Една година Организация „Трибуна Спортклуб”

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Една година Организация „Трибуна Спортклуб”

Мнениеот kubik » 23 авг 2013 16:25

Честито да им е.и да не се превръщат в секта -както лпотртала ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 23 авг 2013 16:41

wannabe написа:
krumovis написа:Локомотин-Велбъжд 2001 г

Няма такъв отбор, майна :Д А за изгревист-а - вместо да се фокусираш върху ваще ДПС "проблеми" пишеш някакви наизустени фразички... като гледам nickname-a ти, си правя извод, че твърде лошо ти се отразява на психиката всекидневния допир с ваще мургави orthodox brothers в квартала ти

ДПС проблемите са ситуирани в така наречената зона или жк Столипиново -там където са феновете с такситата.А Изгрев е кварталът населен с бежанци от Беломорска и Одринска Тракия.Там са гръцките блокчета,там са били огромните зеленчукови градини и бостани от сегашният Кауфланд до Домостроителният комбинат.Някъде около бившият РУМ Изгрев е било и футболното игрището на което са ритали махленците ,а също и Спортклуб -отборът с който нямате нищо общо.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 авг 2013 16:48

[quote="izgrevist"]...[quote]
Хайде, хайде... всички знаем първата асоциация каква е като се каже "изгрев бойс" - на цвят лилави, по кръв индиици, лилав ортодоксален брат. ДПС проблемите ВИ идват от Цветан Пеевски. Как така само вие се правите, че не знаете за какво иде реч, а в цяла България ви знаят като отбора на ДПС. Ей това не ми е ясно. В цяла България ви посрещат с "ДПС, ДПС, ДПС" :Д
А като си толкова запознат и начетена личност, айде освен че осираш с офтопик темата, разясни на всички какво значи "канар".
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 авг 2013 16:59

wannabe написа:
izgrevist написа:...
Хайде, хайде... всички знаем първата асоциация каква е като се каже "изгрев бойс" - на цвят лилави, по кръв индиици, лилав ортодоксален брат. ДПС проблемите ВИ идват от Цветан Пеевски. Как така само вие се правите, че не знаете за какво иде реч, а в цяла България ви знаят като отбора на ДПС. Ей това не ми е ясно. В цяла България ви посрещат с "ДПС, ДПС, ДПС" :Д
А като си толкова запознат и начетена личност, айде освен че осираш с офтопик темата, разясни на всички какво значи "канар".

[offtopic]Кой е тоя Цветан Пеевски?[/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 авг 2013 17:09

Обединение от първото име на вашия собственик и фамилията на медииния му съдружник. Ирена Кръстева пък е майка му на Пеевски. Бареков работеше в телевизията взета от Ирена Кръстева и Пеевски с помощта на финансиране от вашия собственик. На вашия собственик, парите му идват от държавата под формата на влогове. Настрана от това, че лихвите са измамно ниски, това са моите пари. Тъй че ми целувай ръка.
Нещо повече, в КТБ, където Василев е надзорник на управителния съвет, има и две много интересни лица, също надзорници. От АПИС: АБДУЛ САЛАМ МОХАМЕД АБДУЛАХ АЛ МУРШИДИ, ЛНЧ: 660103 ОМАН и ФАЙСАЛ АМУР МОХАМЕД АЛ-РИЯМИ, ЛНЧ: 760225 ОМАН. Така че, парите са му от друга страна и арабски.
Ето тук е обяснено по-подробно за неуки и/или незнаещи хора:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... iiata_dps/
Следващия път като отидете да гласувате за ДПС, се замислете малко, имате интернет, за разлика от другите представители на малцинството ВИ. Образовайте се и не ми харчете данъците, които отиват за помощите ВИ.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 23 авг 2013 18:19

wannabe написа:Обединение от първото име на вашия собственик и фамилията на медииния му съдружник. Ирена Кръстева пък е майка му на Пеевски. Бареков работеше в телевизията взета от Ирена Кръстева и Пеевски с помощта на финансиране от вашия собственик. На вашия собственик, парите му идват от държавата под формата на влогове. Настрана от това, че лихвите са измамно ниски, това са моите пари. Тъй че ми целувай ръка.
Нещо повече, в КТБ, където Василев е надзорник на управителния съвет, има и две много интересни лица, също надзорници. От АПИС: АБДУЛ САЛАМ МОХАМЕД АБДУЛАХ АЛ МУРШИДИ, ЛНЧ: 660103 ОМАН и ФАЙСАЛ АМУР МОХАМЕД АЛ-РИЯМИ, ЛНЧ: 760225 ОМАН. Така че, парите са му от друга страна и арабски.
Следващия път като отидете да гласувате за ДПС, се замислете малко, имате интернет, за разлика от другите представители на малцинството ВИ. Образовайте се и не ми харчете данъците, които отиват за помощите ВИ.

Вижда се, че се заяждаш.Но поне го прави елегантно, а не толкова елементарно. Тия приказки за ДПС вече се изтъркаха.Измислете нещо друго.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 23 авг 2013 18:44

Защо ВИ мина мисълта, че се заяждам? Когато в интересна тема на ВАС, някой идва и остроумничи ВИЕ тръгвате да му отвръщаш аргументирано, както и аз! Това не е заяждане. Истината е една, даже съм си позволил и на ВИЕ да ВИ говоря 8-)
Не мисля, че тези неща са се "изтъркали" - истината не се изтърква. Всички в България знаят кои са КТБ и с коя етническа партия са свързани, кой е единсвтения стадион, на който Бареков не се псува... Някои неща ги пише в статията. Само едно малцинство продължава да не чете български медии и да се прави на неориентирано.
Достатъчно разводнихме темата за една годишнина. :idea:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 23 авг 2013 18:49

Баси и депесарските подлоги, майна, не може да не осерат хубавата тема.Хужте ми я.....
Няма друга такава фен организация в България.
Честито Спортклубци, гордея се, че съм един от Вас.Нека пребъдем!!!
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 23 авг 2013 18:49

DarkPsy написа:
wannabe написа:Обединение от първото име на вашия собственик и фамилията на медииния му съдружник. Ирена Кръстева пък е майка му на Пеевски. Бареков работеше в телевизията взета от Ирена Кръстева и Пеевски с помощта на финансиране от вашия собственик. На вашия собственик, парите му идват от държавата под формата на влогове. Настрана от това, че лихвите са измамно ниски, това са моите пари. Тъй че ми целувай ръка.

Вижда се, че се заяждаш.Но поне го прави елегантно, а не толкова елементарно. Тия приказки за ДПС вече се изтъркаха.Измислете нещо друго.

Това е интересно. Жълтъците са налазили поредната тема за Локомотив Пловдив и когато черно-белите феновете отговорят на долните провокации, това е заяждане. Забавен си.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”