26 кръг: Литекс - Лудогорец - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Литекс - Лудогорец (А група, XXVI кръг) 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот Levskar_90 » 05 мар 2014 01:05

PFC Litex написа:Георгиев, вие там където вървите в момента ние отдавна сме се върнали и помни какво се случва днес, тъй като след време ще се случи същото, само че по ваш адрес, защото ибрикчиите обслужват силния на деня.

Лудогорец нас Литекс въобще не ни вълнува, ако щеше вземете купата на ЛЕ все ми е тая, ако не бяхме зад вас днес тази помия нямаше да я има

Кой си ти, че да говориш от името на Литекс. Ти си един комплексиран чичка живеещ в село близко до Ловеч. Не може да се исказваш от името на феновете на Литекс(колкото и малко да са те).
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 01:09

tsonpen написа:
subzero написа:Пука ми. Моя отбор най-вероятно няма да го има. За другите с малки изключения не ми пука. Не съм от тези,които въртят г..а накъдето е модерно. С края на Черноморец,за мен свършва и БГ футбола. Една болест по-малко. ;)
А рекордите ( :?: :?: ) ще си ги вземете в окръжните. Не сте история и няма да бъдете. Вие сте просто явление. А постоянни явления няма.

Постарай се да останеш в реалността.
Постоянното явление се нарича феномен. На футболен език има и думичка "гранд". Лудогорец кандидатства за тази думичка. С представянето, което има досега, може и да я получи някога.
Аз не се натискам за такива думички, но не може да не признаеш успеха на момчетата.
Иначе с един приятел си говорихме през първия сезон, че така дори най ни харесва - като нямаше осветление и гледахме на слънчева светлина. Не съм се натискал да съм фен на голям отбор, дори при мен е точно обратното - харесва ми провинциалното.

Ама ти откога стана фен на Лудогорец?

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 мар 2014 01:12

Като четох тези статии на проникновението, много се забавлявах, как обявиха съдията за купен, понеже е единствения свирил дузпа срещу Лудогорец :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 мар 2014 01:12

tprodanov написа:Знаеш ли, погледни снимката по-долу. Тя сравнява две постижения - едното, ненадминато и до днес, несравнимо по-голямо от другото, при това постигнато от отбор с огромна фенска маса, сравнено с другия. Заглавието е почти ежедневно, в чист телеграфен стил. Другото заглавие е помпозно и гръмко. Започвам да се чудя кое от двете събития е по-значимо.... Та ти си прецени дали медиите показват еднакъв критерий дет се вика и защо го правят. Толкова за първосигналното мислене...

Изображение

Знаеш ли, тъпо е да сравняваш две заглавия от различни години, писани от различни хора. Още повече, че в зависимост от гледната точка, всяко от двете постижения може да бъде изкарано по-голямо от другото.
Също така никак не съм убеден, че твърдението ""Левски" влезе в историята" е ежедневно :) Май търсиш под вола теле. Точно сините не можете да се оплачете, че сте пренебрегнати. Друг въпрос ако дежурният редактор се падне червен.
А за заглавието на Лудогорец - това наистина беше уникален мач с обрати и най-вече с невероятен успех в края. Идващ след първото историческо печелене на европейска група от български отбор. Съжалявам, че вашето заглавие не е могло да отговори на очакванията ти, но това не е толкова важно ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2014 01:15

Levskar_90 написа:
PFC Litex написа:Георгиев, вие там където вървите в момента ние отдавна сме се върнали и помни какво се случва днес, тъй като след време ще се случи същото, само че по ваш адрес, защото ибрикчиите обслужват силния на деня.

Лудогорец нас Литекс въобще не ни вълнува, ако щеше вземете купата на ЛЕ все ми е тая, ако не бяхме зад вас днес тази помия нямаше да я има

Кой си ти, че да говориш от името на Литекс. Ти си един комплексиран чичка живеещ в село близко до Ловеч. Не може да се исказваш от името на феновете на Литекс(колкото и малко да са те).

Макар, че мразя турска реч, ти фесе говори ми, говори

Момци мерете си заглавията на друго място, това е тема за мач все пак ;)
Последна промяна от PFC Litex на 05 мар 2014 01:16, променено общо 1 път.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 01:16

:shock: :mrgreen: Честно да ти кажа, силно съм заинтригуван как едното може да бъде изкарано по-голямо от другото. И пропускаш някои дребни факти. Каквото и да си говорим, изказът Цяла България, поне що се отнася до Лудогорец все още е на светлинни години от истината. Левски е в десетки пъти по-близо до това понятие, но за него няма отбелязано такова сравнение :mrgreen:

Различни били авторите, господи. Все тая, щом не ти прави впечатление разликата в отразяването, твоя работа. След време, точно както и литексчето реве от журналистите, от които му казвах че ще реве само преди две-три години, ще ревете и вие. Ваша работа...

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 мар 2014 01:31

Мач без значение за титлата защото тя ще бъде спечелена от Лудогорец за трети пореден път.
Ако "лудите" се хвърлят да го взимат - 1:3 ;)

CHE
Контакти:

Re: 26 кръг: Литекс - Лудогорец - 9.3.2014 | 19:30

Мнениеот CHE » 05 мар 2014 01:43

1-2 i Ludogorec шампион всеки друг Български отбор в момента само ще изложи страната ни в Евротурнирите и наи вече в квалификациите за ШЛ.Това е наи важно представянето на Българските отбори в Евротурнирите[и прослава на България пред света*] всичко друго е без значение нито титла нито купа на България истината е в международните мачове с големите отбори.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 мар 2014 01:45

Глупости. Представянето на Лудогорец няма никакво реално отношение за представянето на другите отбори. И взимането на титлата от Лудогорец не се отнася към сегашното им участие в ЕТ, а към следващия сезон. Тогава дали ще са най-силни, дали ще са силни изобщо е съвсем друга тема, за която няма как да се прогнозира.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 05 мар 2014 01:53

От отбор като Лудогорец няма как да се притесняваме. Колкото и да играят ние сме с много по голям опит когато става въпрос за битка. Две години поред стават шампиони с късмет плюс огромен тази есен в европа. Е все някога ще им свърши.
Важното е броящия вече пачките от групите на шампионската лига Домушчиев да гледа накрая като левскарите след Славия :mrgreen:

Върни се в “Литекс”