ЕМИЛ написа:И кво като има . Отправя ме оферта ,той приема и вие се скъсвате от мъка защото отново Левски ще е най-голям .
Левски и в момента си най-големият... евроазиатски идиот.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:И кво като има . Отправя ме оферта ,той приема и вие се скъсвате от мъка защото отново Левски ще е най-голям .
WeReWoLf написа:Явно не си наясно, че на Сираков му е през оная работа за феновете на "Цецо 1912" 2010. Човека си мисли за Левски, свързва се с отбора и прави оферта, която може да бъде приета или отхвърлена. Точка!
Stanislav_Ivanov написа:Абе вас да не ви хвана страх от връщане на Стоилов ?![]()
Още не сте забравили доминацията над всичко живо в А група май.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Eminem написа:pampi написа:Естествено, това не е наглост, това е нормално милиционерско поведение, вадиш картата на агент на ДС и очакваш всички да ти целуват ръката, като на мафиотски бос. Вълкът козината си мени, но нрава не!
И Реал Мадрид ли е с милиционерско поведение ?
ehh написа:Наглост? Понякога активният Пармалат чупи тъпомера по теми и заглавия.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Eminem написа:Parmalat написа:Нагло е да говориш че ще вземеш веднага все едно ти решаваш треньор на друг отбор.Какво искат от Левски и Ботев ли да издънят в европейските турнири?!Аз ти казвам че Стоилов има няколкогодишен договор в Ботев и те няма да го пуснат при вас.Стой и гледай.
Ти малоумен ли си или просто си изливаш злобата ?
Сираков каза, че ще направят всичко възможно да вземат Стоилов, а не че ще го вземат със сигурност. Освен това каза, че ще разговарят с Ботев Пд, а не със Стоилов.
Как постъпи Реал Мадрид, когато взе Анчелоти ? А Тотнъм, когато взе Боаш ?
Защо се правите на малоумни............
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта