Защо бившата "Сборная" се сгромоляса в Сочи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Защо бившата "Сборная" се сгромоляса в Сочи.
Защото ги няма Макаров-Фетисов-Крутов–Касатонов-Ларионов, а Третьяк запали огъня.
След малко започва сблъсъка на титаните , вие още коментирате отпадането на Русия?
Толкова ли няма кой да направи тема за Канада-САЩ ? Айде че мене ме мързи
пп Истината е ,че Русия беше смазана психически и нямаха никакъв късмет .
Толкова ли няма кой да направи тема за Канада-САЩ ? Айде че мене ме мързи
пп Истината е ,че Русия беше смазана психически и нямаха никакъв късмет .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Отговорът е много прост. "Сборная" вече не играе срещу аматьорски отбори.
Обичам Ви!!!
Captain Stottlemeyer написа:dodo7271 написа:...Ами морала е победил тогава, а и сега. Разбира се, че не КПСС и КГБ са избирали съдиите. Само че, ако не знаеш през 70-те и 80-те години хокеят в СССР беше превърнат в държавна политика. Като целият национален отбор беше събран в един отбор и той играеше в първенството им. Демек, цяла година се готви - или за световно, или за Олимпиада. Това не е нормално, нали?
Я опитай пак, че тук нещо много яко бъркаш... Като си изясниш истината, направи справка колко и кои хокеисти от NHL участваха през тези години в националните отбори на своите страни - САЩ, Канада, Швеция, Финландия? Жокер: По същото време бяха решителните плейофи за купата "Стенли"...
[offtopic]Отговор: Николко... [/offtopic]
Ами ти си направи справка, в големите сблъсъци от 70-80 ти явно не си гледал,така наречени мачове на предизвикателството или серии , играят всички големи звезди на НХЛ СПЕЦИАЛНО за Канада играят Грецки,Лемьо,Месие тези ако не са големи звезди не знам други,за Русия -Крутов,Касатонов ,Макаров ,Фетисов,Ларионов да не ги изброявам всички.Така, че имало е сблъсък на свръхниво и мерене кой е по велик,даже и по нашата телевизия даваха някои мачове.
- Captain Stottlemeyer
grasiani написа:Captain Stottlemeyer написа:dodo7271 написа:...Ами морала е победил тогава, а и сега. Разбира се, че не КПСС и КГБ са избирали съдиите. Само че, ако не знаеш през 70-те и 80-те години хокеят в СССР беше превърнат в държавна политика. Като целият национален отбор беше събран в един отбор и той играеше в първенството им. Демек, цяла година се готви - или за световно, или за Олимпиада. Това не е нормално, нали?
Я опитай пак, че тук нещо много яко бъркаш... Като си изясниш истината, направи справка колко и кои хокеисти от NHL участваха през тези години в националните отбори на своите страни - САЩ, Канада, Швеция, Финландия? Жокер: По същото време бяха решителните плейофи за купата "Стенли"...
Ами ти си направи справка, в големите сблъсъци от 70-80 ти явно не си гледал,така наречени мачове на предизвикателството или серии , играят всички големи звезди на НХЛ СПЕЦИАЛНО за Канада играят Грецки,Лемьо,Месие тези ако не са големи звезди не знам други,за Русия -Крутов,Касатонов ,Макаров ,Фетисов,Ларионов да не ги изброявам всички.Така, че имало е сблъсък на свръхниво и мерене кой е по велик,даже и по нашата телевизия даваха някои мачове.
"Не съди прибързано", се казва в едно Евангелие. Гледал съм всички мачове, които е предавала нашата телевизия. По онова време се интересувах от хокей на лед, гледах много мачове от световни първенства и олимпийски игри и знаех наизуст стартовите петорки на руснаци, чехи, шведи... Май ти не си гледал сериите, щом не си споменал най-големия: Валерий Харламов (лека му пръст). И тези мачове на предизвикателството нямат нищо общо със СП или ОИ, на които Щатите и Канада пращаха аматьори и/или второстепенни хокеисти...
[offtopic]И си оправи никнейма: Пише се Graziani!... [/offtopic]
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 21 фев 2014 17:24, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
grasiani написа:Captain Stottlemeyer написа:dodo7271 написа:...Ами морала е победил тогава, а и сега. Разбира се, че не КПСС и КГБ са избирали съдиите. Само че, ако не знаеш през 70-те и 80-те години хокеят в СССР беше превърнат в държавна политика. Като целият национален отбор беше събран в един отбор и той играеше в първенството им. Демек, цяла година се готви - или за световно, или за Олимпиада. Това не е нормално, нали?
Онова 0-6 от 1979 г. още ги стряска в сънищата хокеистите на НХЛ-то. Героят бе Мишкин - спаси всичко.
- Captain Stottlemeyer
NOMER14 написа:...Онова 0-6 от 1979 г. още ги стряска в сънищата хокеистите на НХЛ-то. Героят бе Мишкин - спаси всичко.
Както съм написал и по-горе, на някои СП преди години участваха хокеисти от НХЛ, чиито отбори бяха отпаднали от плейофите за Купата "Стенли", които се провеждаха по същото време, ама кой да чете!?...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бившата "Сборная" се сгромоляса в Сочи, защото са слаби като " Команда дворная"
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Captain Stottlemeyer написа:NOMER14 написа:...Онова 0-6 от 1979 г. още ги стряска в сънищата хокеистите на НХЛ-то. Героят бе Мишкин - спаси всичко.
Както съм написал и по-горе, на някои СП преди години участваха хокеисти от НХЛ, чиито отбори бяха отпаднали от плейофите за Купата "Стенли", които се провеждаха по същото време, ама кой да чете!?...
Капитане,
става въпрос за Challenge Cup'79 в Медисън Скуер Гардън.
grasiani написа:На мен ми се струва,че не парите и страха от контузии, и железните договори в НХЛ са причините ,руснаците да отпаднат толкова рано,по скоро организацията им куцаше и това че нямаше колективна игра и големия психически товар непременно да спечелят титлата,това до някъде ги беше сковало, отделно им се падна крив отбор като Финландия който им е като черна котка на всеки турнир а и се видя Финландия що за страшилище са срещу Швеция просто срещу някои отбори е по трудно да се играе ,може да се каже ,че гледахме посредствен хокей почти от всички отбори до сега, с малки изключения срещата Русия-САЩ КЪДЕТО НАИСТИНА СЕ ИГРА много добър и зрелищен хокей и от двата отбора.Очаквам много екшън на срещата Канада-САЩ ,КАТО МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ СА за американците,за мен те играят най-добрия хокей до сега в турнира и заслужават титлата.
Мислех да напиша, горе - долу, същото! За мен - много точен коментар!