Футболист и треньор на годината

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Футболист и треньор на годината

Мнениеот olympic teteven » 09 дек 2013 23:05

iliyan написа:
olympic teteven написа:На много хора Стойчо Стоев им изглежда смотан, понеже не ръси пикантни лафове и не се държи като клоун. Нищо че си върши работата. Явно за да се харесва, трябва да има поведение все едно си е инсталирал кабел в г*за и е включил шнура в контакта... Изображение

Гледай някое интервю след мач на Стоев и ще разбереш , че този човек не знае как да се държи пред камерата ! Язък , че е завършил психология !
Да не говорим , че засега просто обира лаврите на труда на Петев и Дерменджиев ! На пролет ще разберем колко струва наистина !

Аз лично го отдавам на притеснение и свенливост. Между другото не знаех, че е завършил психология, признавам си. Все пак се справя до момента :|

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 09 дек 2013 23:07

Както става последните няколко десетилетия, който президент плати повече, неговите протежета ще спечелят, освен ако не се разберат да си делнат призовете.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 дек 2013 23:10

zlatan написа:
kokorz написа:Петев трябваше да спечели наградата при златния требъл на Лудогорец, а дори не беше в тройката.Сега вече е след дъжд качулка.Стойчо Стоев подобри и надгради стила, наложен от Петев, така както и Пеп надгради в Байерн след Хайнкес.

Треньор - Стойчо Стоев
Играч - Ивелин Попов

ч кажи какво е надградил Пеп в Байерн-човече ти си луд на този Баварски тим и аз мога да бъда тренер.

Хах малко е странно, че аз като фен на Реал ще трябва да защитя Гуардиола, обаче същия изтъркан лаф като твоя го говорехме и ние реалистите дълго време - че всеки може да е треньор на фантастичния Пептим, обаче откакто той напусна Каталуния определено не е същият отбор...

БГ треньор - СТОЙЧО СТОЕВ - Уважавам и харесвам Ивайло Петев, но качествата на един треньор личат в евротурнирите, а Петев има още какво да учи по отношение на тактика, ротация на състав и не на последно място - отношения с футболистите...
БГ Футболист - Георги Миланов
Изображение

Изображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 дек 2013 23:12

olympic teteven написа:Аз лично го отдавам на притеснение и свенливост. Между другото не знаех, че е завършил психология, признавам си. Все пак се справя до момента :|

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=149267&start=20 виж долу ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 09 дек 2013 23:22

Стига с тоя Стойчо Стоев. Реално погледнато, това е отборът на "съблечисебе". Победите в Лига Европа, няма какво да се заблуждаваме, не са плод на треньорски умения на Стоев - та същия с колко отбора изпада от А група? Подценяване от ПСВ, вратарски грешки на мачовете с Динамо и Черноморец. Да, отборът играе добре, и в шампионата също върви, макар последните 2 мача да са греди.
Съни Дяков, както прочетох едно мнение, с какво е заслужил да е #1? С това, че на всеки мач до 20-а минута е за гонене? Мерси за тези "футболисти".

Треньор - Сашо Станков или Любо Пенев. Може и Херо - човекът от нищо прави нещо, както и Стойчо Младенов в ЦСКА. А може и Хубчев, колкото и дърварски да играят беройци.
Футболист - Иван Иванов или Ивелин Попов. То други няма, макар Сашо Тонев да играе не лошо.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 09 дек 2013 23:33

zlatan написа:
kokorz написа:Петев трябваше да спечели наградата при златния требъл на Лудогорец, а дори не беше в тройката.Сега вече е след дъжд качулка.Стойчо Стоев подобри и надгради стила, наложен от Петев, така както и Пеп надгради в Байерн след Хайнкес.

Треньор - Стойчо Стоев
Играч - Ивелин Попов

ч кажи какво е надградил Пеп в Байерн-човече ти си луд на този Баварски тим и аз мога да бъда тренер.

Отклоняваме се от темата, но ще ти отговоря за последно с друг пример - Манчестър Юнайтед от миналогодишен доминант в Англия и всяка година кандидат шампион, сега е средняк със същите играчи и нов треньор! Сигурно и на тях би станал треньор!?
Последна промяна от kokorz на 09 дек 2013 23:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 дек 2013 23:35

SobieskiVanilla написа:Подценяване от ПСВ

Много къса памет имат ПСВ. Два пъти поред да подценят Лудогорец!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2013 23:41

футболист на годината: Светослав Дяков
треньор на годината: Стойчо Стоев

Неуместни са сравненията на Стоев с Гуардьола. Гуардьола с нищо не е надградил баварците и отборът печели въпреки него най-вече заради качествата на самите футболисти, докато случаят с Петев и Стоев не е такъв. Аз не съм убеден, че Петев е добър треньор, може и да греша, пожелавам му успехи с кипърците, но за мен той не успя да изгради необходимия шампионски манталитет, предпоставка за успех в ЕКТ, а и отборът бавно преодоляваше слабите резултати.

Гласувам за Дяков, защото той е моторът на Лудогорец и най-важният играч, гръбнак е и на националния отбор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 дек 2013 00:07

W84me написа:Гаджев е футболист на годината, треньори нямаме!

Нещо такова, ако бяхме станали шампиони.
Не ми пука кого ще набедят за футболист на годината след пълния провал в квалификациите - без спечелен мач тая година.
Та - Наско и Гибона не са били първи в тази пошла анкета.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 дек 2013 00:35

Не ме карайте да ровя на половината сигурно тука дето ми говорят за Петев , как преди една година го оплюваха и казваха че няма нищо общо със стила и играта на Лудогорец ! Сега като напусна стана голям треньор. Аз лично го уважавам и със сигурност има принос за всичко в Лудогорец , пожелавам му успех и дано стане шампион на Кипър , за да ви докаже точно на тея хора че все пак хваща от треньорската професия . Дано след време поеме още по - голям отбор , да се гордеем ,че един вид е наш кадър . Просто се изчерпа за Лудогорец и беше предвидим . Правеше и грешки като ги прибираше в опълчение , но кой не прави грешки . И Вилаш Боаш е добър треньор сигурно ,но го уволниха от Челси . Рафа Бенитес също не е лош сигурно но ... и той смени отбори. Това са нормални процеси . Треньор- Любо Пенев (ако може) , Играч-В. Стоянов .

Върни се в “Футбол - България”