OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!
Докога ще даваме шанс на некадърници, а ще гоним кадърните ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!
Eminem написа:OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Eminem написа:OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!
Е какво направи за 3 месеца кадърния сърбин?!? Абсолютно нищо. Иначе този път решихме да заложим не на скъпи играчи, а на скъп треньор!!! И не можем да вземем победа на Герена. Че оня палячо със същите играчи победи Литекс, ЦСКА, Лудогорец.......Айде да гледаме малко реално на нещата......Левски играха зле и трнера вместо да бачка виа трябват ми нови.....ти ако шефа ти всеки ден ти вика, че не ставаш и на зима ще те смени дали ще бачкаш на 100 процента или?!?
И не на последно място НЕДОПУСТИМО е трньор на ЛЕВСКИ няколо дни преди мач с червените да вика "Нищо не мога да обещая за дербито".........това само като го чуя и аз бих го махнал на секундата
Eminem написа:Против, разбира се. Некадърник е!
iliyan написа:Защо скочихте срещу човека ?! Този дори не е припарвал до ЦСКА за разлика от Гиби , В. Павлов , М.Радуканов , Ст.Стоилов !!!
Parmalat написа:Eminem написа:Против, разбира се. Некадърник е!
Ти да не си работил с него че го знаеш?Аман от разбирачи.80% от българите са долно племе.
OOP написа:Е какво направи за 3 месеца кадърния сърбин?!? Абсолютно нищо. Иначе този път решихме да заложим не на скъпи играчи, а на скъп треньор!!! И не можем да вземем победа на Герена. Че оня палячо със същите играчи победи Литекс, ЦСКА, Лудогорец.......Айде да гледаме малко реално на нещата......Левски играха зле и трнера вместо да бачка виа трябват ми нови.....ти ако шефа ти всеки ден ти вика, че не ставаш и на зима ще те смени дали ще бачкаш на 100 процента или?!?
И не на последно място НЕДОПУСТИМО е трньор на ЛЕВСКИ няколо дни преди мач с червените да вика "Нищо не мога да обещая за дербито".........това само като го чуя и аз бих го махнал на секундата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта