sandii74 написа:barca4ever написа:интересно ми е Сандито от кога е фен на Сити, дали има 3-4 години![]()
От 1974 година.Факт.
ти '74 година не си бил плануван още

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandii74 написа:barca4ever написа:интересно ми е Сандито от кога е фен на Сити, дали има 3-4 години![]()
От 1974 година.Факт.
barca4ever написа:sandii74 написа:barca4ever написа:интересно ми е Сандито от кога е фен на Сити, дали има 3-4 години![]()
От 1974 година.Факт.
ти '74 година не си бил плануван още![]()
Факт
sandi74 написа:barca4ever написа:sandii74 написа:barca4ever написа:интересно ми е Сандито от кога е фен на Сити, дали има 3-4 години![]()
От 1974 година.Факт.
Факт
В тотална заблуда си млади момко,на 74 години съм.
barca4ever написа:sandi74 написа:barca4ever написа:sandii74 написа:barca4ever написа:интересно ми е Сандито от кога е фен на Сити, дали има 3-4 години![]()
От 1974 година.Факт.
Факт
В тотална заблуда си млади момко,на 74 години съм.
о да аз съм на 104 :D :D :D
Andrew Eldritch написа:1. Арсенал - 51 т.
Това е факт.
sandi74 написа:Кашчей написа:sandi74 написа:Gesha1986 написа:санди ли си манди ли си не те знам ама аи измитай се
от педалски кучки няма нужда форума
Комсомолец,няма как да си падна по тебе дори да си се преминил с руса перука,жартиери,кожена пола,лакирани нокти и начервени устни.Факт.
Това когато ги писа, в огледалото ли гледа?
Снимката ти гледах.Не е чак толкова зле ама такива гледки не ме впечатляват,пропуснал си да си махнеш рахитичните мустачета.
sweetchinmusic написа:Имам силното чувство, че санди се бъзика жестоко с всички вас с 123243536363-те му акаунта, а вие продължавате да му се връзвате с горе-долу идентични коментари. Нищо, продължавайте, и на мен ми е забавно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта