Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
Придобиваш дедовияМожеш да ходиш на общото събрание на акционерите и това е
Няма активи, няма пасиви
kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
kanar76 написа:Това ли е рекламата на тоалетна хартия? И колко струва ролката?![]()
![]()
![]()
![]()
boabbb написа:kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
Няма активи, няма пасиви
delboy написа:Ето и в ХД качествоТони Силва кърти обаче хахаха
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZykBnqggCl0[/youtube]
kikooo1912 написа:boabbb написа:kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
Няма активи, няма пасиви
Акциите са ценни книжа и имат някаква номинална стойност щом се продават за пари. Но за мен по-важното в случая е дали собствениците на акции носят юредическа отговорност като собственици на част от капитала на дружеството. Защото много често по телевизията дават разни неграмотни манговци придобили акционерни дружества със задължения за милиони без да знаят как е станала тая работа. Да не стане така че Лупи освен,че ще се отърве от дълговете, ще вземе и едни 5-6 милиона за това
Това ако го направи го признавам за най-големия
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, Янис Зику и 13 госта