България на полуфинал срещу Бразилия.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: България на полуфинал срещу Бразилия.

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 20 юли 2013 11:01

dreben23 написа:Изведнъж всички залюбиха адзурите... като мен. :)
Бразилия е сложен, ама щом некви скиори от Канада са ги били, време ни е и на нас. 3-2 за нашите и на финалчето с Русия да ми се сбъдне мечтата за връщане на вересиите. :)

Канада биха Русия,не Бразилия :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 юли 2013 11:02

Levskar_90 написа:Честито ! Браво на италианците, че играха феърплей ;)

от amstel_beer на 19 Юли 2013 18:04
Споко, италианци и българи миналата година подписаха договор за сътрудничество и аз очаквам да играят за нас. Притеснява ме друго, че от тогава Италия си ни бият без проблеми, където ни хванат. ;)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 юли 2013 11:09

Svetlio написа:Днес имам рожден ден, пожелавам си да треснем Бразилия и да играем финал :)

Табаков ти ли си :?: :mrgreen: ЧРД и дано момчетата те зарадват с една хубава победа. :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 юли 2013 11:09

Stanislav_Ivanov написа:
dreben23 написа:Изведнъж всички залюбиха адзурите... като мен. :)
Бразилия е сложен, ама щом некви скиори от Канада са ги били, време ни е и на нас. 3-2 за нашите и на финалчето с Русия да ми се сбъдне мечтата за връщане на вересиите. :)

Канада биха Русия,не Бразилия :)

Язък! :) И на мен така ми се стори... :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 20 юли 2013 11:13

България е на полуфинал! България е между четирите най-силни отбори в света. Отборът извочва мястото с победи срещу директни съпврници. Постижение, достойно за похвала!
Предстои мач с Бразилия. Побеждавали сме ги. Можем да достигнем финала. А там? Русия или Италия? В еветуален мач с Русия да да докажем, че традициите значат много, но възможностите още повече. Или признавайки превъзходството на Италия в мача в предварителната група, изказвайки благодарност за fairplay-я, да спечелим по-важния мач.
Звучи... реалистично. Защо не? Българският отбор може да сбъдва мечтите!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юли 2013 11:29

Живко6461 написа:България е на полуфинал! България е между четирите най-силни отбори в света. Отборът извочва мястото с победи срещу директни съпврници. Постижение, достойно за похвала!
Предстои мач с Бразилия. Побеждавали сме ги. Можем да достигнем финала. А там? Русия или Италия? В еветуален мач с Русия да да докажем, че традициите значат много, но възможностите още повече. Или признавайки превъзходството на Италия в мача в предварителната група, изказвайки благодарност за fairplay-я, да спечелим по-важния мач.
Звучи... реалистично. Защо не? Българският отбор може да сбъдва мечтите!

+1

България - Бразилия - 3:1 :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 юли 2013 11:35

Според мен италианците се опитаха да ни прецакат , но като видяха колко са слаби аржентинците , решиха да не улесняват бразилците. Даже и да не е така , пак не е за благодарности , това че не се показаха като пу*ки.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 20 юли 2013 11:57

Никога не сме побеждавали Бразилия на полуфинал или финал на голямо състезание, но винаги има първи път. Българи - юнаци!

че ние играли ли сме финал на голямо първенство (поне така да се каже в новата ни история) а колко полуфинала сме профукали не е истина :x
Все някога каръка трябва да се счупи :)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 20 юли 2013 12:59

Със Соколов на сервис сме загубени. Тоя ми изкара нервичките срещу Аржентина. След десетата му мрежа спрях да му броя грешките от сервис и то беше прескочил полето май само 3 пъти. Толкова ли е трудно да изпълни сервиса си без отскок като вижда, че не му се получава или Плачи да го сменя като застане на сервис.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 юли 2013 13:17

ZinedineZidane написа:Бием 3-1! Ако отборът играе освободено, Бразилия са ни във възможностите. Видя се и в двата мача, че не им отстъпваме. По-малко грешки, по-смело с Братоев ако се наложи и ги утрепваме.
Песимистите да си пишат на друго място и при победа на нашите хич да не ми се вясват да дрънкат!

Що пък да се крием? Песемистите дето не вярваха, че Италия ще играе феърплей скриха ли се? Ще дадем по едно извинение като тях и готово! :lol:

Върни се в “Волейбол”