Ботев - Локомотив Пловдив - 2:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе на ст. Васил Левски

Мнениеот lisynger » 11 мар 2014 18:48

За 3 дни 3 мача :shock:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 мар 2014 18:49

Parmalat написа:Готов съм да се обзаложа,че Ботев-Локомотив Пловдив ще има повече фенове на националния стадион от Левски-ЦСКА. ;)

Това, като обида ли да го приемаме ние софианци или може би сте повече фенове от нас? Неделя е близко, чакайте да видиме. Решението за ст. В. Левски според мен е грешно и е в ущърб на гостуващия отбор. Локо Пловдив и те ли са наказани, че феновете им да пътуват два часа? Добре, сега БФС го измислиха, но като дойде време за мачовете на Ботев с ЦСКА и Левски, какво ще правите? Колко фена от София може да влезнат на стадиончето в Коматево? Миналата година умните глави от Иван Асен 1 забраниха на Армията да се играят мачове с по-рисков характер и по-сериозна посещаемост. Аз не виждам тогава, какъв беше проблема със стадиона ни. Защо от Ботев се правят на луди и не искат да си признаят, че в Коматева могат да се съберът не повеме от 2000-3000 човека. Ходя навсякъде с ЦСКА, но там не съм и се извинявам ако бъркам бройката. Така ми изглежда от телевизионните предавания. Канарите се броят за голям отбор и не им отива да играят на тренировачна база. БФС разреши и сега да си сърба попарата, защото дори без наказание пак въпроса с посещения та виси. ЦСКА и Левски, пък и Локо Пловдив имат сериозна фенска маса, която ходи навсякъде, спомнете си, колко бяхме последния път на Колежа? Къде ще се поберът примерно 1500-2000 човека в Коматево? Вероятно на останалите помощни игрища. Извинявайте, но вместо да ревете срещу БФС, разберете, че реверанса от тяхна страна е голям.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 11 мар 2014 18:50

fire написа:Абе "умнико" тази снимка е на тренировъчното, изкуствено игрище и то в ден, в който валеше зверски!
Хайде малко по-сериозно! Не ти ли писна от простотията на БФС, че продължаваш с вашата?
Ние така или иначе сме гости, а виновни за този незапомнен фарс сте виновни ВИЕ, а не някой друг :!:
Хайде поне в тази тема и в този срамен за Пловдивското дерби момент да не се заяждаме, най-малко със снимки като твоята, която дори не е на централния терен, който искаш да "оплюеш"! Терена на националния в никакъв случай няма да е по-хубав от този на Лаута и всички знаят защо!
Да бяха решили мача да се играе на закрити врати в Коматево и тва е!

ОК , моя грешка, ама ми кажи честно хареса ли ти последното дерби на нетренировачния терен на Лаута от към чисто иговата част ?

Аз по-скучен антифутболен цирк в живота ми не съм виждал и ме беше срам, че с това дерби се гордеем като пловдивчани :oops:

А какъв е толкова проблема с пътуването ? Ораганизира се екскурзия , мятаме се по автобусите и това е ....

Какво толкова страшно има че и на закрити врати трябвало да е ?
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 11 мар 2014 18:54

angelofdeath написа:
Parmalat написа:Готов съм да се обзаложа,че Ботев-Локомотив Пловдив ще има повече фенове на националния стадион от Левски-ЦСКА. ;)

Това, като обида ли да го приемаме ние софианци или може би сте повече фенове от нас? Неделя е близко, чакайте да видиме. Решението за ст. В. Левски според мен е грешно и е в ущърб на гостуващия отбор. Локо Пловдив и те ли са наказани, че феновете им да пътуват два часа? Добре, сега БФС го измислиха, но като дойде време за мачовете на Ботев с ЦСКА и Левски, какво ще правите? Колко фена от София може да влезнат на стадиончето в Коматево? Миналата година умните глави от Иван Асен 1 забраниха на Армията да се играят мачове с по-рисков характер и по-сериозна посещаемост. Аз не виждам тогава, какъв беше проблема със стадиона ни. Защо от Ботев се правят на луди и не искат да си признаят, че в Коматева могат да се съберът не повеме от 2000-3000 човека. Ходя навсякъде с ЦСКА, но там не съм и се извинявам ако бъркам бройката. Така ми изглежда от телевизионните предавания. Канарите се броят за голям отбор и не им отива да играят на тренировачна база. БФС разреши и сега да си сърба попарата, защото дори без наказание пак въпроса с посещения та виси. ЦСКА и Левски, пък и Локо Пловдив имат сериозна фенска маса, която ходи навсякъде, спомнете си, колко бяхме последния път на Колежа? Къде ще се поберът примерно 1500-2000 човека в Коматево? Вероятно на останалите помощни игрища. Извинявайте, но вместо да ревете срещу БФС, разберете, че реверанса от тяхна страна е голям.

