АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: За или против Петев ?

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 21:45

OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!

Докога ще даваме шанс на некадърници, а ще гоним кадърните ?

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 08 окт 2013 21:53

Eminem написа:
OOP написа:Трябва да му се даде шанс, както на всички доста по - некадърни тренерчета преди него !!!!

Е какво направи за 3 месеца кадърния сърбин?!? Абсолютно нищо. Иначе този път решихме да заложим не на скъпи играчи, а на скъп треньор!!! И не можем да вземем победа на Герена. Че оня палячо със същите играчи победи Литекс, ЦСКА, Лудогорец.......Айде да гледаме малко реално на нещата......Левски играха зле и трнера вместо да бачка виа трябват ми нови.....ти ако шефа ти всеки ден ти вика, че не ставаш и на зима ще те смени дали ще бачкаш на 100 процента или?!?
И не на последно място НЕДОПУСТИМО е трньор на ЛЕВСКИ няколо дни преди мач с червените да вика "Нищо не мога да обещая за дербито".........това само като го чуя и аз бих го махнал на секундата
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 08 окт 2013 21:57

То си е ваша работа, но никъде не виждам някой от "големите" фенове на отбора ви (гугутки и прочие) до осъждат или подкрепят изнасилването на Петев. Явно е, че не мислите за последствията, но преди да се спомене каквото и да било като подробности за инцидента,по целия свят ще се казва "сензационно от България" ... Унижихте един човек, който няма нищо общо с това, че от 5 месеца сте синоним на посмешище и решихте да нацапате имиджа на цялата нация. Браво ! Ще се радвам и Борат да ви го забие и тогава да се наденете на сашотомовци, христоловци, коковци, биневци и всеки, който иска да ви прекара.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2013 21:57

Абе, човече, те ти се изплюват в лицето, ти питаш: "За или против плюенето в лицето?" Плюенето визирам уволнението на Йока. Иначе сега ще видиш, че ще се намерят изведнъж пари за селекция и за всичко. ;)
Иначе Петев не го харесвам като вид - селенее, като треньор - без съдиите и парите на Домусчиев... и въобще той не трябва да е в "Левски" на този етап. И Майстора да беше дошъл, сигурно и него в настоящия момент нямаше да искам.

Пишете ме "пас".
Последна промяна от metodito на 08 окт 2013 22:08, променено общо 2 пъти.

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 08 окт 2013 21:59

OOP написа:
Eminem написа:

Е какво направи за 3 месеца кадърния сърбин?!? Абсолютно нищо. Иначе този път решихме да заложим не на скъпи играчи, а на скъп треньор!!! И не можем да вземем победа на Герена. Че оня палячо със същите играчи победи Литекс, ЦСКА, Лудогорец.......Айде да гледаме малко реално на нещата......Левски играха зле и трнера вместо да бачка виа трябват ми нови.....ти ако шефа ти всеки ден ти вика, че не ставаш и на зима ще те смени дали ще бачкаш на 100 процента или?!?
И не на последно място НЕДОПУСТИМО е трньор на ЛЕВСКИ няколо дни преди мач с червените да вика "Нищо не мога да обещая за дербито".........това само като го чуя и аз бих го махнал на секундата

Я ми кажи кой гради отбор за 3 месеца, бе, разбирач?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 окт 2013 22:00

Eminem написа:Против, разбира се. Некадърник е!

Ти да не си работил с него че го знаеш?Аман от разбирачи.80% от българите са долно племе.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 окт 2013 22:00

Стойчо Младенов гради дори за по-малко от три месеца! :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 22:03

iliyan написа:Защо скочихте срещу човека ?! Този дори не е припарвал до ЦСКА за разлика от Гиби , В. Павлов , М.Радуканов , Ст.Стоилов !!!

От дете бил РОЗОВ.Да си ходи при розовите.Място в Левски няма.Другите са играли,но никога не са казвали от кой отбор са.
За справка виж дали някой брои Чиликов за Жив.
Такива поп Кръстьовци докараха държавата до тук и след това футбола.

ПРОТИВ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 22:07

Parmalat написа:
Eminem написа:Против, разбира се. Некадърник е!

Ти да не си работил с него че го знаеш?Аман от разбирачи.80% от българите са долно племе.

Работил съм, да ! :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 22:08

OOP написа:Е какво направи за 3 месеца кадърния сърбин?!? Абсолютно нищо. Иначе този път решихме да заложим не на скъпи играчи, а на скъп треньор!!! И не можем да вземем победа на Герена. Че оня палячо със същите играчи победи Литекс, ЦСКА, Лудогорец.......Айде да гледаме малко реално на нещата......Левски играха зле и трнера вместо да бачка виа трябват ми нови.....ти ако шефа ти всеки ден ти вика, че не ставаш и на зима ще те смени дали ще бачкаш на 100 процента или?!?

Какво да направи като сираков не му даваше думата за трансферите ? Прави ли се отбор за 3 месеца ?
Последна промяна от Eminem на 08 окт 2013 22:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”