Слепци
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Слепци
Така...благодаря за добрите думи за коментара ми. Искам да подчертая, че най малкото аз съм човека който иска оставки след няколко слаби мача. Наистина някога прекалено емоционално подхождам и греша в преценката си, но тук съм почти убеден. Миналата есен със Стойчо имаше едни мачове с по 1-0 едни мъки и исках да се махне. Но човека би Левски и след това направихме супер пролет в която всеки наш мач изобилстваше с положения. Сега е горе долу същото въпреки че тогава играхме гадно но биехме а сега губиме. Но не е въпроса в победите и загубите. Тогава макат и отвратително отбора играеше супер правилно. И имаше резултати. Сега какво...Вижте какви смени, вижте какви схеми върти Любо. Какво трябва да стане за да пусне З. Лазаров титуляр, да изхвърли Маркиньос, да види че Руи Мигел не може да направи едно свястно отиграване, че Тонев е супер играч за годините си. Подиграва се с Хари.Също и с Гари. Па пусни го два три мача като не направи нищо по по малко и накрая като се види че не става го изхвърли. А не Пиетробон да не е играл никога , а исландеца 5 мача в които вкара някой и друг гол. Единствено от новите ми харесват Й. Минев и Муши ( тоя ако играем не само с центрирания още повече ще се отличава). Тоя Руи Мигел, тоя Давид Силва, Пифа аут.Поне според мен.

А и влизам в някой сайт и виждам " Любо Пенев: Играхме прекрасно - съдията бе безумен". Кажете с какво съсипа мача съдията. Аз недоумявам. Същия като чичо си след Пирин за купата: Г-н Пенев разочарован ли сте от отпадането. - Не защо да съм разочарован?

Е това ако бе добра игра, жалко за разбирането на Любо от футбол.Мисля, че е мъжкар и трябва да си каже право нещата- слаба игра или поне не подхождаща на ЦСКА, съдията направи грешки, пак казвам не съм гледал ТВ какво точно е било, но не е виновен за загубата, а само ние. За Пифа не съм много съгласен, вярно не прави тези мачове от преди, но днес си хвана наказателния, защото при 2-0 нещата щяха да са доста зле, но ние имаме малко играчи със сърце, нека да не викаме срещу малкото такива, които го имат.
Не трябва да викаме по Любо след два месеца работа. Без да има кой знае какви играчи той се представя добре. Кокала има доста по-добър избор и не трябва да ги сравняваме. Ако Любо имаше бюджетите на Стойчо, щеше да е друго. Вярно, учи се, обаче има заложби, по-добре да го изчакаме малко (както например в Левски изчакаха Мъри), щом и без това по-подходящ няма - чичо му титаните не го искат.
Само да добавя, че за пръв път от половин година прочетох докрая някакъв футболен коментар. "Професионалните" журналисти би трябвало да се запишат на уроци при mironi88!
Само да добавя, че за пръв път от половин година прочетох докрая някакъв футболен коментар. "Професионалните" журналисти би трябвало да се запишат на уроци при mironi88!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
За какви истини ми говорите, бе СЛЕПЦИ !!!
Истината е една : Без Добри Джуров и тоталната мобилизация в цска на най-доброто от другите клубове, вие сте едно голямо нищо. Доказахте го последните 20 поскомунистически години .... И това е нормален процес. Няма държава където някой клуб да е доминирал вечно. Комунизма си отиде, с него си отивате и вие ...... Опитите за реанимация са жалки, и все неуспешни !
Истината е една : Без Добри Джуров и тоталната мобилизация в цска на най-доброто от другите клубове, вие сте едно голямо нищо. Доказахте го последните 20 поскомунистически години .... И това е нормален процес. Няма държава където някой клуб да е доминирал вечно. Комунизма си отиде, с него си отивате и вие ...... Опитите за реанимация са жалки, и все неуспешни !
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- Sleepwalker
- Контакти:
cska_90 написа:
Ами и ти си прав братле,ама какво да се прави.Един свестен тренъор имаше-Стойчо и се някакси го махаме.Иначе евала на такива фенове като тебе,които не се заяждат ,а се опитват да си кажат мнението по най-нормален начин.Колкото повече такива има толкова по-добре.
Ами за какво да се заяждам,като гледам че и двата отбора сме на едно дережде.Някак си ситуацията с Чичовото много ми напомня за тази с Велев и за това малко изместих темата.Кокала тръгна с победи,дори стана есенен шампион и всички казахме "Ура!",това е човекът.Имаше 3 месеца да стегне отбор за атака на титлата,обаче на пролет играем по-зле и от есента.При вас е почти същото-Любо влезе с летящ старт в битката,направи 10 поредни победи и самочувствието скочи до небето...
И двата отбора сме на такова ниво,че не трябва да се караме кой е по-добрият,а кой е по-малко слабия.Като се замисля обаче май сме затънали еднакво дълбоко в тинята и е смешно и тъпо да се псуваме и обиждаме.

