можем ли да сме 3-ти?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: можем ли да сме 3-ти?

Мнениеот Sagittarius » 17 май 2009 01:42

Как така стана тогава,че ние като дебютант,като митарстващ по чужди стадиони...ви сложихме в малкото си джобче всички останали вземайки толкова точки за България,колкото вие,Левски и Локо Сф заедно?Айде малко по-полека.Естествено,че те заслужават повече Купата,защото вие играхте само срещу слаби отбори и нито един стойностен,да не говорим и,че има изключително големи съмнения относно феърплея.Биха ЦСКА,биха Левски,отбори от които вие паднахте от 3 мача и 3-те пъти,вие пък с какво сте по-добстойни за Купата ми кажи?И като нямат играчи,що цяла България иска Спас Делев,а не Нифлорчо?Що Спас Делев развинти Левски и ЦСКА,а вашите национали срещу тях се спъваха в топката и инкасираха загуба след загуба?трън в моите очи не може да сте,много сте малки.Трън за нас може да е ЦСКА,Левски,но не и вие.Освен това сме свободни да изразим симпатии към когото си искаме,мене ме кефят Приринката,младоци,надъхани,бият грандовете като маче у дирек,пичове са :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 17 май 2009 02:12

paceto написа:
Sagittarius написа:По всички морални и етични правила точно Пирин заслужава да спечели КБ и аз ще съм за тях на Финала.Имат страхотни млади таланти като Спас Делев и Борис Галчев(този е новия Кривак),отстраниха ЦСКА и Левски,имат традиции,ентусиазирана публика.Заслужават Купата момчетата и това е,ще е лудница в македонско ако Пиринката триумфира :lol:

Гледам, че си надъхан нещо след победата днеска.
След като се вземате за по-добри от Литекс защо не ги победихте във Варна и защо не победихте Левски?

И защо Пирин да заслужава купата?
Замислял ли си се, че те нямат опит да играят в Европа, нямат качествени футболисти, за да издържат на един отбор от Европа, нямат стадион, нямат приходите и още куп неща.
Замислял ли си се, че едно излизане на Пирин в Европа ще е равно на катастрофа както за тях така и за футбола в България?
Предполагам си наясно, че на България сега и трябват точки, за да се отворят вратите на още един отбор в Европа, а излизането на Пирин с какво ще помогне?
Искате ли да имаме още един подобен резил като излизането на Локомотив Пд в ШЛ и отпадането им още в първият кръг в първият им сблъсък на европейски терен? :roll:

Защо не помислите първо малко преди да пишете такива небивалици?

ПП : Какво имат Пирин като състав?
Колко национали имат, че да са по-добрите ?
Ти сериозно ли мислиш, че Пирин ще направи нещо навънка?
Те до скоро висяха на границата от изпадащите ти за Европа ги гласиш :roll:

ти имаш ебахти логиката чесно :lol: :lol: :lol: тогава щом според теб литекс ще се представи по-добре дай пирин да легне на финала така ли??? какво ще стане в Европа ще се види,но айде нека всеки има амбиции и да играе за себе си а ;) то и ние миналото лято като отидохме в европа всеки ни отписваше а какво стана,май бяхме най-близко до групите ;) и май забравяш точно кои мин лято почти никакви точки не донесоха на БГ,"грандовете" които според ще се представяят по-достойно,а междудругото точно тия "грандове" не друг ,а пирин ги отстрани от купата.Така защо пък пирин да не играят в УЕФА,след като няма кой да ги бие и успеят да бият във финала,то напълно са заслужили да играят в Европа ;) и така както мога да отлича 2-3 трима играчи от пирин,толкова мога да отлича добри и от литекс,другите са на едно средно ниво и с нищо повече от повечето играчи от водещите ни отбори,така че поне според мен шансовете за финала са 50/50
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 17 май 2009 02:40

TheClub написа:Наистиан яд ме е и мен поне играете футбол а не лежите като тия смешници Ч.Море. Просто трагични могат да не спят тая вечер от 90 мин лежаха 80. Пожелавам им краж в еВропа. Според мен такъв отбор не заслужава това...

Поне не си купуваме мачовете като вас.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 май 2009 16:50

Sagittarius написа:Трън за нас може да е ЦСКА,Левски,но не и вие.Освен това сме свободни да изразим симпатии към когото си искаме,мене ме кефят Приринката,младоци,надъхани,бият грандовете като маче у дирек,пичове са :lol:

Wow , големите :shock:
Я ме светни с кое сте по-големи от Литекс?
Освен града и население с кое?
Колко футболисти имате в А отбора, които са излезнали от школата ви?
Събрали сте всички бишви водещи футболисти от други клубове - ЦСКА, Левски, Литекс, Добруджа и т.н..
Имате един Тодор Колев и това е.
Когато казваш, че си по-голям от някого вземи изложе някакви факти по случаят.
С този сегашният ви отбор колко още ще изкарате не виждаш ли, че полвината са вече на границата на приключване на кариерата им.

Пирин са надъхани, но не само едно надъхване води до резултат ;)
В отбора на Литекс винаги е имало добри играчи за разлика от останалите отбори и като казвам това имам предвид най-вече от към чуждестранни футболисти.
Избират си винаги качествени играчи, които след това продават в добри отбори.
Не за друго всички искат да имат играчи на Литекс, но цената е нописилна за голяма част от отборите в А група.

Това със кой колко точки е донесъл може да се поспори, защото Литекс и Черно Море вземаха най-много точки за страната.
Недейте да се изхвърляте така надалече.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 17:07

Sagittarius изписал си тонове глупости
Хайде виж, кой, колко коефициент е донесъл http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2009.html
Пак поставихте каруцата пред коня :lol:

Спас Делев е добър футболист, но я кажи, кой го иска официално, че това "иска го цяла България е доста смешно" :lol:

Ако разсъждавах, като теб, какво ли да кажа за Ивелин Попов и Станислав Манолев
Изображение

Върни се в “Литекс”