Извод от мача Черно море - ЦСКА: Готови ли сме за промените?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Извод от мача Черно море - ЦСКА: Готови ли сме за промените?

Мнениеот bastuna2003 » 06 ное 2013 10:30

Lyubooo написа:.....
и фал си имаше, и дузпа си имаше, и застраховка на страничния съдия при засадата си имаше, но имаше и още куп недобри решения......

leedsuafc написа:Розовите се скъсаха да реват за без нищо. На това цигане Менди опасната игра и сина ми я видя на 11г. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ докоснал ли е Илиев или не. .......

Значи футболисто на Черно Море казва, че няма фаул, говецдата съдийска комисия излиза с решение, че няма фаул, Антон Генов казва, че няма фахл, ама вие продължавате да плюете :mrgreen: Всичко ще ви се върне, бъдете спокойни :mrgreen:
На рогатия с "опасната игра" ще му кажа, че ако се свири "опасна игра" фаулът ше бъде непряксвободен! Пак няма да има гол. :idea:
Толкова ви е нивото на всички мишоци :mrgreen:
Иначе честитя победата на Черно Море и Гонзо. Винаги са ми харесвали, че играят за себе си и се раздават всеки мач, РЕСПЕКТ!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 06 ное 2013 10:34

В мача Черно море - ЦСКА съдиите свириха перфектно точно по правилата на ФИФА и не направиха нито една грешка в ущърб на ЦСКА. По правилата на БФС направиха обаче една много съществена грешка НЕ СВИРИХА ЗА ЦСКА. Това в България не може да остане безнаказано ако ЦСКА е загубил. Потвърждение за европейското съдийство на Тодоров бе снощи от Хауърд Уеб в мача Юве-Реал. Даде идентична дузпа за Юве както за Черно Море и даде нарушение с жълт картон на Пирло за опасна игра без въобще Пирло да докосна Пепе. Самото атакуване на топката с обърнат глезен от Менди,срещу Жоро Илиев е нарушение.Засада на Валентин Илиев има и само през червени очила не се вижда. Джугански потвърди че има засада,но наказаха съдията,защото не бил на линията.Преди да бъде хванат Сидибе за главата от Александров самият Сидибе прави ПЪРВИ фал атакувайки с ляв лакът главата на Александров.На практика Тодоров беше наказан,защото не изгонил Гонзо за една ритната бутилка. Лошото от това наказание за Тодоров е че ЦСКА отново ще "взриви" първенството с конспирации и ВСИЧКИ ще започнат да плачат за поръчково съдийство както всяка година. Със сигурност във всички мачове е имало съдийски грешки,но като цяло свирят добре и първенството е интересно. Има обаче двама екземпляри които от години не са доволни от съдийството Херо и Тройчо. Тези двама "мега" треньори НИКОГА няма да са готови за поставения въпрос в темата.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 ное 2013 10:54

Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Така че, не се опитвайте да налагате мнението си-видиш ли,спечелили ли сте честно и най-почтено,защото не е така!(както вече написах,ако беше така,съдиите-главен и асистент нямаше да бъдат наказани). :o ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 06 ное 2013 11:04, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 ное 2013 10:55

Минаха няколко дена вече от мача, стига пенявене по темата - станалото-станало :!: Аз обаче имам желание лилавите ни колеги да ги биеме другата седмица с 1:0 с дузпа тип "Ашли Иънг" от снощи :mrgreen: Е тогава ще осерат, с извинение, форума как Вселената им е виновна и Лоби Михайлов бил краен фен на ЦСКА, как Паткоф бил продал мача и това е "гениален план" тип "Иртиш адвенчърс" :lol: Това би ме зарадвало дори повече от категорична победа с 3:0 или повече, нещо от рода на последния мач. Феновете на Лудогорец да коментират съдииството? Тея дето се оплакаха след първата за 2 години дузпа, дадена срещу тях :lol: Гледайте си любимеца Таско и си трайте, че при вас е по-зле даже ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Re: Извод от мача Черно море - ЦСКА: ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА ПРОМЕНИТЕ?

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2013 11:03

КАН написа:Ало, червените,гледахте ли юве и реал? Дуспата за юве ,същата като за ЧМ,жълтия картон на Пирло,същото нарушение,като за първия гол.Извода...съдията Уеб трябва да бъде заличен-според Ники Александров.

