Betchualeng Arnaikem написа:RedeviL написа:Betchualeng Arnaikem написа:RedeviL написа:Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието)..
Демек хората, които не искат да се бият не е добре да носят артикули на отбора си? Евала, така се прави.. бухахаха...
Вие чувате ли се какви глупости дрънкате, откъде накъде ще приемате за нормално някой цървул да се бие с хората защото са ОТ ДРУГИЯ ОТБОР и примерно носят шал на ВРАГА?
Вчера както винаги след мач поредната простотия в Надежда от окъсали герои. Хубавото е, че ще бъдат държани под око и номера ще бъде платен подобаващо.
На и около стадиона си го развявай колкото си искаш.. Какъв е проблема след края на мача, когато феновете се разотиват и започва да се стъмнява, да се избягва набиването на очи, обобено ако се придвижваш пеша и с градски транспорт!?
Елементарно, много елементарно. Принципно трябва да имам право да сложа шал на любимия си отбор и никой да няма право да ме напада заради това.
Отговори ми с да или не: законно ли е да бъдеш нападнат защото носиш шал на любимия си отбор по улиците на София? Примерно питам..
Естествено, че не.. А и не се опитвам да убеждавам хората в подобно нещо! Реших да пиша в темата, защото много хора твърдят, че е безкрайно опасно да заведат децата си на мач, което не кореспондира с истината.