ФА Къп: Ливърпул - Олдъм Атлетик 05.01.2014 | 17:00 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: ФА Къп: Ливърпул - Олдъм Атлетик 05.01.2014 | 17:00

Мнениеот messi7 » 02 яну 2014 20:06

Сега вече трябва да се пусне Илори. Иначе да се дава под наем. Няма какво само да се води на хартия играч на Пуул, а нищо да не прави напрактика... ;)
Изображение

simby
Контакти:

Мнениеот simby » 02 яну 2014 21:03

suareshampion написа:
simby написа:И аз мисля, че трябва да се "натисне" за тази купа. Ехх, имаше времена, в които този трофей беше може би най-престижния в Света... Но, романтиката във футбола, отдавна я няма... ;)
А и наистина, няма по-добър турнир за доказване и обиграване на определени играчи. Има достатъчно момчета на скамейката "гладни" за успехи, чакащи своя шанс!

Да бе човек,помниш ли с какъв заряд и с каква страст ,се водиха тия битки за ФА ? Големи мачове бяха ,но както казваш, големите пари в останалите турнири ,леко полеко ,обезличиха тоя турнир. Спомням си ,че даже по три мача,се играеха на финала. Нямаше продължения на стария Уембли. Един мач хикс ,втори мач хикс и чак третия вече продължения и дузпи.

Спомням си мачове за финал на ФА между Шефилд Уензди и.. Арсенал май, не съм сигурен. Тогава за Шефилд играеше, ако не се лъжа Крис Уодъл, най-техничния британец, който съм гледал....

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 02 яну 2014 21:25

С оглед ситуацията във В Л изобщо не ми пука за ФА къп!!!!!!! Приоритетът трябва да бъде класиране в топ 4!!!!!! Брендо да пуща всички младоци и каквото стане.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 яну 2014 21:29

simby написа:
suareshampion написа:
simby написа:И аз мисля, че трябва да се "натисне" за тази купа. Ехх, имаше времена, в които този трофей беше може би най-престижния в Света... Но, романтиката във футбола, отдавна я няма... ;)
А и наистина, няма по-добър турнир за доказване и обиграване на определени играчи. Има достатъчно момчета на скамейката "гладни" за успехи, чакащи своя шанс!

Да бе човек,помниш ли с какъв заряд и с каква страст ,се водиха тия битки за ФА ? Големи мачове бяха ,но както казваш, големите пари в останалите турнири ,леко полеко ,обезличиха тоя турнир. Спомням си ,че даже по три мача,се играеха на финала. Нямаше продължения на стария Уембли. Един мач хикс ,втори мач хикс и чак третия вече продължения и дузпи.

Спомням си мачове за финал на ФА между Шефилд Уензди и.. Арсенал май, не съм сигурен. Тогава за Шефилд играеше, ако не се лъжа Крис Уодъл, най-техничния британец, който съм гледал....

Да ,май точно тия мачове бяха цели 3 . Уодъл беше техничен да ,преди това с Олимпик стана европейски шампиони .Но и Барнс и Макманамън бяха много технични.
За Арсенал си спомням много вкарваше Йън Райт . Мърсън ,след това и Беркамп и те не бяха лоши.Особено Денис беше голяма класа.Спомени :)
Мърсън малко алкохолик си падаше ,като Газа но вкарваше .Гаскойн и той беше добър.Линекер и той много вкарваше ,особено в националния.
Последна промяна от suareshampion на 02 яну 2014 21:54, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 яну 2014 21:31

mahtava написа:С оглед ситуацията във В Л изобщо не ми пука за ФА къп!!!!!!! Приоритетът трябва да бъде класиране в топ 4!!!!!! Брендо да пуща всички младоци и каквото стане.

Е спокойно бе ,те не са много мачове ,особено сега в началото има леки противници .Срещу Олдъм ,би трябвало да бием и с резервите.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 02 яну 2014 21:49

suareshampion написа:
mahtava написа:С оглед ситуацията във В Л изобщо не ми пука за ФА къп!!!!!!! Приоритетът трябва да бъде класиране в топ 4!!!!!! Брендо да пуща всички младоци и каквото стане.