П.П. Yoda,посмекчи тона бе човек!За какво обиждаш феновете на Цска при положение,че и ние сме в същите л.й.а като тях?

Нищо подобно . Левски в момента е 3 класи над ония. Просто "кризата" ни се дължи на заповедите на Наско Сираков да не играем, за да може да направи врътката с купуването на отбора от Батков. Същото го направи и през 2003 год. и през 2008 година. Затова и Батков го изгони. Не , че Батков е цвете за мирисане, ама в тая криза, не виждам опашка на Герена от богати бизнесмени .Жал ми е за нашите футболисти как се мъчат да не играят играта си .
Ако не си съгласен просто виж един мач който се игра в ранната вечер на 9.05.2009 год.

Ако не си съгласен просто виж един мач който се игра в ранната вечер на 9.05.2009 год.

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Е Йода, чак пък 3 класи, не са ли малко множко.Въпреки, че съм регистриран от скоро, чета форума от доста време, виждам че винаги си краен....или по-често е така, извинявай ако съм се объркал, но това изказване е малко не много сериозно.Бихте ни заслужено, но чак с такава разлика в класите не съм съгласен.Моето мнение е че отборите са с равни сили,друг е въпроса кой как се мобилизира за даден мач.
Здравейте,
Първо искам да поздравя човека написал тази тема за думите защото е 100% прав. Аз по принцип съм заклет левскар и в момента имам смесени чувства. Радост заради грешката на ЦСКА от днес, както и страх Левски да не я повтори в идните седмици. Както и да е искам само да кажа че не можете да се сърдите и на футболистите. Човек когато работи, и не получава заплата, спира да работи...нормално е и всеки би го направил. Може наистина да взимат по 10-15 бона на месец, но и те имат сметки и семейства и си трябват пари. Тези играчи може спокойно да са скрити таланти но гладна мечка хоро не играе. Пожелавам успех на ЦСКА в европа, пожелавам и титлата да е синя, но истината е че ние феновете трябва да научим тези "шефове" на клубовете какво е любов, за да може и Левски и ЦСКА, и Локо, Славия, Литекс (който и да е) всички заедно да вдигнем нивото и да почнат от НАС да се страхуват онези малки отборчета из "европа" (по скоро беларус и словакия) а не ние от тях!!!
Първо искам да поздравя човека написал тази тема за думите защото е 100% прав. Аз по принцип съм заклет левскар и в момента имам смесени чувства. Радост заради грешката на ЦСКА от днес, както и страх Левски да не я повтори в идните седмици. Както и да е искам само да кажа че не можете да се сърдите и на футболистите. Човек когато работи, и не получава заплата, спира да работи...нормално е и всеки би го направил. Може наистина да взимат по 10-15 бона на месец, но и те имат сметки и семейства и си трябват пари. Тези играчи може спокойно да са скрити таланти но гладна мечка хоро не играе. Пожелавам успех на ЦСКА в европа, пожелавам и титлата да е синя, но истината е че ние феновете трябва да научим тези "шефове" на клубовете какво е любов, за да може и Левски и ЦСКА, и Локо, Славия, Литекс (който и да е) всички заедно да вдигнем нивото и да почнат от НАС да се страхуват онези малки отборчета из "европа" (по скоро беларус и словакия) а не ние от тях!!!
-
Не е лесно да не знаеш от кой отбор си! Не ми се коментират глупостите ти! Искам само едно да те попитам:- Ти в Словакия ходил ли си? Защо мислиш ,че има и едно нещо в което да сме по-добре от тях? И защо мислиш,че другите връщат назад като нас? Я си спомни преди Левски да победи Артмедия какво направиха те в Европа! Ама ти можеш спокойно да си се слагаш на чорбарите! Сигурно ти отива!JaymZZZ написа:Здравейте,