А защо мислиш че Уеб няма да го накажат за този мач? Съдията на предишния мач/Реал-Ювентус/ е наказан за грешките си.Как щеше да завърши този мач само господ знае.Грешките на съдията не омаловажават победата
на Черно море.Това че съдията е добър няма спор.Но никога не е късно да станеш за резил особено ако се вземеш
на сериозно и си помислиш че си недосегаем.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 ное 2013 11:04

Наистина до този момент от първенството съдиите общо взето се справят добре . Грешки допускат но поне за сега това не е било в полза само на един два отбора както беше пролетта когато всички знаем как Левски и Лудогорец си взимаха мачовете.
Вярно поне според мен повечето съдии допускат доста група игра и спестяват по 4-5 картона на мач но това е обяснимо с оглед ревлювци като Стойчо които подскачат при всеки фал срещу техния отбор какво остава ако играча им получи жълт картон.
Аз лично като фен на Ботев от началото на това първенство съм недоволен само от съдийството в мача ни срещу Локомотив сф когато определено бяхме порязани след като съдията отмени два наши гола за неправилно дишане на наши играчи и не даде 100% дузпа първото полувреме. Но реално дори при тези резидби ако защитата ни не беше си набутала само три гола резултата пак щеше да е в наша полза. В този мач ние сами се бихме и то след грешки на уж най добрите в защитни вал Стаховяк и Минев.

Та е хубаво вместо Стойчо да реве да погледне и в собствената си градинка защото аз лично 90 минути гледах 9 катъра в червено ( не включвам вратаря и Бадема ) които цял мач не спряха да ритат и ако този мач се свиреше от чужд съдия половината от тях щяха да изхвърчат до средата на второто полувреме.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 06 ное 2013 11:08

CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!
Така че, не се опитвайте да налагате мнението си-видиш ли,спечелили ли сте честно и най-почтено,защото не е така!(както вече написах,ако беше така,съдиите-главен и асистент нямаше да бъдат наказани). :o ;)

Как щеше да завърши този мач ако нямаше тези грешки-само господ знае.Тук се говори за съдията а не за Черно
море.Отборът си игра както си може и колко му позволи противника.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 ное 2013 11:24

Какви грешки бе пич вие червените фенове сте болни направо. Аз до сега не знаех че лудоста на Стойчо е заразна.
Дузпата си е дузпа, фала си е фал и засадата си е засада в нито еди от тези случаи съдията не сгреши ясно се вижда на повторенията.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 ное 2013 11:31

Абе чорбари, как така съдийските грешки се се във ваша вреда бе, гледам и се интересувам от футбол много преди много от вас да са родени и съм гледал повече ваши мачове от много от самите вас, нали ви знам какво представлявате, вие колко съдийски аванти сте лапнали през годините по нареждане на властта, няма друг такъв отбор никъде по света, айде стига сте ревали, че станахте освен смешни - и жалки, то бива бива, ама вашето минава всякакви граници!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

теча
Контакти:

Мнениеот теча » 06 ное 2013 11:37

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Черноморци(имам предвид феновете на Черно Море),радвайте се на съдийската победа!!Не се опитвайте да ни обяснявате как срещата била с голям заряд и как всичко в този мач е по-чисто от сълза! В този мач футбол нямаше,ако съдията беше свирил реално всички спорни ситуации,сега нямаше да бъде наказан и резултата щеше да бъде друг!

Как щеше да завърши този мач ако нямаше тези грешки-само господ знае.Тук се говори за съдията а не за Черно
море.Отборът си игра както си може и колко му позволи противника.

Ако съдийството си беше нормално мачът щеше да завърши нещо от порядъка на 3-0 за ЦСКА, само припомням при 1-0 за ЦСКА , подмината 100% дуспа за ЦКСА за събаряне на Сидибе в наказателното поле (много ми е интересно защо от ТВ 7 още по време на мача не намериха за нужно да дадат повторение при положение ,че дуспата беше очеизваждаща) и резултатът ставаше 2-0 и мачът за ЧМ приключваше, вместо това шуменската гнида дава измислен фаул за ЧМ и после дуспа и т.н знаем какво стана , така че айде малко по-сериозно и стига сте писали простотии че ставате смешни вече.

Върни се в “Футбол - България”