Любо извади Електричката ОТНОВО!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Любо извади Електричката ОТНОВО!

Мнениеот benquick » 23 май 2009 10:21

delqnski47 написа:Един въпрос:Някой ще ми отговори ли защо по дяволите нашият Любо не пуска Лазаров бе маааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааму стара! :evil: Къв е проблема не мога да разбера???

Ей брат,що пък да го пуска?Лично на мен тоя ама никога не ми е харесвал през цялата си футболна кариера и винаги съм бил сташно учуден защо го викат в нац.отбор.Ситуацията в момента е такава че първенството вече е загубено(или има наивници който смятат че не е) и по добре юношите ни нека доиграят първенството,поне ще играят в мачове от които само ще натрупат самочувствие.Мисля че Здравко трябва да си ходи заедно с Маркиньос,Удоджи,Машадо и всички които нямат сърце за любимия отбор.А пък Данчо Тъча ако не му се играе за нас повече да става и да си заминава,без друго тая година хич не му се играеше за ЦСКА,ма като не можаха да ги продадат с Котев им се наложи да ги търпят още малко.Време е и Пифа и Тошко да здават местата че спират юношите от поле за изява.Така мисля аз ,но в едно съм сигурен -Лазаров не може да направи разликата с ЖП-бандата.И хайде всички днес на стадиона да подкрепяме отбора пък защо не и треньора :)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “ЦСКА”