ШЛ Плейофи - Всички мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PETKOV71
Контакти:

Re: ШЛ Плейофи - Всички мачове

Мнениеот PETKOV71 » 09 авг 2013 15:15

boabbb написа:
PETKOV71 написа:
MuFc1878 написа:
Robbery написа:Пцуе ми се! :x Все се падат български отбори срещу такива, на които симпатизирам. :evil:

А защо всъщност ги делят а на шампионски поток и на нешампионски? Какво е лошото ако ги смесят накуп?

Това е от нововъденията на Платими :) Да не се падат нешампиони и шампиони. Така се изключва варианта Арсенал - Лудогорец.....

Че то, като гледаме Нешампионите, с едно изключение, не виждам кой от Шампионите ще им се опре :lol:

Чи то :mrgreen: , затова не ги мешат, бе, Саше :mrgreen:

Аз пък как може да съм толкова тъп и да не знам, че затова не ги мешат, бе Ванка :o

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 09 авг 2013 15:21

Иван Иванов ко яко се прецака като игра срещу Лудогорец ... ся няма да може да играе за Базел в групите на ШЛ , нали ?

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 09 авг 2013 15:25

Интересни двубой най-интересен за мен е ПСВ-Милан преди няколко години играха на 1/2 финал в ШЛ общ резултат до колкото помня беше 3-3 Милан продължи зареди гол на чужд терен.Сега ситуацията е доста различна и двата отбора са далеч от тези отбори който бяха.
Динамо Загреб - Аустрия Виена фаворити са Хърватите и няма да пропуснат да се класират за трети пореден път в групите на ШЛ не знам как играят Аустрия нямам наблюдения над тях.
Лудогорец - Базел много тежък съперник за Лудогорец но няма какво да губят само могат да спечелят.Вече изпълниха задачата с победата над Партизан срещу Базел трябва да излегнат и да се забавляват без напрежение и страх пък каквото стане.
Виктория Пилзен - Марибор две лесни победи на Виктория.
Шахтьор Караганди - Селтик приказката на Шахтьор в ШЛ приключи.
Стяуа - Легия труден мач за прогнозиране но с по голям опит в Европа е Стяуа и това може да си каже дума.Надявам се Стяуа да продължи.
Лион - Реал Сосиедад може би Лион е лек фаворит зареди по големия опит в Европа Реал Сосиедад последно игра в Европа през 2003-04 именно от Лион отпадна на 1/8 финал в ШЛ.Но Сосидад имат сили да победи Лион.
Шалке 04 - Металист Харков тук няма да съм изненадан ако Металист продължи напред имат стабилен отбор.
Пасош Ферейра - Зенит на пръв поглед без проблемно Зенит ще победи но аз мисля че Пасош не са толкова слаби все пак са трети в Португалия пред отбори като Брага и Спортинг.
Фенербахче - Арсенал трудни мачове откачват Арсенал хубава за тях е ,че реванша е в Лондон.

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 09 авг 2013 15:29

Не знам какви шансове имат домусчиите,ама тия сгънаха юнайтетчетата от 4 за 2 мача през2011г.

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 09 авг 2013 15:41

James Beattie написа:Иван Иванов ко яко се прецака като игра срещу Лудогорец ... ся няма да може да играе за Базел в групите на ШЛ , нали ?

Ще пропусне само плейофа, ще може да играе в групите на ШЛ ако Базел се класира. Да се надяваме да не стане. :lol: :lol:
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 09 авг 2013 15:47

А за ЛЕ кога се теглят жребията?!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 авг 2013 15:49

Botev1912Forever написа:На Лудогорец се падна тежък,но не и непреодолим съперник.На тях им пожелавам успех и късмет.
Динамо З-Аустрия В-австрийците са може би по-класни от Динамо,макар ще видяха малко или много зор с Хафнарфьордур.
Виктория-Марибор -Марибор с малко късмет стигнаха до плейофа,но мисля че са дотук.Виктория изглежда са по-добри.
Шахтьор К-Селтик -Въпреки кризата в шотландския футбол Селтик е твърд фаворит и имат много голям шанс да продължат.
Стяуа-Легия -най-равностойният мач в този поток. Стяуа обаче са някак си едно рамо напред.

