Отново сме четвърти.Отново бяхме много близко до медалите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
elloko
Контакти:

Re: Отново сме четвърти.Отново бяхме много близко до медалите

Мнениеот elloko » 29 сеп 2013 20:16

amoros написа:Нямаме самочувствие и това е.Първия гейм срещу Италия когато играха на 100% се видя ,че имаме качества за нещо голямо.

Подкрепям напълно. ;)
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 сеп 2013 20:36

pepo50 написа:Не ме е яд,че загубихме битката за бронза - победи ни бившият (вече) еврошампион и най-силният отбор,с който играхме досега на турнира! Яд ме,че ни победиха СЪРБИТЕ - тази нация не ни цепи басма през вековете никога и е най-жилавата на Балканите! А на нашите момчета пак - БЛАГОДАРИМ ВИ И ПОКЛОН ЗА ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХТЕ!

Не ние биха, ние пак се надупихме както на всеки мач за третото място. Предния път Русия просто излязоха тотално обезверени и затова станахме 3ти. НЯМАМЕ психика и това е, и това е десетилетия наред

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 29 сеп 2013 20:46

stoyankd написа:Националите ми доставиха огромна радост в мачовете с Полша и Германия. Жалко за днешния мач, но какво да се прави малка страна сме, а и не се прави достатъчно за спорта. Очаквам правителството да довърши залите в Пловдив, Русе и Ботевград, с което да помогне и на волейбола. Силно се надявам, че Любо Ганев ще намери начин да върне Казийски в отбора, а и той самият ще прекрати глупавия бойкот.

Ха-ха, стоянчо, неподготвен се изказваш с жалкото оправдание за "малката страна"!!! Сърбия е по население колкото България, а по територия е даже по-малка! Освен това, нали сме горд член на нещо там страшно велико, а Сърбия не е?! Мноооого по-малка Литва е постоянен фактор в баскетбола, "малката страна" е извинение за липсата на нещо друго, а в момента - че има по-добри! Ей, 4. място в Европа боготвореният от мнозинството тук боклук Англия може само да го сънува - в който и да е спорт (ако изключим един шотландец в индивидуален спорт)! Тука болката е друга (загубата от по-добрите съседи), в друг случай щяха да се пишат оди!!!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 29 сеп 2013 21:42

Айде в София ще го вземем проклетия медал.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 29 сеп 2013 22:48

преди проблема беше, че нямахме колектив, отбор заради п.тката Вл.Николов, за щастие той се отказа, но за съжаление и Матей го няма вече ...
много искам да видя Соколов титулярен диагонал и Матей посрещач в националния отбор
така и не можа да се получи в предишни години
трудно е да се каже какво щеше да стане ако Матей беше в отбора това лято, но не бива държава като България да си позволи да има национален отбор по волейбол без най-добрия волейболист в света ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2013 23:36

Не съм очаквал такава бездушна игра...................

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 сеп 2013 23:37

RealMCF написа:
stoyankd написа:Националите ми доставиха огромна радост в мачовете с Полша и Германия. Жалко за днешния мач, но какво да се прави малка страна сме, а и не се прави достатъчно за спорта. Очаквам правителството да довърши залите в Пловдив, Русе и Ботевград, с което да помогне и на волейбола. Силно се надявам, че Любо Ганев ще намери начин да върне Казийски в отбора, а и той самият ще прекрати глупавия бойкот.

Ха-ха, стоянчо, неподготвен се изказваш с жалкото оправдание за "малката страна"!!! Сърбия е по население колкото България, а по територия е даже по-малка! Освен това, нали сме горд член на нещо там страшно велико, а Сърбия не е?! Мноооого по-малка Литва е постоянен фактор в баскетбола, "малката страна" е извинение за липсата на нещо друго, а в момента - че има по-добри! Ей, 4. място в Европа боготвореният от мнозинството тук боклук Англия може само да го сънува - в който и да е спорт (ако изключим един шотландец в индивидуален спорт)! Тука болката е друга (загубата от по-добрите съседи), в друг случай щяха да се пишат оди!!!

Шотландеца от догодина най-вероятно няма да е част от извънземното кралство :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 сеп 2013 09:54

Имам предложение. Нека международната федерация по волеййбол вземе решение на големи първенства(Световна лига,Олимпийски игри, Световни и европейски първенства) България да не участва, а да бъде класирана автоматично на четвърто място. Така ще си спестим емоциите с които нашите волейболни продавачи на надежди ни бомбардират напоследък и които по правило варират от едната до другата крайност, като негативните са най-накрая. По тази причина престанах да гледам мачовете на нашите. Но тези, по-голямата част от българите ще са доволни защото ще имаме гарантирано място в четворката. Аз не, ама ние сме малцинство. Предпочитам да спечелим титлата на някое голямо първенство и съм съгласен да пропуснем някои от следващите, вместо вечно да сме четвърти
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Волейбол”