Трагичните стадиони в България.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Трагичните стадиони в България.

Мнениеот slash1912 » 08 дек 2013 19:17

wannabe написа:Ау... боли ли ??? Не плачете много :Д Всички знаят, че сте моралните победители 8-) Както винаги :mrgreen:

Този мач моралните сте вие.Тренерът ви каза,че не сме минали центъра и ако мача се е играл на "Ноу Камп" щели сте да ни биете :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 дек 2013 19:20

Кашчей написа:
DarkPsy написа:Майтапът на страна, но по-трагичен терен от този на аграрните в момента няма в България! Идеален е за ръгби.

Ей ся тичам да те докладвам за обида :mrgreen:

Всъщност, няма нужда, защото ти не знаеш какво е аграрен и ползваш думата не по предназначение :mrgreen:

Напротив. Точно по предназначение си я използвам.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 08 дек 2013 19:27

Кашчей написа:
labrador2 написа:
Кашчей написа:
labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!

То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор :mrgreen:

С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин :mrgreen:

Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки :)

Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува :mrgreen:

Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
Не ми пука от къде си, и за какви ключове говориш, но явно си много смотан, щом си мислиш че без Бойко или Орешарски нямаше да си имаме Колежа...той си е там от векове за векове. А за тревата ще ти кажа че не е от тази от която пушиш...има си лицензирани фирми, които изграждат и поддържат, ако не ме лъже паметта, за Колежа броиха 800 000 лв, но не държавна пара.
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 дек 2013 19:51

На мене ми направиха впечатления топките по стадионите. Славия играха с бяла , при положение, че терена беше замръзнал и почти побелял, а отстрани имаше и малко сняг. Топката като се вдигне и не се забелязва и от белите седалки. Лудогорец пък играха с оранжева срещу Черно море, без да има нужда :)

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 08 дек 2013 19:52

Орешарски остави държавните пари при Цветан Василев
КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката
Цветан Василев

Държавните дружества пропуснаха шестмесечния срок, в който трябваше да разпределят парите си в банките така, че никоя да не държи повече от 25% от средствата им, се оказа недостатъчен. Проверка е установила, че към 4 декември, когато срокът изтече, най-големите дружества, разполагащи и с най-големи депозити, не са спазили нормативни изисквания. Сега директорите им ще трябва да бъдат глобени с половината от заплатите им за три месеца напред, припомня изданието в днешния си брой. Решението бе взето от служебния кабинет на Марин Райков. От министерствата сега или не отговарят по темата, или обясняват, че тепърва ще обобщават и ако трябва, ще глобяват нарушителите.

Данните, публикувани в края на май, показаха концентрация на средства на държавни компании в Корпоративна търговска банка. В началото на управлението си премиерът Пламен Орешарски заяви, че ще извади парите на държавата от КТБ. И до момента голяма част от държавните дружества, включително и от енергийния сектор, държаха парите си в банката на Цветан Василев.

КТБ бе обвинявана, че по този начин с държавни средства купува влияние, включително и в медиите. При кабинета на Бойко Борисов имаше увеличение на процента на държавните пари в банката. При последните официални справки стана ясно, че КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката. НЕК- 59.4%, Булгартрансгаз-96%, БЕХ-88.2% и „Булгаргаз“ – 90.85%. ЕСО не отстъпваше също по-назад – 94.76%.

“Сега сме на етап, когато КТБ може да сложи министрите”, заяви в началото на октомври по Нова телевизия Татяна Дончева, бивш депутат от БСП. Тя директно заяви, че Сергей Станишев е дал на концесия правителството на Корпоративна търговска банка. А всички министри в кабинета са били предварително одобрени от кръга Цветан Василев-Делян Пеевски.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 дек 2013 19:54

абе многУ слаб мач
надявам се по трибуните да е било весело :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 08 дек 2013 20:02