Е спокойно бе ,те не са много мачове ,особено сега в началото има леки противници .Срещу Олдъм ,би трябвало да бием и с резервите.

Тренер битката за топ 4 ще е много много люта!!!!!!!!! И аз съм от старото поколение и турнира за купата на А нглия беше най-великата футболна надпревара в света!!!!! Ноооооооо нещата вече са мнооооооооогоооооооо различни!!!!!!!!! За Пуул този сезон е крайъгълния камък за развитието на клуба!!!!!!!! Класираме ли се в топ 4 възможностите да надградим отбора и да атакуваме титлата в следващия сезон са много големи!!!!!!!!! Ако се провалим тогава не ми се мисли -възможностите за развитието на клуба тогава ще бъдат много лоши - най-вероятно Хенри ще изтъргува Суарес за 100 милки след което дори и да остане собственик не ни чака нищо добро!!!!!!!!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 яну 2014 22:03

mahtava написа:
suareshampion написа:

Тренер битката за топ 4 ще е много много люта!!!!!!!!! И аз съм от старото поколение и турнира за купата на А нглия беше най-великата футболна надпревара в света!!!!! Ноооооооо нещата вече са мнооооооооогоооооооо различни!!!!!!!!! За Пуул този сезон е крайъгълния камък за развитието на клуба!!!!!!!! Класираме ли се в топ 4 възможностите да надградим отбора и да атакуваме титлата в следващия сезон са много големи!!!!!!!!! Ако се провалим тогава не ми се мисли -възможностите за развитието на клуба тогава ще бъдат много лоши - най-вероятно Хенри ще изтъргува Суарес за 100 милки след което дори и да остане собственик не ни чака нищо добро!!!!!!!!

Радвам се ,че и ти си от старото поколение. Прав си ,тоя сезон е изключително важен,аз го повтарям всеки ден. От него зависи всичко . Ако се провали Роджърс ,Суарес веднага ще избяга и всичко ще рухне. Може и други класни да напуснат.
Но искам и купа бе човек. Колко мача са ? 5-6 ? Първите два с резервите и колко остават ? Не са много. Естествено ,че ако примерно имаме мач за купата и след 3 дни играем за първенство ,няма да искам да се рискува с пускането на важни играчи за купата .

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 яну 2014 22:05

mahtava написа:
suareshampion написа:

Не вярвам толкова бързо да се откажат американците , но тази година задължително Ливърпул ще е в Европа ! Искрено се надявам това да е КЕШ , а не ЛЕ !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

simby
Контакти:

Мнениеот simby » 02 яну 2014 22:43

suareshampion написа:
simby написа:
suareshampion написа:

Да ,май точно тия мачове бяха цели 3 . Уодъл беше техничен да ,преди това с Олимпик стана европейски шампиони .Но и Барнс и Макманамън бяха много технични.
За Арсенал си спомням много вкарваше Йън Райт . Мърсън ,след това и Беркамп и те не бяха лоши.Особено Денис беше голяма класа.Спомени :)
Мърсън малко алкохолик си падаше ,като Газа но вкарваше .Гаскойн и той беше добър.Линекер и той много вкарваше ,особено в националния.

[offtopic]Даа, разбира се от нашите и двамата бяха много технични. Макманамън ми беше любимеца! После всички видяха, какво стана в "отбора на провалените таланти". То не бяха контузии, не беше чудо! С изключение на циганетата :) , на доста добри футболисти им се разгони фамилията там... Жалко, голям талант, който можеше да постигне много повече............[/offtopic]

Потребителски аватар
Mr.Lioshifr
Контакти:

Мнениеот Mr.Lioshifr » 03 яну 2014 09:37

Ще ги бием със сигурност и се моля поне този сезон освен в 4-ката да вземем някой трофей ...

Върни се в “Ливърпул”