Лион-Реал С -Много важен мач за Лион предвид че съществуването им зависи от участието в ШЛ. Реал С обаче ще се опитат да се докажат и ще се хвърлят здраво,а и са доста симпатичен отбор.
Шалке 04-Металист -не се знае дали ще се играе,но ако се играе Шалке ще подължат.
Пасош-Зенит -Зенит е тежкият фаворит в този мач и очаквам да се справят с Пасош.
ПСВ Айнховен-Милан - другият доста равностоен мач заедно с Лион-Реал С. С известни трудности очаквам Маилан да продължат.
Фенербахче-Арсенал -Също под въпрос както Шалке-Металист.Арсенал са твърди фаворити и въпреки присъствието на Каут,Мейрелеш и други интересни футболисти очаквам Арсенал да продължат.

Какво имаш предвид?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
FCBarcelona7
Контакти:

Мнениеот FCBarcelona7 » 09 авг 2013 15:49

options_1912 написа:А за ЛЕ кога се теглят жребията?!

Изтегли се вече.

Кубан Краснодар – Фейенорд

Аполон Лимасол – Ница

Елфсборг – Нордселанд

Яблонец – Бетис

Молде – Рубин

Зулте Варагем – Апоел

Актобе – Динамо Киев

Шльонск – Севиля

Риека – Щутгарт

Войводина – Шериф

Рапид Виена – Дила Гори

Суонси – Петролул

Залцбург – Жалгирис

Черноморец Одеса – Скендербеу

Трабзонспор – Кукеши

Трьомсо – Бешикташ

Атромитос – АЗ Алкмаар

Санкт Гален – Спартак М

Карабах – Айнтрахт

Макаби Тел Авив – ПАОК

Есбиерг – Сент Етиен

Пандури – Брага

Хафнарфьордур – Генк

Минск – Стандарт Лиеж

Грасхопър – Фиорентина

Номе Калю – Днипро

Партизан – Тюн

Динамо Тбилиси – Тотнъм

Ещорил – Пашинг

Удинезе – Слован Либерец

Макаби Хайфа – Астра Плоещ
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 09 авг 2013 16:00

PAJO написа:
old_traff написа:Исках ПСВ в групите, ама то каква стана. :x
Според мен ще се класират Лудогорец, Аустрия Виена, Марибор, Селтик, Стяуа, Лион, Зенит, Шалке, Милан и Арсенал.

Даже мога и да ти кажа групата на Лудогорец...

Ботев Пд
Литекс
Локомотив Пд
Любимец
Лудогорец
Нефтохимик
Берое
Левски
ЦСКА
Черноморец
Черно море
Локомотив Сф
Славия
Пирин ГД

Комплексар, Лудогорец ще играе много големи мачове, в ШЛ идори в Лига Европа тъй като са сигурни за групите, играйте си селските мачове, "столичните мастодонти" и си гледайте вашите отбори! :lol: Поздрави за нормалните фенове от столицата :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 авг 2013 16:14

doktora25 написа:
Botev1912Forever написа:На Лудогорец се падна тежък,но не и непреодолим съперник.На тях им пожелавам успех и късмет.
Динамо З-Аустрия В-австрийците са може би по-класни от Динамо,макар ще видяха малко или много зор с Хафнарфьордур.
Виктория-Марибор -Марибор с малко късмет стигнаха до плейофа,но мисля че са дотук.Виктория изглежда са по-добри.
Шахтьор К-Селтик -Въпреки кризата в шотландския футбол Селтик е твърд фаворит и имат много голям шанс да продължат.
Стяуа-Легия -най-равностойният мач в този поток. Стяуа обаче са някак си едно рамо напред.

Лион-Реал С -Много важен мач за Лион предвид че съществуването им зависи от участието в ШЛ. Реал С обаче ще се опитат да се докажат и ще се хвърлят здраво,а и са доста симпатичен отбор.
Шалке 04-Металист -не се знае дали ще се играе,но ако се играе Шалке ще подължат.
Пасош-Зенит -Зенит е тежкият фаворит в този мач и очаквам да се справят с Пасош.
ПСВ Айнховен-Милан - другият доста равностоен мач заедно с Лион-Реал С. С известни трудности очаквам Маилан да продължат.
Фенербахче-Арсенал -Също под въпрос както Шалке-Металист.Арсенал са твърди фаворити и въпреки присъствието на Каут,Мейрелеш и други интересни футболисти очаквам Арсенал да продължат.

Какво имаш предвид?

От сайта на УЕФА: "The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings." Възможно е да извадят Фенербахче и Металист от турнира.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”