Като не стана хубав мач и се хванахме за....терените.Бях на стадиона,мръзнах ,но хубав футбол не видях-и от двата отбора,айде за нашите донякъде го очаквах,но от Ботев не.Такова кюскане на топката не бях гледал.Не вървят на добре нещата-какво тренират тия направо не знам,нямаше нормално спиране,подаване,удар-нищо и двата отбора.И "футболистите",ми освен Камбуров и Цветков другите даже на такива не приличат-пайтаци разни.И не разбрах агитката на Ботев защо обиждаше своите черни играчи и М.Огнянов като им викаше през по-голямата част ЦИГАНИ :o

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 дек 2013 20:03

bnborisov написа:Мисля че циганите ще чакат държавата да им оправи терена. Свтовното за юноши ще е и на техния стадион. Иначе за трибуна коко ще събира. Все някога ще стане. По левче по две...

С тази посещаемост някъде към 2068-ма може и да стане. Говори се, че ще искат заем от шефа :) Е това вече би било забавно.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 08 дек 2013 20:06

drums написа:Орешарски остави държавните пари при Цветан Василев
КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката
Цветан Василев

Държавните дружества пропуснаха шестмесечния срок, в който трябваше да разпределят парите си в банките така, че никоя да не държи повече от 25% от средствата им, се оказа недостатъчен. Проверка е установила, че към 4 декември, когато срокът изтече, най-големите дружества, разполагащи и с най-големи депозити, не са спазили нормативни изисквания. Сега директорите им ще трябва да бъдат глобени с половината от заплатите им за три месеца напред, припомня изданието в днешния си брой. Решението бе взето от служебния кабинет на Марин Райков. От министерствата сега или не отговарят по темата, или обясняват, че тепърва ще обобщават и ако трябва, ще глобяват нарушителите.

Данните, публикувани в края на май, показаха концентрация на средства на държавни компании в Корпоративна търговска банка. В началото на управлението си премиерът Пламен Орешарски заяви, че ще извади парите на държавата от КТБ. И до момента голяма част от държавните дружества, включително и от енергийния сектор, държаха парите си в банката на Цветан Василев.

КТБ бе обвинявана, че по този начин с държавни средства купува влияние, включително и в медиите. При кабинета на Бойко Борисов имаше увеличение на процента на държавните пари в банката. При последните официални справки стана ясно, че КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката. НЕК- 59.4%, Булгартрансгаз-96%, БЕХ-88.2% и „Булгаргаз“ – 90.85%. ЕСО не отстъпваше също по-назад – 94.76%.

“Сега сме на етап, когато КТБ може да сложи министрите”, заяви в началото на октомври по Нова телевизия Татяна Дончева, бивш депутат от БСП. Тя директно заяви, че Сергей Станишев е дал на концесия правителството на Корпоративна търговска банка. А всички министри в кабинета са били предварително одобрени от кръга Цветан Василев-Делян Пеевски.

Е и. На кой му пука?! Бягай за 50-тачка, и на магистралата да протестираш. Ся и ние да сме недоволни че правителството ще сваля данъка за хазарта ли?
Последна промяна от bnborisov на 08 дек 2013 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 дек 2013 20:08

labrador2 написа:
Кашчей написа:
labrador2 написа:
Кашчей написа:
labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!

То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор :mrgreen:

С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин :mrgreen:

Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки :)

Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува :mrgreen:

Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
Не ми пука от къде си, и за какви ключове говориш, но явно си много смотан, щом си мислиш че без Бойко или Орешарски нямаше да си имаме Колежа...той си е там от векове за векове. А за тревата ще ти кажа че не е от тази от която пушиш...има си лицензирани фирми, които изграждат и поддържат, ако не ме лъже паметта, за Колежа броиха 800 000 лв, но не държавна пара.

Интелигентно мнение, както подхожда на канарче, с кучешки ник :mrgreen:

Не аз писах за чувалите със семена на райграс обаче.... както и не аз пускам уж бъзик, в който отново се споменава райграсът, като трева за стадион.

Канарите сте много зле откъм нормални дискусии!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”