Първо беше допинга,последва неплатени сметки и фалит на по малки отбори доиде и срамният уреден мач с Локомотив (СФ) а сега договорената далавера с БФС...
Как имате очи да се показвате пред хората не мога да проумея ама каквито ръководителите такива и феновете...
Становище на ПФК „Левски“ по случая „Чочев“
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: Становище на „Професионален Футболен Клуб Левски“АД
CSKA 78 написа:ФК "Левски" за да не ги обвинят в некадърност и безпринципност(тъй като искат служебна загуба,само защото ще стават на 100 години![]()
![]()
),защото не са проверили как точно стоят нещата-преминават в "настъпление",общо взето пълен фарс от подуенския отбор!!(много долна изцепка на "сините").
Всъщност, не става въпрос за "долна изцепка", а за технологичен процес в животновъдството. Ясно е, че от "синьото БФС" пак ще си затворят очите - аз лично не си правя никакви илюзии. Обаче, наближава Коледа. Менюто на прасетата трябва да се ограничи, или те да бъдат поставени в състояние на стрес. Тогава тяхната сланина става по-тънка, но затова пък е с по-мека консистенция и по-висококачествена. Това е ....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
inivanov написа:Няма ли най-после да се появи някой разумен левскар, който да обясни на заблудените такива, че след като не е спазен срокът за повиквателната от страна на БФС, то ЦСКА може да спре своите състезатели от участие в мачовете на националния отбор
Само дето срока е спазен

Кировец написа:honda написа:Кировец написа:Оффф, не ви ли омръзна бе?![]()
Толкова ли нямате нищо между рогите, та да проумеете, че не ЦСКА, а БФС и телевизията сами си направиха живота сложен с глупавите промени в програмата?
Еваларка на Сухия, че си каза нещата в прав текст - не са виновни ЦСКА и Лудогорец...
Перуката обърна гръб на опоскания син джоб и гордо развя перчем пред новия си идол и приятел - Домусчиев, а това явно доста е притеснило чичкото с мустаците и ордена висящ на туловището му, като супол от носа на малко циганче, който Орденоносец от безпомощност насочи строгия си поглед към бедния ЦСКА, едва спасен от заличаване.
Май не БФС и телевизията настояваха мача да се играе на 16.11 ,а не на 6.11 както беше по програма. Защото май на един отбор щеше да се наложи за една седмица да играе срещу Черно море(като гост), Левски(домакин) и Лудогорец(домакин).
Първият двубой между "червени" и "сини" е насрочен за 16 ноември (събота), като началният част на двубоя е 15,15. Реваншът, на който символичен домакин ще бъде тимът на Левски, ще се състои в 20 ноември (сряда) от 18,00 часа, пише "Гонг". И двете срещи ще се играят на стадион "Васил Левски". Според ТВ7 обаче все още се очаква официално потвърждение от полицията за дните и часовете. Прави впечатление, че реваншът е насрочен да се играе по тъмно, което е предпоставка за инциденти с феновете. Първоначално двете дербита бяха насрочени за 6 и 27 ноември, но тогава Националният стадион ще е зает заради двубоите на Лудогорец с Черноморец (Одеса) и ПСВ Айндховен в Лига Европа.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=453989
Интересвно как е зает на 6-ти ноември Националния стадион, след като мача между Лудогорец и Черноморец е на 7-ми от 20:05 , Какъв е проблема ЦСКА и Левски да играят на 6-ти следобед ,като мача завършва преди 20:00?- Аз лично не виждам никакъв проблем, освен че на единия отбор тази дата му беше неудобна.
- blac_black_cat
- Контакти:
Re: Становище на ПФК „Левски“ по случая „Чочев“
Някой по-нагли от ДС агентите виждал ли е ???
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл = ФК "Агент" при ДС
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл = ФК "Агент" при ДС
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО[/center]
Captain Stottlemeyer написа:inivanov написа:Няма ли най-после да се появи някой разумен левскар, който да обясни на заблудените такива, че след като не е спазен срокът за повиквателната от страна на БФС, то ЦСКА може да спре своите състезатели от участие в мачовете на националния отбор
Срокът за повиквателната от страна на БФС може да не е спазен, но графикът за мачовете на националните отбори се знае от преди 2 години. Недей да са правиш на луд, "армеецо", дето си виждал казарма и оръжие само на кино и на плейстейшън. Участието в националния отбор е чест за футболистите във всички бели (пък и не само бели страни). Само потомците на някогашните шумкари и сегашни обирджии на бензиностанции и осквернители на паметници се правите на малоумни - това ви е заложено генетично...
Опитай се да излезеш от клишетата (ако можеш, разбира се) и коментирай по същество каквото съм казал, след като ме цитираш

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
На ви бе, морално сте ни били 3:0 айде дишайте сега, че на 19-ти ще ви треснем 4:0 реално!
Най-после някой в Левски да защитава интереса на клуба!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- arekusanderu
- Контакти:
Стига сте мучали,Бобито си знае работата.Вие си вище вашите национали колко са,и къде са. 

FORZA CESENA !!!
Мисля дали през декември да не приключим с розовите другарки, след което да си фалират на спокойствие. Защото ако не знаете, скоро предстой точно това, хора работещи в клуба казват, че по-добре е било дори при "Титаните"...... 

Върни се в “Футбол - България”