Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Разградска insomnia* или събуждането на българския фен

Мнениеот dido77 » 13 авг 2013 17:25

terrorist написа:Виж сега, първо това беше го казал Петричeв, после ние не сме америка всеки втори да е милионер, да има пари за всички отбори, затова вметнах че към този момент за ЦСКА и Левски са оставени трохите и накрая заради добрият отбор и професионалното отношение на хората които са работели, дано биете, просто другите фенове кво ни бърка (най-вече на грандовете)

Естествено, че не ви бърка и това е най-нормалното нещо на света. За вас дори е по-добре, Лудогорец да не влиза в групите, защото ще дръпне толкова, че срещу вас да тича, пак няма да го стигнете поне още 3-4 години. Нали си наясно, че никой истински фен на отбора няма да излезе и да призовава фенове на други отбори да дойдат на стадиона. Това може да си го позволят журналистите и Петричев (също бивш журналист). Дали ще бъдем 2,3,5 или 10 хиляди няма значение, важното е, че ще бъдем хора, които са там за да подкрепят отбора. Колкото-толкова. И цял Разград да е на стадиона, той пак няма да е пълен. На мен не ми пука, не им пука и на всички други, които десетки години са гледали мачове на отбора из по-долните групи. Ние нямаме проблем, че сме малки.
Проблем очевидно имате вие, феновете на милите ни грандове. Проблема ви е, че не сте вие в светлината на прожекторите, защото го считате за свещено право, право което не може да принадлежи на никой друг. За вас е болезнено друг да просперира, боли ви като гледате как други отбори се развиват, а вие тънете в посредственост. Пичове, крайно време е да осъзнаете и приемете нещата, такива каквито са. Никой на този свят, не ви е длъжен с нищо и нищо не ви се полага "по право"
Живи и здрави!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 13 авг 2013 17:39

Единственият проблем, който имам аз е, че от няколко ни ми се налага да чета и да слушам призиви как трябва да подкрепям Лудогорец, защото е български отбор. И как ако не го направя, то едва ли не не съм българин, не съм фен на футбола и т.н.

Щях да подкрепя Лудогорец, щях да подкрепя Ботев, така както ги подкрепях и тях и Берое допреди седмица и малко. Щях дори да отида на стадиона на 21-ви. Щях, обаче...

С тая декларация до Орешарски за Газпром си припомних, че в клубният футбол всеки е сам за себе си. ;)

И няма да подкрепям никой освен Левски :!:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 13 авг 2013 17:58

dido77 написа:
terrorist написа:Виж сега, първо това беше го казал Петричeв, после ние не сме америка всеки втори да е милионер, да има пари за всички отбори, затова вметнах че към този момент за ЦСКА и Левски са оставени трохите и накрая заради добрият отбор и професионалното отношение на хората които са работели, дано биете, просто другите фенове кво ни бърка (най-вече на грандовете)

Естествено, че не ви бърка и това е най-нормалното нещо на света. За вас дори е по-добре, Лудогорец да не влиза в групите, защото ще дръпне толкова, че срещу вас да тича, пак няма да го стигнете поне още 3-4 години. Нали си наясно, че никой истински фен на отбора няма да излезе и да призовава фенове на други отбори да дойдат на стадиона. Това може да си го позволят журналистите и Петричев (също бивш журналист). Дали ще бъдем 2,3,5 или 10 хиляди няма значение, важното е, че ще бъдем хора, които са там за да подкрепят отбора. Колкото-толкова. И цял Разград да е на стадиона, той пак няма да е пълен. На мен не ми пука, не им пука и на всички други, които десетки години са гледали мачове на отбора из по-долните групи. Ние нямаме проблем, че сме малки.
Проблем очевидно имате вие, феновете на милите ни грандове. Проблема ви е, че не сте вие в светлината на прожекторите, защото го считате за свещено право, право което не може да принадлежи на никой друг. За вас е болезнено друг да просперира, боли ви като гледате как други отбори се развиват, а вие тънете в посредственост. Пичове, крайно време е да осъзнаете и приемете нещата, такива каквито са. Никой на този свят, не ви е длъжен с нищо и нищо не ви се полага "по право"
Живи и здрави!

