Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 16:23

tprodanov написа:Е на това последното мнение нямам какво да кажа- то е почти всичко, което аз исках да отбележа.

Иначе за Левски по международни турнири -

нещо видиото не бачка дай линк да вида клипа ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 16:30

Какъв е смисъла от подобна тема?
Никога не е имало съгласие с това,няма и да има...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 16:38

mursusaid написа:
tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

нали това ти казваме,че школата на левски и тази на цска са може би едни от най-силните в БГ защото се взимат най-добрите млади момчета от цяла България и по тоя начин малко или много се отделят от родните си места.Докато например школата на Черно море,разчита на момчета от града и региона на града,а те винаги са първи в регионалните шампионати на възрастите и на републиканско достигат някъде до към четвъртфиналите,но се разчита предимно на местни момчета,докато отборите на левски и цска са съставени от момчета от цяла България,затова и както каза някой преди мен Батков им построи общежитие ;) А иначе като школи вадещи най-много местни футболисти това са пловдивските и по скоро Марица винаги е имала силна школа.Така че е логично по-голям процент от юношите станали след това футболисти и в мъжките отбори да са от левски и цска.Все пак град като Варна и Бургас например не може да изкара футболисти колкото цяла БГ защото в левски и цска е извадка на момчетата от цяла България.

Това скоро ще се промени :
Черноморец кампус-инвестция 6 милиона евро
Краен срок на завършване краят на 2009
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 16:42

Бижутера написа:Какъв е смисъла от подобна тема?

Просто Левски и ЦСКА крадът най-кадърните дечица от другите отбори и им сасипват талантите като привличай незнайни африкански нереализирани "звезди" поне да ги оставят да се реализират в другите отбори :!:
[center]R.I.P[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 май 2009 16:44

tprodanov написа:вервай ми, прекрасно съм запознат с детско-юношеския футбол. И това, което казвам е вярно. Левски има най-голямата школа, най-много футболисти излизат от там и най-голям процент от тях остават футболисти. Същевременно школата на Левски почти винаги е на първо място в поне 4 от 6те юношески формации.

Не разбрах Черно Море на кое място е?

донякъде си прав донякъде не
разрових се насам натам и това дето го намериех е Ивелин Попов,Тодор Симов,Румен Горанов,Бандаловски,Б.Дяков,Кавдански,Н.Петров,Коприваров,Стойчев,Фиданин са рожби на синята школа и са някаде в А група.Бахрарлиев,Годжев,Иван Павлов,Петър Златков,Йошев,Олегов,Заков,Румен Трифонов,Станислав Руменов,Манолов -ЦСКА
та горе долу цифрите са еднакви,не виждам голямото превъзходство
да не говорим за пловдивските отбори или благоевград колко футболисти са прозивели

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 16:48

така е,нещата лека полека се обръщат и променят.До скоро само цска и левски се гледаше,но вече се вижда че и други отбори започнаха да работят сериозно и до известно време нещаата ще се променят.Ако наистина нещата са сериозни и във Варна и в Бургас и в Ловеч,се правят бази и се създават условия за футбол и постепенно тези условия ще дадат резултат и младите няма да бягат и гледат само към София.А тези бази се правят именно за школите и да се превлекат млади таланти,и да не ги лапат само софийските отбори,така че спокойно след няколко години ще се видят резултатите.Дано и в Пловдив се намери някой богат човек или спонсори да налеят пари в отбор,бази и т.н. и там да се оправят условията за младите футболисти,понеже там също има много талант,но трябва някой да го развие в младите момчета и да им се даде възможност да го направят.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 16:52

Parmalat написа:

Просто Левски и ЦСКА крадът най-кадърните дечица от другите отбори и им сасипват талантите като привличай незнайни африкански нереализирани "звезди" поне да ги оставят да се реализират в другите отбори :!:

въпроса е защо малките клубове не ги задържат тия таланти?Май това е по-големият проблем....
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 16:53

Бижутера написа:
Parmalat написа:

въпроса е защо малките клубове не ги задържат тия таланти?Май това е по-големият проблем....

наистина ли не знаеш отговора на този въпрос...само че аз ти казах след време нещата ще се променят.Е не напълно,но поне се вижда,че ще има някаква промяна

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 май 2009 16:55

Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби :roll:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 16:58

Бижутера написа:Аз отговора го знам,но в такъв случай говорете за малките отбори,които да станат по-добри,а не за Левски и Цска да стават по-слаби :roll:

просто малките клубове нямат нужните ресурси,затова и си пускат младите момчета към софия,иначе нали се сещаш,че ако можеха не биха си пуснали момчетата,и тогава и нямаше цска и левски да имат толкова силни школи.Само,че именно малките отбори имат заслуга за тези момчета,понеже ако не са те,никой в софия нямаше и да разбере,че съществуват.

Върни се в “Футбол - България”