Кой трябва да е треньор на ЦСКА ако Стойчo напусне ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ПЕНЕВ ВРЕМЕННО ЗАЕМА МЯСТОТО НА МЛАДЕНОВ?
-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 09:25, променено общо 2 пъти.
Re: Кой трябва да е треньор на ЦСКА ако Стойчo напусне ?
Наи-добрия избор според мен е есин доста подценяван напоследак човек-АСПАРУХ НИКОДИМОВ

-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 09:25, променено общо 1 път.
Ами mike28 ако се сещаш тои се справи отлично начело на берое когато ги измъкна от Б група,ама се скара с Банев.А мисля че не е толкова остарял.Тои и Липи не е млад ама с не толкова съвременни методи направи Италия СШ

Не знам защо така все се получава с Паро,невероятен треньор е,ала все го гонят по грозен начин,ето на два пъти му се е случвало в Русе,ти каза сега за Берое,а може и други случаи да има.Паро има прекалено дефанзивен стил на водене на игра,докато Пенев винаги е залагал на атаката и основно на млади момчета,затова си мисля,че един микс от тях двамата би бил добър вариант за ЦСКА
Добър вариант ще е наистина.Ама ми се струва че след като изведат отбора от кризата пак ще ги махнат за да обере после някои друг овациите,т.е. да свършат черната работа а друг да обере плода на тяхната работа,както стана с Ферарио през 2005.А за Станков и Здравков -НЕ СТАВАТ

Работата стана яко шибана!Вече не знам кой остана в отбора и какво по дявола става?Всеки друг може да стане трньор,но не е и Пената,не става вече за тая работа!Станков е добър трньор обаче е много мекушав,въпреки че ако го оставят да работи може и да стане нещо! 

Ми стой си в стария форум,аз съм говедо,точно толкова колкото и ти си свиня,ясно ли ти е? С тези животински изрази може и да си важен някъде другаде,ала не и пред мен.И ми е интересно као не ви влизаме във форума какво ще си пишете? В спора се ражда истината,а това няма как да стане ако на едно място всички мислят еднакво.Нали ви гледах форума на официалния сайт на ЦСКА,жалка картинка,сигурно и във сайта на Левски ще е така,но не съм гледал форума.
Докато някой макар и привърженик на друг отбор влиза тук и показва уважение към ЦСКА,мисля че вашия форум само може да спечели от това.Пък и си оправи правописа,че едвам ти чета драсканиците.
Нека не забравяме,че този форум е собственост на Гонги докато е така ,никой не може да се разпорежда кой ,къде да пише.Ако си направиш форум,прави вътре каквото искаш,докато обаче си гост,ще е добре да показваш толерантност към останалите,още повече ако са съпричастни на проблемите на ЦСКА.
Докато някой макар и привърженик на друг отбор влиза тук и показва уважение към ЦСКА,мисля че вашия форум само може да спечели от това.Пък и си оправи правописа,че едвам ти чета драсканиците.
Нека не забравяме,че този форум е собственост на Гонги докато е така ,никой не може да се разпорежда кой ,къде да пише.Ако си направиш форум,прави вътре каквото искаш,докато обаче си гост,ще е добре да показваш толерантност към останалите,още повече ако са съпричастни на проблемите на ЦСКА.
Aбе ти наистина си човек с които може да се спори КУЛТУРНО и да си призная не сам прочел и една обидна дума от теб към феновете или отбора на цска , ама други които само това правят-обиждат

Ами лека-полека ги отсвирват оттук,само по този начин ще можем да си спорим културно.Нека да има заяждания,но да са в някакви нормални граници.
На никой не му прави чест точно в момента да обижда ЦСКА или хората свързани с него,защото не се знае дали утре същото няма да сполети и неговия клуб,тогава как ще се почуства ако някой го обижда по същи начин по който в момента се плюе по ЦСКА.
На никой не му прави чест точно в момента да обижда ЦСКА или хората свързани с него,защото не се знае дали утре същото няма да сполети и неговия клуб,тогава как ще се почуства ако някой го обижда по същи начин по който в момента се плюе по ЦСКА.