ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Red joker » 09 дек 2013 20:55

Според мен ,въобще не трябва да се прави някаква мащабна селекция!По-нагоре четох мнения оплюващи един или друг футболист,аз мисля,че наличните ще свършат работа -при положение ,че няма пара, немаме голем избор!Относно Тошко Янчев,не знам какво гледат някои колеги,но човека прави изненадващо силна игра,просто не за вярване, КПД-то му се е повишило много, за разлика от предишни негови игри!Косоко-за мене много голям талант,не бива да го изспускаме в никакъв случай,Фо-много добър при престоя му в Ч-ц,просто не е играл от доста време ,както и повечето от отбора,не бива заради един- два слаби мача да го отписваме тотално,Черни-заради две груби грешки сме готови да го разпънеме на момента,а колко спаси преди това!?Като цяло ни трябват 1 разиграващ халф+един опорен,за мене централния нападател е ясен-Чочев,като такъв дойде и от Етрополе,в последните мачове доказва,че това е неговия пост,може и един-два бека,че нямаме конкуренция на тези постове.Като цяло ни трябват бързи футболисти(и като мислене)!Ако наличните футболисти изкарат заедно една качествена зимна подготовка,мисля,че картинката ще бъде съвсем различна от сегашната :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 13 дек 2013 10:32

Почна се :

ЦСКА е на път да реализира сериозен трансферен удар. Шефовете на "червените" се опитват да измъкнат под носа на Левски национала Венцислав Христов. От ЦСКА вече са се свързали с хората от Берое и се надяват да договорят голаджията още след Нова година. Единствената пречка може да се окаже трансферната сума, която са определили заралии. Ръководителите на Берое искат за 300 000 лева за правата на Христов. Стойчо Младенов е настоял пред собствениците на ЦСКА на всяка цена да бъде привлечен класен централрн нападател. Венци Христов е фаворит на Екзекутора и трансферът изглежда много вероятен. Преговорите са в напреднала фаза, като тази седмица е имало среща между двете страни. Мениджърът на футболиста Милен Георгиев потвърди пред "Меридиан Mач" за интерес от страна на ЦСКА. "Има интерес от ЦСКА и Левски към Венци Христов. Не искам да издавам повече подробности. Все още няма нищо конкретно. Няма фаворити за подписа му. Който изпълни поставените условия, може да вземе Венци", каза Милен Георгиев.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2013 10:40

Много пари искат тия от Берое бе братле... не мисля, че струва толкова пари Венци...

Това, че е титуляр постоянно в отбора им не означава, че струва 300 бона... реалната му цена е 200хил. лева!

Задължително трябва да привлечем класен нападател зимата, ако искаме да се класираме в 3-ката пролетта.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 13 дек 2013 10:46

Аз лично бих бил много доволен ако успеем да привлечем Венци Христов, който си е добър футболист за нашите стандарти и според мен би паснал много добре в нашия отбор, стига обаче да имаме парите да платим на Берое.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2013 10:49

j0rka7aa написа:Аз лично бих бил много доволен ако успеем да привлечем Венци Христов, който си е добър футболист за нашите стандарти и според мен би паснал много добре в нашия отбор, стига обаче да имаме парите да платим на Берое.

300 бона в момента е абсурдно да дадем.. първо, че ги нямаме в което съм 120% сигурен. Венци ще пасне на отбора това е ясно, но много пари искат. Айде за 180-200 хиляди лева може се прежали Лупи да го купи. Лошия вариант е ако подуяне го отмъкне...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 дек 2013 10:53

Може да ги залъжеме с голям процент от продажбата му в чужбина.Освен това зависи колко човека ще пласираме и за какви пари в Далечния изток.Въобще не е сигурен този трансфер.Какво стана с португалчето от Ливърпул,нещо замря тази история?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 дек 2013 10:56

Teo написа:
j0rka7aa написа:Аз лично бих бил много доволен ако успеем да привлечем Венци Христов, който си е добър футболист за нашите стандарти и според мен би паснал много добре в нашия отбор, стига обаче да имаме парите да платим на Берое.

300 бона в момента е абсурдно да дадем.. първо, че ги нямаме в което съм 120% сигурен. Венци ще пасне на отбора това е ясно, но много пари искат. Айде за 180-200 хиляди лева може се прежали Лупи да го купи. Лошия вариант е ако подуяне го отмъкне...

Да бе при тях парите са като шума-имат страшно много.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 дек 2013 10:58

Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
300 хиляди евро... Ако ги дават на нас, за да играе в ЦСКА съм съгласен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 дек 2013 10:59

onegavon написа:Може да ги залъжеме с голям процент от продажбата му в чужбина.Освен това зависи колко човека ще пласираме и за какви пари в Далечния изток.Въобще не е сигурен този трансфер.Какво стана с португалчето от Ливърпул,нещо замря тази история?

Според мен след мача с Левски ще има контрола за него и ще се решава.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 13 дек 2013 11:15

Кировец написа:Поредни журналистически измислици. Тоя с нищо не е по-добър от сегашните нападатели. Венци Христов...
300 хиляди евро... Ако ги дават на нас, за да играе в ЦСКА съм съгласен.

Берое искат 300 хиляди ЛЕВА, които според мен наистина трябва да паднат до към 200 хил. и процент от бъдещ трансфер, а не знам дали си гледам мачове на Венци Христов, но със сигурност е поне една класа над Сидибето, Морейра и Кировски, лично аз бих приел да се отървем и от 3мата за някакви пари и тях да ги дадем за него.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”