Отборът ни е млад и направи чудеса, трябва ни лидер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Отборът ни е млад и направи чудеса, трябва ни лидер

Мнениеот balgarin » 30 сеп 2013 13:31

Като чета мненията на някои форумисти, имам чувството, че мъжкия волейбол е за закриване. Когато другите спортове в България започнат да играят полуфинали на Европейски, Световни, Олимпиади и други престижни първенства (каквото за волейбола е Световната лига), тогава бъдете толкова критични към волейболистите. И аз съм разочарован от изгубения полуфинал или по-скоро от начина, по който го загубихме, но успеха е значим. България е световна сила във волейбола и това е неоспоримо.
За съжаление не можахме да прескочим дървения медал, но много държави и за полуфинал не смеят да си мечтаят.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2013 17:34

sdhsjhdsj написа:
DmG написа:
sdhsjhdsj написа:Айде стига изхвърляния,чудеса сме били направили,изиграхме 2 добри мача с Полша и Германия,от мачовете с де факто медалистите равносметката е 3 мача 3 загуби,общ резултат 2-9 гейма.Ако това е чудо,не знам..

За теб и тъпото говедо над теб . Какъв е клубния волейбол на тези две страни ? А какви школи имат ?

Волейболът не е като футбола,тука са 10 държави в света и 7 в Европа - Русия,Сърбия,Италия,Полша,Франция,Германия,Бразилия,Куба,САЩ и БЪЛГАРИЯ.Не виждам 4то място да е кой знае какво постижение.

Да се обзаложим ли, че броят на държавите медалисти от световни първенства по волейбол, баскетбол и футбол е много сходен?

Да си чувал, че Холандия, Япония, Испания, Чехия имат трофеи от международни турнири по волейбол за мъже. Иначе е лесно да се пише

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 сеп 2013 18:49

Холандия през 90-те бяха дори световна суперсила, имаха невероятен отбор. Последното десетилетие сериозно отстъпиха, де, но по успехи са далеч преди нас. Така че е смешно въпросният индивид да не ги брои за живи дори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Волейбол”