Берое-Локо Плд, 3.11 от 16.30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ще накажат ли Берое ?

Мнениеот DarkPsy » 03 ное 2013 22:36

Nenkolpfc написа:Това за бомбата са пълни глупости,написани от съмнителен сайт,който ражда новини четейки по форумите.Бомба е нямало,марулите са хвърляли камъни,усвоили до съвършенство също като орките партизанската тактика"Хвърли камък и бягай".

Атанас Узунов разкри, че е сигнализирал на делегата на срещата.

PlovdivDerby.com се свърза с делегата на мача между Берое и Локомотив Пловдив Иван Кюркчиев, за да разберем описал ли е той в доклада си инцидента с ударения от бомба рейс на черно-белите. Ето разговорът между репортера ни и г-н Кюркчиев едно към едно:
- Разбрахме, че е имало инцидент с рейса на Локомотив Пловдив докато той е напускал Стара Загора. Според нашата информация той е ударен от бомба...
- Така. Аз съм делегата на срещата...
- Да, точно за това ви се обаждаме.
- Съобщиха ми за това, но това е извън района на стадиона. Станало при излизането в покрайнините на града. Трябва да се обърнете за точна информация към полицията, дали са подали жалба и какви са щетите.
- Това, че инцидентът е станал извън района на стадиона, означава ли, че Берое няма да бъдат наказани за това деяние?
- Значи, аз не мога нищо да ви кажа за това кой, как и дали ще бъде наказан. Аз мога да напиша това, което са ми съобщили от полицията и от отбора на Локомотив Пловдив, тъй като не сме го видели и не е в района на стадиона.
- А вие описали ли сте този инцидент в доклада си?
- Аз ще го опиша утре и ще го предам. Причината е, че те ми го съобщиха след приключване на срещата и след тръгване на всички от стадиона.
- Добре, благодаря ви. Ние ще следим случая...
- Мога да ви кажа, че ако искате подробности, трябва да се свържете с полицията в Стара Загора. Да проверите дали Локомотив Пловдив са подали жалба за случая и вече експертните групи на полицията какво ще установят. Кой го е направил, къде го е направил... Това до колкото разбрах се е случило на излизане от града до някакъв блок. И полицията трябва експертно да каже мнението си по случая.
- Правилникът предвижда ли санкции за домакините?
- Не мога да коментира. Знаете това. Можете да видите какво съм написал утре в БФС. Аз ще напиша това, което имам като информация. Казвам ви, вие трябва да поискате мнението на полицията, за да бъдете коректни като медия. Това е станало извън рамките на стадион и след отпътуването на всички служебни лица.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Берое-Локо Плд, 3.11 от 16.30

Мнениеот zuekaa » 03 ное 2013 23:49

И кой ДОКАЗА , че са фенове на БЕРОЕ??????
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 04 ное 2013 01:17

plovdivderby, tribunaplovdiv и т.н. включващи plovdiv са на най-тежките наркотици... В пъти преувеличени статии неска цял ден... Не е бомба ами граната, да поясня, и само светкавичната реакция на шофьора (Вълчо нелегалното такси), и късмета, че не е гръмнала 0,1 стотни от секундата по-рано е спасила футболистите на Локото. Интересен е факта обаче, че инцидента става в близост до циганската махала. Според конспиративни теории местни фенове на Лок'мотив от същия този квартал са хвърлили снаряда, за да могат приятелките им от София да не играят пред фенове, че иначе няма как да спечелят...
Добри са ви наркотиците наистина !
1916'

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 04 ное 2013 08:18

NADURVEN_FILOSOF написа:С големите ми хакерски умения създавам тая тема, път дано тоя пък пропуснат да оплюят оформлението :lol: :lol:

Изображение

статистика няма да давам, че е леко срамна. От прогноза също ме е срам :oops: :oops:

И за другите мачове пускай теми, явно си на кадем. :mrgreen:

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 ное 2013 09:56

zuekaa написа:И кой ДОКАЗА , че са фенове на БЕРОЕ??????

Как кой? plovdivderby, tribunaplovdiv и всичко включващо plovdiv. Щом те го казват, значи така е станало. Изобщо не са пристрастни :mrgreen: .

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 04 ное 2013 14:03

burnstz написа:plovdivderby, tribunaplovdiv и т.н. включващи plovdiv са на най-тежките наркотици... В пъти преувеличени статии неска цял ден... Не е бомба ами граната, да поясня, и само светкавичната реакция на шофьора (Вълчо нелегалното такси), и късмета, че не е гръмнала 0,1 стотни от секундата по-рано е спасила футболистите на Локото. Интересен е факта обаче, че инцидента става в близост до циганската махала. Според конспиративни теории местни фенове на Лок'мотив от същия този квартал са хвърлили снаряда, за да могат приятелките им от София да не играят пред фенове, че иначе няма как да спечелят...

:lol: :lol: :lol:
Лошо ги нареди!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 04 ное 2013 14:25

bulgaro написа:
burnstz написа:plovdivderby, tribunaplovdiv и т.н. включващи plovdiv са на най-тежките наркотици... В пъти преувеличени статии неска цял ден... Не е бомба ами граната, да поясня, и само светкавичната реакция на шофьора (Вълчо нелегалното такси), и късмета, че не е гръмнала 0,1 стотни от секундата по-рано е спасила футболистите на Локото. Интересен е факта обаче, че инцидента става в близост до циганската махала. Според конспиративни теории местни фенове на Лок'мотив от същия този квартал са хвърлили снаряда, за да могат приятелките им от София да не играят пред фенове, че иначе няма как да спечелят...

Лошо ги нареди!

То тука само се нареждаме едни други. И после се псуваме по стадионите без да знаем за какво.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 04 ное 2013 15:10

balgarin написа:
bulgaro написа:

Лошо ги нареди!

То тука само се нареждаме едни други. И после се псуваме по стадионите без да знаем за какво.

Псуване да има,е.би мааму! :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 ное 2013 21:18

NADURVEN_FILOSOF написа:
FLANKER написа:Колеги,по Берое ТВ ще се излъчва ли?

Няма как да ги излъчват, защото тв7 не давали. Дори отказвали пари и не искали да се излъчва нито един мач които те не предават. Иначе всеки мач се записва и головете ги качват веднага, но целия мач можело чак след ден да се качи :evil: .

Беройци, смазахме ги! :mrgreen:

Да,честито на Берое!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ще накажат ли Берое ?

Мнениеот acmilan » 05 ное 2013 15:07

thebully написа:Нали двете агитки уж се имат,каква е тая простотия,странна работа

Пълна простотия, неразбираема и за мен. Заради глупостите на шепа хора се развалиха дългогодишни добри отношения. Много по-напред съм с начина си на мислене от всички ултрас филмарщини. Да се оправят както си искат помежду си.
От мача съм изключително доволен - един от най-добрите ни в последните години. Тотално надиграхме противника и можехме да спечелим с повече дори. Най-накрая показаха какво могат играчите, а то далеч не отговаря на осмо или девето място в класирането. Могат много, стига да си повярват, да излязат с увереността, че победата им принадлежи. Стига вече с приказките за ниските възможности, защото те просто не отговарят на истината. Със самочувствие във всеки един мач и резултатите неминуемо ще дойдат. Светът е Берое 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”