badboy95 написа: И какво ще стане след като ги изгоните, кой ще дойде, Абрамович ли?

Не ме разсмивай, дай нещо по-конкретно, как ще ги махнете, кой ще дойде, колко време ще отнеме, някакъв план изобщо има ли, или всичко е просто въздух под налягане? А за Петев отново, с нищо не е заслужил да бъде така публично унижен, що не го направиха тва със Сираков или Батков? Та той даже още не беше на работа в отбора, няма нищо общо с Левски, но накрая обира почти целия пешкир, просто безумно според мен.
Само до преди два дни спорих с някой тарикат, може и ти да си бил, и тарикатът ми обясняваше, че феновете не могат да влияят на решенията на ръководството, могат само да си крякат. Е, оказа се, че властта на феновете е доста по-голяма. В резултат двама от противняците вече не са на Герена, а третия малко или много започна да обмисля напускането си. Петев да е мислил когато обясняваше, че на Левски Господ им го върна.
За момента по-важното е, че Сираков не е на Герена вече, което е огромен успех. Ако беше се напънал да помислиш, Сираков не беше с фланелка на Левски, за да му бъде събличана. Всъщност, той такава не е носил откакто се завърна в клуба. Батков не присъстваше. Това предполагам ти дава достатъчно отговори на въпроса кой защо не е бил съблечен.
И понеже гледам е модерно да се говори за качулати (което означава, че приматите повтарят чужди думи, а не свои наблюдения), само да отбележа, че вчера всички основни действащи лица бяха с открити лица. Нещо, което мишките тук никога не биха посмяли да направят.