ЛОКО (гара Мездра) - ЧЕРНО МОРЕ (за мача + прогнози)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛОКО (гара Мездра) - ЧЕРНО МОРЕ (за мача + прогнози)
[*]Хайде, хайде, не бъди толкова краен. Има и други отбори, които играят с чест и достойнство. Трябва да се даде заслуженото и на останалите, но за мошениците СРАМ И ПОЗОР!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
- Sagittarius
Re: ЛОКО (гара Мездра) - ЧЕРНО МОРЕ (за мача + прогнози)
От злобливи подмятания плод на неудовлетворение от статуквото в калсирането няма нужда.Черно Море напълно залужено е 3-ти,защото цял сезон е на ниво,а Локо Сф цяла есен беше нищо и половина.Мездра с или без симулиралия контузия срещу Левски Симонович няма никакви футболни аргументи да се мери с нас.Начина беше да ни ритат,да карат играчите ни да сменят екипите си,защото са се напоили с кръв от селските им номера и удари...но класата си е класа.Локо Мз във Варна бе разглобен само с 2:0,но имахме поне 16 чисти положения,Кривия и дузпа изтърва,а те просто не само не минаха центъра,те не излязаха от полето си.Затова резултата в мездра ме учудва с това,че не сме им вкарали поне 5 гола(защото пак пропуснахме много),за мене това там е слаб отбор,отбор от циркаджии и подлоги на Левски,продажници....които не им прави чест,че са играли безобразно грубо срещу нас вчера.Добре е,че са скочили мъжки,но да бяха ритали така и Левски
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...