Абсолютно. Не мога да ги разбера какво реват папагалите. На националния стадион е по-добре от колкото на село Коматево. Така поне всеки, който иска да отиде ще може.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 11 мар 2014 18:55

Някъде потвърдено има ли го.В гонг и спортал нищо.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2014 18:56

fire написа:Не майна! Това е пълно малоумие! Жалко, че зад това решение стои ръководството на символичните домакини! Бог да пази хората, които ще пътуват!

Нищо няма да е по-различно от едно синьо-червено дерби. По тая магистрала поне 2 пъти годишно (а този шампионат ще станат 6 пъти) в една и съща посока и от един и същ град тръгват хора с различен цвят на шала. Даже съм 100% убеден, че в Коматево цирковете щяха да са х100 щото първо нямаше да отидете само 200 човека и второ в тая клетка 200 човека ще сте като в консервена кутия. Ние да му мислим следващата сряда.

soulhealer
Контакти:

Мнениеот soulhealer » 11 мар 2014 19:02

angelofdeath написа:

Това, като обида ли да го приемаме ние софианци или може би сте повече фенове от нас? Неделя е близко, чакайте да видиме. Решението за ст. В. Левски според мен е грешно и е в ущърб на гостуващия отбор. Локо Пловдив и те ли са наказани, че феновете им да пътуват два часа?

Куха лейко, Локомотив така или иначе са гости. Става въпрос, че Ботев е наказан и ще играе където намери за добре.
Ако примерно ЦСКА е лишен от домакинство с/у Локомотив и играе примерно в Перник пак ли ще е в ущърб на гостуващия отбор или по твоята логика, трябва задължително отбора който е лишен от домакинство, да домакинства в града на гостуващия отбор :shock:

lauta1926
Контакти:

Мнениеот lauta1926 » 11 мар 2014 19:04

Пичаги искате ли да отидем на Лазур хем и плаж мое да направиме :lol: :lol: :lol: Ако утре отпадне тоя вариант с националния аз предлагам Бургас морето сините вълни 8-)

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 11 мар 2014 19:05

soulhealer написа:
angelofdeath написа:

Това, като обида ли да го приемаме ние софианци или може би сте повече фенове от нас? Неделя е близко, чакайте да видиме. Решението за ст. В. Левски според мен е грешно и е в ущърб на гостуващия отбор. Локо Пловдив и те ли са наказани, че феновете им да пътуват два часа?

Куха лейко, Локомотив така или иначе са гости. Става въпрос, че Ботев е наказан и ще играе където намери за добре.
Ако примерно ЦСКА е лишен от домакинство с/у Локомотив и играе примерно в Перник пак ли ще е в ущърб на гостуващия отбор или по твоята логика, трябва задължително отбора който е лишен от домакинство, да домакинства в града на гостуващия отбор :shock:

Киртак има изискване при лишаване на домакинство да се играе на 90 км в посока гостуващия отбор, как това правило се спазва?!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 мар 2014 19:09

Bourgas написа:
drughi написа:БФС реше дербито на Пловдив да се играе на стадион Васил Левски в София!

Коментари...

Как да коментираш малоумието на дисципа? Без коментар.

Дисципът не определя, къде да се играе даден мач. Това в случая прави СТК по предложение на отбора - домакин. Преди да коментираш и да даваш оценки, се запознай със структурата на БФС... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 11 мар 2014 19:13, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Локо Пловдив”