TOЧНО ТАКА !!!! Най-доброто мнение по темата за Лудогорец въобще ! От В група ходя да гледам разградски футбол ! Като малък баща ми ме е водил на Антибиотик Лудогорец в Б група . Ходех на стадиона да убия време , да подкрепя някой познат , който играе в отбора . Стоях и си мислех... ех , защо и тук няма отбор в А група , да гледам футбол , да има хора , да си го мерим с по-големите и т.н. Мислех си също , защо като цяло в България не си го мерим с големите , как може в другите държави да имат хубави съоражения , да събират публика , да има място на което всички хора от даден град да са сплотени и единни , а в Бг не е така . Ние по - малко хора ли сме ? Е ... чудото се случи . Ето гледам футбол от А група , истински футбол а не блъсканици и безцелно ритани топки , мерим си го с по-големите , с имената . Хората се събираме на стадиона и сме едно цяло (пълни глупости са това с 20-те фена и т.н. . 5-6000 човека на фона на 30 000 град си е доста голям процент) , радваме се и си тръгваме с усмивки . Ето .. дойде и нашия ред да си го премерим с големи . Да , Базел са фаворити ! Да , може и да нямаме друг шанс занапред . Но ,да никой не е и мечтал за подобно нещо . И да , ние го заслужаваме . Ах как исках да имаме лиценз и малко по - голям стадион 8-10 000 и да не се налага да ходим до София , защото нямаме капацитет за такова нещо .

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 13 авг 2013 18:50

RIR написа:Единственият проблем, който имам аз е, че от няколко ни ми се налага да чета и да слушам призиви как трябва да подкрепям Лудогорец, защото е български отбор. И как ако не го направя, то едва ли не не съм българин, не съм фен на футбола и т.н.

Щях да подкрепя Лудогорец, щях да подкрепя Ботев, така както ги подкрепях и тях и Берое допреди седмица и малко. Щях дори да отида на стадиона на 21-ви. Щях, обаче...

С тая декларация до Орешарски за Газпром си припомних, че в клубният футбол всеки е сам за себе си. ;)

И няма да подкрепям никой освен Левски :!:

+1914 ;)

Георги Георгиев
Контакти:

Мнениеот Георги Георгиев » 13 авг 2013 19:51

dido77 написа:

Живи и здрави!

+ 1

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2013 23:42

MCMXIII написа:
BRF написа:
bobmarli написа:гледам чорбарчетата са наежили свинската четина.

Иначе Разград от край време си е спортен град. Хората там винаги са обичали спорта и самите те са спортували. Ще напомня, че в града имаше спортно училище,
от което са излезли не един или двама световни шампиони, също така има и олимпийски медалисти.
В града има зали за всички видове спортове, има и колодрум.
Така, че успехите на клуба освен на Домусчиев до известна степен се дължат и на подкрепата на хората живеещи в Разград.
Пожелавам успех на отбора и ще отида да ги подкрепя на стадиона.

То заради такива като теб,после ще страдат други хора!

Какво плашиш хората бре :) Ти първо разбери, от кой отбор си, после плаши от името на някой...

Никой с нищо не плаша!Отиди веднъж там и ще разбереш!Никой не обича обидите и предполагам,че някой ще си го получи.Почти винаги страда не този,който заслужава.
Разбрал съм преди много години от кой отбор съм!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 14 авг 2013 00:04

terrorist написа:
Ивайло Лудогорец написа:Искаш да кажеш , че хора като Домусчиев и Ганчев са длъжни да дават на Левски и ЦСКА ли ?

Мен ли питаш, не са длъжни, но щом са решили да си гледат спокойствието в Ловеч и Разград, но това спокойствие все пак има някаква цена, а тя e да играят пред 1000 човека в шампионската лига, нали знаеш каква ще е реакцията на УЕФА като ви види срещу Базел (няма да и станете любимци)
Ти ми отговори защо прищявката на Домусчиев "Лудогорец" трябва да е моя кауза ?

ХА-ХА ще се спукам от смях :) . ТОЧНО ВИЕ СТЕ ЛЮБИМЦИТЕ НА ЕВРОПА И АЗИЯ :!:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 14 авг 2013 00:48

Темата не е обидна.
8 копчета от клавиатурата е и работят!!
но преди всичко съм Българин.

copy paste е сложен при мен!

не ме съдете.

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 14 авг 2013 12:10

Георги Георгиев написа:
dido77 написа:

Живи и здрави!

+ 1

+ 1

Първо се почувствах омерзен,обиден...ноооо,каквото такова...
Само да припомня,че преди `89г,Разград наброяваше 300 000 жители и не е наша вината,че сме се обезлюдили до мижавите 30 000...
Дано всичко това накара Домусчиев да се замисли за стадиона и най-накрая реши да го двърши или там каквото е... ТУК
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 авг 2013 12:22

Статията от това жълто и жалко вестниче кърти. Те отдавна са в неразбирателство с отбора ни. Какво може да очаква човек, освен да се обтегнат отношенията и да си продават смешното тиражче.

Тук при нас нормалните човешки отношения си отиват. Дава се път само на хейтването. До онзи ден журналята плюха по Левски и ЦСКА. Дни преди срещата с Базел се чудят как да си заработят мизерните заплати, та защо видиш ли Домусчиев решил, че ще плаща за хорео КО? НЕ!

Абе жалка родна картинка.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”