Грозна работа беше този мач. Трябваше съдията да си свири нормално, ако може Пепи Димитров да вкара гол, та да стане мач. Сега нашите си взеха 3-те точки, без да се напъват. Голът на Камбуров беше грозна засада. Ама нали трябва да му вдигнат самочувствието... Че "звездата" напоследък вкарва веднъж на високосна година. Дано снощи от радост да е спал с пижама Супермен.
За голословният фен на Нафтата. И преди съм казвал, че сте ми безразлични. Не се учудвайте, че сте безразлични и безинтересни на повече хора. Като прибавим, че много малко хора са щастливи с Коко, трябва да се радвате и на този интерес, който имаше на стадиона. По-интересно е, дали Коко, Камбуров и другите "звезди" ще продадат мача другата неделя, както го направиха в средата на септември?????
Много ни нападаш, ама забравяш как кълняха един ваш играч на един стадион малко по-на север... А може би си забравил, кой ви пличкаше със съдии, гадории, купени мачове и тн, когато бяхте във В и Б група??? Ако си забравил, ние в Пловдив, не сме!!! Боклуците не са на Лаута, а другаде!!!!
Локомотив Пловдив - Нефтохимик Бургас 19 кръг 30.11.2013
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Нефтохимик Бургас 19 кръг 30.11.2013
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
DarkPsy написа:Аууууууу......ама много сте страшни бе
За бежанците винаги ще сме страшни

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

s.th.1926 написа:Грозна работа беше този мач. Трябваше съдията да си свири нормално, ако може Пепи Димитров да вкара гол, та да стане мач. Сега нашите си взеха 3-те точки, без да се напъват. Голът на Камбуров беше грозна засада. Ама нали трябва да му вдигнат самочувствието... Че "звездата" напоследък вкарва веднъж на високосна година. Дано снощи от радост да е спал с пижама Супермен.
За голословният фен на Нафтата. И преди съм казвал, че сте ми безразлични. Не се учудвайте, че сте безразлични и безинтересни на повече хора. Като прибавим, че много малко хора са щастливи с Коко, трябва да се радвате и на този интерес, който имаше на стадиона. По-интересно е, дали Коко, Камбуров и другите "звезди" ще продадат мача другата неделя, както го направиха в средата на септември?????
Много ни нападаш, ама забравяш как кълняха един ваш играч на един стадион малко по-на север... А може би си забравил, кой ви пличкаше със съдии, гадории, купени мачове и тн, когато бяхте във В и Б група??? Ако си забравил, ние в Пловдив, не сме!!! Боклуците не са на Лаута, а другаде!!!!
Въобще не исках да нападам никой! Писах единствено за съдията, че по стара наша традиция прави грешки все срещу слабите и бедните. Не, че после не ни спести и на нас картони, но при 2:0 мача беше приключил. Локомотив също е бил многократно ощетяван на този принцип. Но някои ваши хора тук въобще не разбраха какво имам предвид. После, естествено, след един куп обиди, аз също отговорих.
За мен разликата в този мач дойде само от по-опитните футболисти на Локомотив. Не мисля, че имаше надиграване, при малко повече класа от нашите нападатели и при малко смелост от страна на съдията, резултата можеше да бъде всякакъв. Но с толкова пропуски и такива елементарни голове /нямаше никаква засада при втория/, трудно може да стане каквото и да е срещу опитен отбор.
Тая случка със знамето е неприятна. Упреквам нашите, че при очаквани конфликти не са подходили много разумно. Дали е взето от колата е без значение. Сега ще си има цяла поредица от подобни случки, без да го искам, струва ми се не е трудно да се прогнозира. Знаете как и било винаги – идвате си лятото, отделни групички си ходите на плаж или се разхождат из града. Не е никак сложно, групичка от 3-4 човека да бъде нападната от 20 и... излишни простотии. Покрай мача ви с Лудогорец за купата, например, отделни момчета от Локомотив се разхождаха из целия град, никакъв проблем да се направиш на мъж на някой в затънтена уличка. Разбира се, виновните и за замерването до тоалетните и за вчерашния инцидент няма да го отнесат, но други ще си патят, заради такива глупости.
s.th.1926 написа:Грозна работа беше този мач. Трябваше съдията да си свири нормално, ако може Пепи Димитров да вкара гол, та да стане мач. Сега нашите си взеха 3-те точки, без да се напъват. Голът на Камбуров беше грозна засада. Ама нали трябва да му вдигнат самочувствието... Че "звездата" напоследък вкарва веднъж на високосна година. Дано снощи от радост да е спал с пижама Супермен.
http://puu.sh/5yFws.jpg
Къде я видя тая засада не знам.
Напълно закономерна победа, дано нафтата да се спасят.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
dzhambov написа:Вие сте по тази част,справка мача ви с Левски миналата година,даже и крадци на заплата(щатни)имате.
Имат и драскачи на заплата,но това е една друга тема...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
pas написа:
Тая случка със знамето е неприятна. Упреквам нашите, че при очаквани конфликти не са подходили много разумно. Дали е взето от колата е без значение. Сега ще си има цяла поредица от подобни случки, без да го искам, струва ми се не е трудно да се прогнозира. Знаете как и било винаги – идвате си лятото, отделни групички си ходите на плаж или се разхождат из града. Не е никак сложно, групичка от 3-4 човека да бъде нападната от 20 и... излишни простотии. Покрай мача ви с Лудогорец за купата, например, отделни момчета от Локомотив се разхождаха из целия град, никакъв проблем да се направиш на мъж на някой в затънтена уличка. Разбира се, виновните и за замерването до тоалетните и за вчерашния инцидент няма да го отнесат, но други ще си патят, заради такива глупости.
точно казано ....
Както се и очертава след нова година да не съществуваме ...

- Себастиан Фетел
- Контакти:

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AtJ4Yf6M07c[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQWW7RHwgmU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FQWW7RHwgmU[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!