ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kanar76
Контакти:

Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Мнениеот kanar76 » 28 мар 2014 14:54

Това ли е рекламата на тоалетна хартия? И колко струва ролката? :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 14:54

boabbb написа:
kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?

Придобиваш дедовия ;) Можеш да ходиш на общото събрание на акционерите и това е :!: Няма активи, няма пасиви

А бе ти притежавай повече от 5% от акциите, пък да видим...Има да се мъдриш до Лупи на централната ложа... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 14:57

kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?

С акциите придобиваш собственост. Можеш да участваш в общото събрание на акционерите, да задаваш въпроси и да имаш пълен достъп до финансовата отчетност. Освен това всяко публично АД е задължено през няколко месеца да се отчита. Комисията за финансов надзор е много стриктна към публичните дружества за да се защитят интересите на акционерите. Акционерите не поемат дял от задълженията на ЦСКА. Те са на юридическото лице ЦСКА АД, а не на собствениците му (акционери). С тях трябва да се оправя избрания мениджмънт. В най-лошият случай при фалит на клуба се взимат активите на ЦСКА - автобуси, коли, пари от ТВ права, трансфери и т.н. Акционерите не дължат нищо. Най-много могат да изгубят стойността на акциите си.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 28 мар 2014 14:58

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4UDzvWzo4iE[/youtube][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Kuug4moSupE[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 14:58

kanar76 написа:Това ли е рекламата на тоалетна хартия? И колко струва ролката? :) :) :) :) :)

Бре, толкоз ли я закъсахте...След гостуването на Герена и за тоалетна хартия ли закъсахте? :o
Последна промяна от pampi на 28 мар 2014 14:59, променено общо 1 път.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 28 мар 2014 14:59

Ето и в ХД качество :) Тони Силва кърти обаче хахаха

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZykBnqggCl0[/youtube]

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 28 мар 2014 14:59

boabbb написа:

Придобиваш дедовия ;) Можеш да ходиш на общото събрание на акционерите и това е :!: Няма активи, няма пасиви

Акциите са ценни книжа и имат някаква номинална стойност щом се продават за пари. Но за мен по-важното в случая е дали собствениците на акции носят юредическа отговорност като собственици на част от капитала на дружеството. Защото много често по телевизията дават разни неграмотни манговци придобили акционерни дружества със задължения за милиони без да знаят как е станала тая работа :lol: . Да не стане така че Лупи освен,че ще се отърве от дълговете, ще вземе и едни 5-6 милиона за това :lol: Това ако го направи го признавам за най-големия :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 15:03

delboy написа:Ето и в ХД качество :) Тони Силва кърти обаче хахаха

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZykBnqggCl0[/youtube]

Ще го сложа твоето клипче, че е по-добро качеството. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 15:05

kikooo1912 написа:
boabbb написа:

Акциите са ценни книжа и имат някаква номинална стойност щом се продават за пари. Но за мен по-важното в случая е дали собствениците на акции носят юредическа отговорност като собственици на част от капитала на дружеството. Защото много често по телевизията дават разни неграмотни манговци придобили акционерни дружества със задължения за милиони без да знаят как е станала тая работа :lol: . Да не стане така че Лупи освен,че ще се отърве от дълговете, ще вземе и едни 5-6 милиона за това :lol: Това ако го направи го признавам за най-големия :)

Писаха ти хората, че при ПАД акционерите не носят имуществена отговорност.
Станахте смешни вече, Лупи до сега погаси дългове за над 15 милиона, дори да прибере парите от акциите, пак ще е на загуба поне 10 милиона. Много тъпо... Така, че Лупи и да прибере пари няма да е от акциите и няма да е сега. 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 мар 2014 15:07

Хаха, Менди и Силва са уникални. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”