ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:47

Enravota написа:
BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 8-)

Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна ;)
Да не се гледат маркетингови критерий, а простата варненска фенщина!

Кви маркетингови критерий ве.Пускат ми Краси Аврамов и слушаме за Гонзо и приключенията на Борат.Като цяло неможах и да разбера какво правиш в нашия форум и в крайна сметка за какво се бориш? Може би за 24 часово радио на лайв живота на Гонзо. :mrgreen:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 27 апр 2009 18:47

а бе Моряци нещо много на сериозно се взехте кога ли ще ви се пукне балона а и Кривия не е първа младост така че СПОКО

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 18:48

AЙДЕ ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МОРЯЦИ,важна победа днес и да продължаваме и след нея все нагоре
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:49

Enravota написа:Добре, айде да ви чиститя третото място ;)
Според мен ако беше това старото радио Гонг щяхме всички да сме доволно.
Но уви чалгата надви и футболното радио ;)
Айде успех в оставащите кръгове само победи ви пожелавам.

Мерси разбрахме се :lol: ;) Дано обръщат пвоече внимание на отборите от така наречената провинция :lol: :shock:
Иначе можем да си пожелаем да имаме НОРМАЛНО НАЦИОНАЛНО СПОРТНО РАДИО!!!!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 апр 2009 18:50

BS1913 написа:
Enravota написа:
BS1913 написа:Морски те немогат да го разберат.Колко съм се опитвал да им обясня че съм само и единствено за Черно море и това не е от днеска ... ама уви.Живея на 50 метра от Тича несъм пропускал мач,пътувал съм с агитката когато имах възможност и изобщо милея само за Черно море,но винаги се намират "тикви" които си мислят че в БГ може само за два отбора да се говори. 8-)

Искам да се извиня от името на милионите тикви! Дано дават повече за Черно море така цяла България, която е зелено бяла разбира се, ще бъде доволна ;)
Да не се гледат маркетингови критерий, а простата варненска фенщина!

Кви маркетингови критерий ве.Пускат ми Краси Аврамов и слушаме за Гонзо и приключенията на Борат.Като цяло неможах и да разбера какво правиш в нашия форум и в крайна сметка за какво се бориш? Може би за 24 часово радио на лайв живота на Гонзо. :mrgreen:

Това ще го нарека ве-манталитет, си остава такъв каквото и да се говори...както и да е! айде лек ден, ВЕ :D :D :D

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 апр 2009 18:50

Varna1913 написа:http://www.novsport.com/news31895_1.html

тука можете да слушате целия мач с коментар

Защо не каза по рано! :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 18:50

JVELIR4O написа:а бе Моряци нещо много на сериозно се взехте кога ли ще ви се пукне балона а и Кривия не е първа младост така че СПОКО

Не ние,а вие се взехте на сериозно..И не нашият,а вашият балон е на път да се спука!!!!!Айде стига глупсоти сте говорели!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 18:51

JVELIR4O написа:а бе Моряци нещо много на сериозно се взехте кога ли ще ви се пукне балона а и Кривия не е първа младост така че СПОКО

Поне не уреждаме мачове на точен резулат като вас, така че тихо. :D

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 18:52

Честита победа момчета :mrgreen: :mrgreen: Дано оттука нататък да вдигаме формата само.Есента точно в средата на полусезона навлязохме във форма дано и сега да е така 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 27 апр 2009 18:57

Sagittarius написа:
BPK написа:Кое е по-важно?!? Дали най-сърцатият играч в историята на Левски ще играе срещу ЦСКА след 10 дена или некъв смешен селски мач?!!? Айде стига глупости. За отбор, който до преди 10 години се мотаеше из Б/В групите нормално да не се говори толко в единственото спортно радио.

Този отбор е на 96 години,първия шампион на България и първия донесъл на България международен спортен трофей.Черно Море е институция,а Гонзо е един плъх

Къф първи шампион бе заблуден,то това си е крадена титла!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Върни се в “Черно море”