Тука снимки колкото щеш: http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f=261&t=11022&sid=c821c1d2f93ac651a2900e93276fe08e&start=25
Няма оправия в тази държава за мол-ове и хотели може,за стадиони не!
Инфо за преустройството на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Инфо за преустройството на Тича

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
-
Възхитен съм от професионализма на модератор морски! Добре че има такива интелигентни модератори,пишещи на прекрасен български език,без никакви грешки! Иде ми да тръгна по Мария Луиза във Варна,да вървя ,вървя чаак до славния стадион Тича и ако не ме пуснат откъм паркинга побиращ 6 коли,да вляза поне в залата и на гумената настилка поритвайки топка да си пея: Морски приятелю,ти си велик! Иначе съм съгласен,не ти е лесно!
Намери ме симпатяго!
Аз няма да те търся,познавам те! 

blue,lagoon написа:Възхитен съм от професионализма на модератор морски! Добре че има такива интелигентни модератори,пишещи на прекрасен български език,без никакви грешки! Иде ми да тръгна по Мария Луиза във Варна,да вървя ,вървя чаак до славния стадион Тича и ако не ме пуснат откъм паркинга побиращ 6 коли,да вляза поне в залата и на гумената настилка поритвайки топка да си пея: Морски приятелю,ти си велик! Иначе съм съгласен,не ти е лесно!Намери ме симпатяго!

Аз пък съм възхитен от теб и от интелекта ти и от липсата на каквато и да е билза злоба у теб..Няма таков анео акот злоба у теб-ъпсурт...Да избиваш комплекси-непонятно нещо за теб

-
Супер! Сега спи спокойно! Ще се видим симпатяго! Ще си побъбрим за футбол!MORSKI написа:blue,lagoon написа:Възхитен съм от професионализма на модератор морски! Добре че има такива интелигентни модератори,пишещи на прекрасен български език,без никакви грешки! Иде ми да тръгна по Мария Луиза във Варна,да вървя ,вървя чаак до славния стадион Тича и ако не ме пуснат откъм паркинга побиращ 6 коли,да вляза поне в залата и на гумената настилка поритвайки топка да си пея: Морски приятелю,ти си велик! Иначе съм съгласен,не ти е лесно!Намери ме симпатяго!
Изказа ли си болката
Познавал ме-ок радвам се
![]()
Аз пък съм възхитен от теб и от интелекта ти и от липсата на каквато и да е билза злоба у теб..Няма таков анео акот злоба у теб-упсурд...Да избиваш комплекси-непонятно нещо за тебТо и хората във форума го знаят това и ог виждат

Ххахах щом си казал
И ти спи спокойно - казано в твой стил - симпатяго 

- Sagittarius
Ако вървиш по бул Мария Луиза надали ще стигнеш до великия зелен храм.Обаче знаете ли защо този приятел говори за този булевард?Ами защото там си изкарва прехраната - като просяк зад всеки ъгъл,като човека с акордеона и картонената кутия в краката му...говорим все за блу лагуун
.Посъбрал малко пари от просия и голям мъж стана,че и на интернет отиде
.Преуспелия в живота метач на улиците в Бриз-2,просяка от Мария Луиза,чичката с акордеона от х-л Черно Море,бившия уличен цигулар с мечката-ужасно си преуспял.Лошото е,че никой не си дава и сопола за твоето одобрение,Хората те подминават както се подминава изакано на пътя ла*но.Не се заблуждавай от тези ми комплименти,защото ти и толкова не струваш,но е вярно,че миришеш 2 пъти по-лошо

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Горе -долу и аз това смятам за него...Виждаш ли лагуно-всенародната любов към теб е много голяма

