3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tyranta
Контакти:

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот tyranta » 31 юли 2013 15:04

lisynger написа:Трябва да си го вземем вече този мач.Събота всички на Армията !!!
.

+ 1948 !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
raybeez
Контакти:

Мнениеот raybeez » 31 юли 2013 16:19

Аз пък очаквам резултатен мач. По принцип с Черно море правим дърварски мачове във Варна ,но в София положението е по-различно и последните години винаги падат много голове. Иска ми се да видя Косоко титуляр имам големи очаквания към това момче. :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 юли 2013 16:52

Тия ръгбисти ще поемат един хубав резултат и се връщат на плажа.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 31 юли 2013 17:46

daydreamer написа:След този кръг ЦСКА ще е на 3 точки пред Левски и интригата в долната половина ще се запази.

Извинявай но съм слаб по аритметика.Как така /при какви резултати/ ще се получи тази разлика.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2013 19:37

petko.h.markov написа:
daydreamer написа:След този кръг ЦСКА ще е на 3 точки пред Левски и интригата в долната половина ще се запази.

Извинявай но съм слаб по аритметика.Как така /при какви резултати/ ще се получи тази разлика.

Равен на ЦСКА и загуба на Левски.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 31 юли 2013 19:40

1:0
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 авг 2013 04:25

2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 01 авг 2013 08:53

2:0 на полувремето-3:1 краен
1948

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2013 11:25

Червени Воини написа:2:0
Играта на ЦСКА която очаквам няма да я коментирам,защотото такава няма....играем на мусколи,желание(което ме радва) и благодарение на най-мощната агитка в България!
А рибките, те ако можеха да ритат топката, а не футболистите като диви селяни, можеха и да направят нещо този сезон.....но със този калпав треньор и без фенове, пак ще се борят да не изпаднат този сезон!

Рибки?!? Хехе, интересна интерпретация, целяща подигравка с противника. Може би далечна асоциация с море? Въпреки, че рибки има и в реките, язовирите, каквито има и покрай Софето, а и рибките в тях са къде, къде по-малки и жалки от морските?! А и ние никога не сме се отъждествявали като Акули например (както Черноморец). Виж Моряци - да, Морски или нещо такова, ама както и да е. Все едно аз на вас да казвам Предателите или Дезертьорите, правейки асоциация с Армията и Войниците :mrgreen: Всичко това в кръга на шегата. Будалкайте си се както си искате :), просто малко странно ми се стори, а и явно ви липсва въображение, та най-лесното..... море-рибки :mrgreen: .
Та така де, айде и аз да дам прогнозата си за мача. Както сами признавате, отбора на Чорбата :) е зле в момента, по много обективни и не дотам обективни причини. Имате футболисти, нямате още отбор. Ние сме също нещо такова, само дето нямаме вашето оправдание. Не споделям изразяваното от някои ваши фенове мнение, че играем грубо , да не говорим пък за "диви селяни". Истината е, че направихме корав отбор, стабилна защита, но в по-предни позиции още издишаме и търсим себе си. Поради тези причини, а и ако Окоро все пак вече успеят да го картотекиран, мисля, че можем да стигнем до 1:1 например. Мача е троен според мен, като вие имате сякаш повече предимство, но.. нищо не се знае. Та така де, равен мач, а ако имаме късмет.. може и да ви излъжем някак си.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 авг 2013 12:23

Iceberg написа:
Червени Воини написа:2:0

Рибки?!? Хехе, интересна интерпретация, целяща подигравка с противника. Може би далечна асоциация с море? Въпреки, че рибки има и в реките, язовирите, каквито има и покрай Софето, а и рибките в тях са къде, къде по-малки и жалки от морските?! А и ние никога не сме се отъждествявали като Акули например (както Черноморец). Виж Моряци - да, Морски или нещо такова, ама както и да е. Все едно аз на вас да казвам Предателите или Дезертьорите, правейки асоциация с Армията и Войниците :mrgreen: Всичко това в кръга на шегата. Будалкайте си се както си искате :), просто малко странно ми се стори, а и явно ви липсва въображение, та най-лесното..... море-рибки :mrgreen: .
Та така де, айде и аз да дам прогнозата си за мача. Както сами признавате, отбора на Чорбата :) е зле в момента, по много обективни и не дотам обективни причини. Имате футболисти, нямате още отбор. Ние сме също нещо такова, само дето нямаме вашето оправдание. Не споделям изразяваното от някои ваши фенове мнение, че играем грубо , да не говорим пък за "диви селяни". Истината е, че направихме корав отбор, стабилна защита, но в по-предни позиции още издишаме и търсим себе си. Поради тези причини, а и ако Окоро все пак вече успеят да го картотекиран, мисля, че можем да стигнем до 1:1 например. Мача е троен според мен, като вие имате сякаш повече предимство, но.. нищо не се знае. Та така де, равен мач, а ако имаме късмет.. може и да ви излъжем някак си.. ;)

Извинявай, ама кой е този Окоро. Не се шегувам, просто говорите за него сякаш срещу ЦСКА ще играе 120 млн-ия Бейл или 90 млн.-ия Роналдо, или безценния Меси. Все едно аз да ти кажа "ако играе Косоко ще ви надупчим мрежата".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”