Ами айде дайте да ги видим тези "индикации".
Уважавам привържениците на всички отбори, включително на Левски и ЦСКА, ама този "полицейски" маниер /на ръководствата на отборите, особено в последно време на Левски/да се пуска нещо във медиите и да се създава напрежение преди някой мач, граничи с дебелоочие и тъпанарщина!
Уважавам и журналистите в Гонг, но в преди такива мачове, /визирам Черно море-Левски, преди няколоко кръга и сега Черно море-ЦСКА/, запалянковщината им ми идва в повече.
Вече веднъж по друга тема касаеща мача Черно море-ЦСКА зададох "риторичния" въпрос някой, някъде до този момент да е чул или да е визирал уреден мач на Черно море /говоря за този конкретен сезон, защото за предишни години и аз съм чувал, а и виждал /.
Ясно е че никой не е чист като сълза, включително Левски и ЦСКА, ама нека да си говорим с факти!
Друг е въпроса за подпирането и че това се случва най-често за тези два отбора, но пак ще кажа, колкото е по-голям и силен един отбор, толкова повече възможности има да въздейства и да му помагат. В този ред на мисли когато силните станат повече /Литекс, Черно море, Локомотив София.../, то и нещата ще се променят...и това е нормално, както е навсякъде по света.
Лошо е че тук "силните отбори" свикват, че ще ги подпират и като излязат да играят навън и им свирят нормално или ги порежат /както се е случвало/ става мазало.
Надявам се днес да стане хубав за гледане мач с футболни емоции...и естествено пожелавам си победа за Черно море!