-
Стреловидния или копиеносеца/това е превода на sagittate/ Ами какво да ти каже човек! Нищо! За хора страдащи от раздвоение на личността на полова основа,нищо! Ти поне пробваш да я докараш на препинателни знаци,ама пак провал! Всъщност най-хубавото в драсканиците ти са емотиконите! Ами не виждам какво може да ме впрегне в простотийте ти ! Морския дори и на 18 поне е забавен! А ти си само прост! Не е зле да погледнеш латинския корен на ника си,който в превод е : Saggitariuse-шпионин забит в гнездото на врага! Ама ти не си ! Не ставаш,за това се иска потенциал! Няма да питам морски дали за обиди ще те банне,не ме интересува! Ти нали не мислиш че живея с идеята как да обръщам внимание на поредния пъпчив тийнейджър! Има една наука,нарича се дедукция! Това е да умееш да анализираш нещата,да ги разчиташ,да изготвяш стратегия и да я прилагаш! Ако имаше нищожен потенциал.щеше да схванеш по писането ми какъв човек съм! Ама не можеш,не ставаш! А иначе си перкай! Имаш основното качество за всеки селянин: Да познава всеки който може,да знае всичко за него,да го коментира и плюе и да завижда! А селянин не е произход,това е манталитет! Имаш го ! Радвай се! Ти си дотук! Най-сигурния начин да убиеш простотията е с безразличие! carry on КОПИЕНОСЕЦО!
blue,lagoon написа:Стреловидния или копиеносеца/това е превода на saggitate/ Ами какво да ти каже човек! Нищо! За хора страдащи от раздвоение на личността на полова основа,нищо! Ти поне пробваш да я докараш на препинателни знаци,ама пак провал! Всъщност най-хубавото в драсканиците ти са емотиконите! Ами не виждам какво може да ме впрегне в простотийте ти ! Морския дори и на 18 поне е забавен! А ти си само прост! Не е зле да погледнеш латинския корен на ника си,който в превод е : Saggitariuse-шпионин забит в гнездото на врага! Ама ти не си ! Не ставаш,за това се иска потенциал! Няма да питам морски дали за обиди ще те банне,не ме интересува! Ти нали не мислиш че живея с идеята как да обръщам внимание на поредния пъпчив тийнейджър! Има една наука,нарича се дедукция! Това е да умееш да анализираш нещата,да ги разчиташ,да изготвяш стратегия и да я прилагаш! Ако имаше нищожен потенциал.щеше да схванеш по писането ми какъв човек съм! Ама не можеш,не ставаш! А иначе си перкай! Имаш основното качество за всеки селянин: Да познава всеки който може,да знае всичко за него,да го коментира и плюе и да завижда! А селянин не е произход,това е манталитет! Имаш го ! Радвай се! Ти си дотук! Най-сигурния начин да убиеш простотията е с безразличие! carry on КОПИЕНОСЕЦО!
Ако беше чак такъв за какъвто се иакзаваш, нямаше да си с такова самочувствие,а на теб не ти липсва...Аз не мога да уважавам човек,който псува и обижда другите без причина, без повод-ей така,защото е решил.....Човек,който като не му отърва нещо , решава,че другия е селянин.....При все,че неговото поведение далеч наподобява селяндурското,а и правиш ли разлика между селянин и селяндур???Ако си чак толкова умен за колкото се представяш би трябвало да правиш разлика,ако ли не аз ще ти я кажа-да си селянин няма нищо лошо-това са жители на малки населени емста,които с труд изкарват прехраната си,но да си селяндур и поведението да ти е такова е съвсем друго нещо.....Човек,който сам се смята за нещо повече от другите,а те очевидно не го смятат за такъв.....Още какво искаш??????
Ти точно за банове не говори,че с когото съм говорил за теб-мнението е все едно,че нещо определено ти има!!!!!И ,че си откровен лицемер.....
И много е добре,че си научил на колко години съм-аз никога не съм го криел и ми е интересно като си толкова горд със себе си да ми кажеш ти каот си бил на моите години какво си постигнал в живота?????
И още веднъж ти казвам-село ще наричаш София!!!!
Кажи го на някой варненец в лицето това-да видим като си толкова извисен духовно дали ще те поощри,или по-скоро ще ти разбие физиономията!!!!!
И едно въпросче,защо като си шефа на Бриз 2 -същият дори не е от София

blue,lagoon,ти си една нагла муха, едва ли имаш нещо интересно да напишеш във форума на Черно море,така че отивай да правиш някъде дудукция 

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)