amoros написа:Нямаме самочувствие и това е.Първия гейм срещу Италия когато играха на 100% се видя ,че имаме качества за нещо голямо.
Подкрепям напълно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
amoros написа:Нямаме самочувствие и това е.Първия гейм срещу Италия когато играха на 100% се видя ,че имаме качества за нещо голямо.
pepo50 написа:Не ме е яд,че загубихме битката за бронза - победи ни бившият (вече) еврошампион и най-силният отбор,с който играхме досега на турнира! Яд ме,че ни победиха СЪРБИТЕ - тази нация не ни цепи басма през вековете никога и е най-жилавата на Балканите! А на нашите момчета пак - БЛАГОДАРИМ ВИ И ПОКЛОН ЗА ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХТЕ!
stoyankd написа:Националите ми доставиха огромна радост в мачовете с Полша и Германия. Жалко за днешния мач, но какво да се прави малка страна сме, а и не се прави достатъчно за спорта. Очаквам правителството да довърши залите в Пловдив, Русе и Ботевград, с което да помогне и на волейбола. Силно се надявам, че Любо Ганев ще намери начин да върне Казийски в отбора, а и той самият ще прекрати глупавия бойкот.
RealMCF написа:stoyankd написа:Националите ми доставиха огромна радост в мачовете с Полша и Германия. Жалко за днешния мач, но какво да се прави малка страна сме, а и не се прави достатъчно за спорта. Очаквам правителството да довърши залите в Пловдив, Русе и Ботевград, с което да помогне и на волейбола. Силно се надявам, че Любо Ганев ще намери начин да върне Казийски в отбора, а и той самият ще прекрати глупавия бойкот.
Ха-ха, стоянчо, неподготвен се изказваш с жалкото оправдание за "малката страна"!!! Сърбия е по население колкото България, а по територия е даже по-малка! Освен това, нали сме горд член на нещо там страшно велико, а Сърбия не е?! Мноооого по-малка Литва е постоянен фактор в баскетбола, "малката страна" е извинение за липсата на нещо друго, а в момента - че има по-добри! Ей, 4. място в Европа боготвореният от мнозинството тук боклук Англия може само да го сънува - в който и да е спорт (ако изключим един шотландец в индивидуален спорт)! Тука болката е друга (загубата от по-добрите съседи), в друг случай щяха да се пишат оди!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта