Темата за национален стадион Пловдив влиза в парламента

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Темата за национален стадион Пловдив влиза в парламента

Мнениеот bastuna2003 » 08 окт 2013 21:08

Абе много сте интересни майните.
Всеки ден пътувате с микробуси и пълните столицата с гастарбайтери на по 600-700 лева заплата. Не плащате данъците си в София, но стане ли въпрос за даване на пари пак искате от държавата България, която 30% от БВП се прави в София :mrgreen:
И много ми е чудно как във вашия град с население 350 000, от които 60 000 в Кючук париж и 100 000 на възраст непозволяваща им да ходи на спортни събития, ще напълните един 40-50 хиляден стадион.
Та вие вашите петнадесет хилядни стадиони ги пълните само срещу Левски и ЦСКА и то при положение, че сте били няколко години в долните дивизиии и ви се е насъбрало :mrgreen:
Дори на протестите срещу ББ и впоследствие срещу Орешарски в София имаше по 10 000 човека, а в Пловдив ходите по една беседка хора
Много ми е чудно и как ще подкрепяте националния отбор, като след 6-7 години ще е основно от "чужденци" и отново играчи на Левски и ЦСКА.
Истината е, че София все още е моторът на нашата западаща страна.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 08 окт 2013 22:43

bastuna2003 написа:Абе много сте интересни майните.
Всеки ден пътувате с микробуси и пълните столицата с гастарбайтери на по 600-700 лева заплата. Не плащате данъците си в София, но стане ли въпрос за даване на пари пак искате от държавата България, която 30% от БВП се прави в София :mrgreen:
И много ми е чудно как във вашия град с население 350 000, от които 60 000 в Кючук париж и 100 000 на възраст непозволяваща им да ходи на спортни събития, ще напълните един 40-50 хиляден стадион.
Та вие вашите петнадесет хилядни стадиони ги пълните само срещу Левски и ЦСКА и то при положение, че сте били няколко години в долните дивизиии и ви се е насъбрало :mrgreen:
Дори на протестите срещу ББ и впоследствие срещу Орешарски в София имаше по 10 000 човека, а в Пловдив ходите по една беседка хора
Много ми е чудно и как ще подкрепяте националния отбор, като след 6-7 години ще е основно от "чужденци" и отново играчи на Левски и ЦСКА.
Истината е, че София все още е моторът на нашата западаща страна.

Бъркаш-Пловдив е мотора на страната,тук са най-големите патриоти и националисти!А не в голямото село. :idea:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 08 окт 2013 23:44

ivan40 написа:Бъркаш-Пловдив е мотора на страната,тук са най-големите патриоти и националисти!А не в голямото село. :idea:

Че София стана село си прав, в горния пост ти обясних. Само ми кажи с какво Пловдив е мотора на страната :?:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 окт 2013 06:53

Комплексарите пак излезнаха от дупките.Стадиона ще се санира,а не строи.В момента капацитета му е 55 000 и за 25 милиона ще бъде бижу.На него господа незнаещи с клубни очила има множество зали.И се намира на най-големият комплекс на балканите.Включва спортно училище,спортен диспансер,помощни терени,гребна база и игрища за всички видове спорт плюс огромен паркинг.И всичко това на 20 минути пеша от идеалният център на вторият град в Родината.Пловдив е в средата на Отечеството с близки големи градове.Тоест посещенията на двубоите на националите ще бъдат много,много по посетени от тези в разноликата столица,а ултасите на Пловдив нямат аналог в България.На Пловдив казах сини и червени заблудени.Посещенията на домакинските мачове на Ботев е колкото на всички столични клубове взети заедно.За това иде реч,господа от синьо-червената мъгла.Иска се заем и помощ от софийското правителство след подписка на всички пловдивски депутати от различни партии.Слънцето свети еднакво за всички,а децентрализацията във футбола вече е факт и е вече време да свиквате.Мастурбирайте по отминали времена и незаслужени подкрепи,но не дразнете останалата България.Селата празни,а столичани в повече.Между другото за да ви отговоря на някои следващи подмятания съм четвърт софиянец,но винаги съм се смятал за ,,майна.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 09 окт 2013 11:05

Стига с това НАЦИОНАЛЕН!!!!!!Стадиона на Ботев не е ли Национален,Тича не ли Национален,какво значи Национален?Имало ли е Национален стадион преди 1944г?Това са комунистически глупости за да се съсредоточава всичко в София чрез изземване финансите на всички градове.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Национален отбор”