13 кръг: Лудогорец - Литекс - 2:4 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: 13 кръг: Лудогорец - Литекс - 2:4 FT
Честита победа! Мафия? Лудогорец не ви ли е срам?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Литекс добре разцъкаха Лудогорец. Жалко за дузпата, която не отсъдиха, мисля че при 3:2 (ако беше вкарана дузпата разбира се) мача щеше да е убийствен. Футболиста на Литекс заходи с прибрани ръце и най-вероятно това е видял и съдията. Иначе добре свири според мен.
ПП: Ако подобна дузпа не беше отсъдена и за ЦСКА, сигурно и аз щях да викам мафия ;], така че не ги съдя Лудогорци за реакциите им
ПП: Ако подобна дузпа не беше отсъдена и за ЦСКА, сигурно и аз щях да викам мафия ;], така че не ги съдя Лудогорци за реакциите им
Дузпа за Лудогорец имаше. Но защо се акцентира само върху това, а не се споменава нищо за факта, че Марселиньо трябваше да бъде изгонен още през първото? Защо не се споменава, че Моци, при положение, че има един жълт картон удря с лакът футболист на Литекс и не е отсъдено дори нарушение? А Кишада трябваше да се изявава допълнително в мелето, за да получи втори жълт картон. Явно бутането и предизвикването на безредиците в края на мача не беше достатъчно... А Бодуров получи директен червен картон. Истината е, че Сватбата е изключително слаб съдия и винаги о*ира завързаните мачове. Явно има много големи връзки щом продължават да му ги поверяват.
Жалко, че сега няма да се коментира толкова страхотния мач, а грешките на тоя неадекватник.
Все пак и няколко думи за мача - много високо темпо през целия двубой, много положения и заслужена победа на Литекс. Яд ме е, че не ги унижихме накрая, защото можехме да вкараме реално 6-7 гола.
Жалко, че сега няма да се коментира толкова страхотния мач, а грешките на тоя неадекватник.
Все пак и няколко думи за мача - много високо темпо през целия двубой, много положения и заслужена победа на Литекс. Яд ме е, че не ги унижихме накрая, защото можехме да вкараме реално 6-7 гола.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
много голям мач, който дори тукашните експерти /и аз в това число
/ не можаха да познаят. Дано има по 1 такъв мач във всеки кръг
. Евала и за боя, без него нямаше да е същото. Мач за историята 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Re: 13 кръг: Лудогорец - Литекс - 20.10 | 18:00
allez_les_blues написа:От две години насам, незнайно по каква причина журналистите упорито напомпват медийния балон "Литекс". Явно ГГ усеща че Домусчиев само за два сезона направи повече отколкото Литекс за 20 години, и за това е нужно да се поддържа имиджа на Литекс като някакъв много успешен проект.Истината е че това е отбор с 4 купени титли, нищо запомнящо се в Европа, а в момента са и доста посредствен тим.Колкото и да не ми се иска, смятам че Лудогорец ще бие в този мач с един-два гола разлика.
Теб съм те признал,уникален си заедно с батманлевски.

Честита победа,напълно заслужена,на Литекс.Много добър мач.Нека да продължим все така.

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

NADURVEN_FILOSOF написа:много голям мач, който дори тукашните експерти /и аз в това число/ не можаха да познаят. Дано има по 1 такъв мач във всеки кръг
. Евала и за боя, без него нямаше да е същото. Мач за историята
Защо по един, нека са по много. Ей това е намалиха отборите и гледай какво мазало става, всеки кръг поне по едно дерби. От 12тия до 1вия са все отбори от типа "всеки може да бие всеки". Представи си като станат 10 отбора, какво мазало ще е. Мисля си и че посещаемостта се (и ще се) вдига.
Дългата ръка на Лупи успя да издирижира този мач . Честито на ЦСКА.
james написа:Дългата ръка на Лупи успя да издирижира този мач . Честито на ЦСКА.

Гледа ли мача изобщо?
[center]
[/center]

Blagoy написа:james написа:Дългата ръка на Лупи успя да издирижира този мач . Честито на ЦСКА.
![]()
Гледа ли мача изобщо?
второто