R.I.P БГ футбол по БНТ, на никой няма да липсваш

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Re: R.I.P БГ футбол по БНТ, на никой няма да липсваш

Мнениеот alive1912 » 12 юни 2009 19:59

не обичам журналисти комплексари.в бнт има в излишък ;)
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 12 юни 2009 20:26

Е ако някой който защитава медията е гледал мача България-Ейре нека да каже дали са се чували феновете по трибуните.За първи път такова обединение между всички агитки заради нац. отбор и по тая умряла телевизия да не се чуе нищо ,само тъпите коментари на досадилите ни вече коментатори.Затуй дано никога не гледаме любимия спорт по БНТ,щото аман от некадърници там начело с оня смешник шефчето им Методи Манченко.Абе общо взето "ГОЛЕМ СМЕХ"-ето това е тая медия.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 12 юни 2009 20:53

За да не правя нова тема,някой би ли ми казъл по кои телевизии ще дават ШЛ,Лига Европа,Свотовното,Европейското ?
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 21:06

tprodanov написа:Да бе...

Тия имат повече пари от всички останали взети заедно. Това, че е мизерия при тях е друг въпрос.

бе, човек стига говори глупости. вярно, че бюджета им е държавен, ама тва рефлектира в по-малко реклами и обслужване на обществени функции (напр: културни предавания и т.н., които са нерентабилни)

Точно тези, дето ще дават мачовете са най-богати... според мен щто тия пари не иджат от тж бизнас и за тва никой не им води отчет
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 21:19

tarator4o написа:1. в БНТ винаги се е гледало на спорта като на "необходимото зло". нямат сериозни амбиции за работа в спортната журналистика. отразяват по нещо е така по навик.

3. много пият. там всички пият а персонала е яко раздут и почти нищо не се работи. за работа на смени, която в друга медия изисква 5 души в БНТ са 8.

съжалявам, че ще си оформим едно офтопик спорче. БНТ предава свет лига по волейбол (както и шампионат) и още много други неща (баскетбол, мотокрос и др.). Тези неща, които не са особено рентабилни и другите телевизии предпочитат мюзик айдъл пез това време.
Персонала верно е раздут - като всяко държавно учреждение.
и някой от старите са некадърни, ама нема махане, бате, а за новите знам, че повечето са некадърни.
Обаче това с пиенето??? Познавам хора, които работят там. не са алкохолици. сигурно има и такива, ама къде ги няма. да не мислиш, че Иван и Андрей преди сблъсък са били на джогинг.
[center]Изображение[/center]

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 12 юни 2009 21:24

Sagittarius написа:Най-после.Разгеле.Футбола навсякъде по света е приоритет на спортни телевизии,като Sky Sports,Sport 5...само в България БНТ,която хал-хабер си няма от футбол и не умее да излъчва мачовете както трябва-професионално беше узурпирала А група!Колко години....по-големите помнят.Помните ли как вместо мачове клоуните Камен Алипиев и сие пускаха....ски алпийски дисциплини!От Холменхолен,от Лахти,от Щрабаг и не знам си къде...голям слалом,малък слалом,бабунки.Нещо което всеки нормален фен като види...еми просто сменя канала и пуска Диема+.Тази година професионалисти като Ринг ТВ и ТВ2 даваха мачовете както трябва,с много камери,със студия,с превюта,анализи,че на мене и Вихрен-Беласица да ми представят така ще ми е интересно да гледам,а не 5 минути прдеи началото като Анал 1-пускат картина,смешен коментар да не кажа неадекватен понякога,свърши мача-чао.Абе отървахме се....най-после и ние :)

по-добре да гледам ски , отколкото Беласица - Вихрен .

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 юни 2009 21:42

В тази връзка... Играе се финал Франция - Чили /младежкия турнир в Тулон/, капута коментиращ по "Евроспорт" дрънка 3-4 мин., че играе Аржентина, та Аржентина... И грам не се извини, че е тъпунгер, ама ще си лапне еврата!... Българче - "специалист"?!?!?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 12 юни 2009 22:14

Deliba6 написа:В тази връзка... Играе се финал Франция - Чили /младежкия турнир в Тулон/, капута коментиращ по "Евроспорт" дрънка 3-4 мин., че играе Аржентина, та Аржентина... И грам не се извини, че е тъпунгер, ама ще си лапне еврата!... Българче - "специалист"?!?!?!

аз пък точно от Евроспорт съм много , ама много доволен от коментарите . Предимно там гледам ски , снукър , тенис и от време на време колоездене . Е каква да ти кажа , особено за тениса и снукъра ми прави кеф да гледам и да слушам . Футбол дават рядко и не мога да ти кажа дали да бъркат е практика :roll:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 юни 2009 22:25

Ееееее значи да вярно е БНТ предават лошо мачовте от БГ-първенството . Но това значи ли че така трябва се отнасят всички с телевизията .Добре кажете ми ако не беше БНТ на времето да гледаме големите форуми сега съм сигурен че повече от половината нямаше се интересуват от футбол . Имайте малко уважение .Петър Василев е добър коментатор има емоция в него и винаги ми е било интересно негов коментар на мач.Квото и да си говорим секи е израснал с тази медия и трябва да я уважава.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 12 юни 2009 22:30

От БНТ ще ми липсва само гласа на Мичмана, когато той коментираше мачовете. Да са живи и здрави останалите псевдокоментатоти, в т.ч. и брата на Дудучето и им пожелавам много успехи в професионалното поприще. Само Левски!

Върни се в “Футбол - България”