Ред е на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

orlando
Контакти:

Re: Ред е на Черно Море

Мнениеот orlando » 18 апр 2009 15:07

Небързаи с евротурнирите.Честито на Локото.Можеби ма4а трябваше да е равен.Само Черно Море

MORSKI
Контакти:

Re: Ред е на Черно Море

Мнениеот MORSKI » 18 апр 2009 15:09

plamen etov написа:
MORSKI написа:
plamen etov написа:Морски ,брато нещо снощи си препил,неме карай да се смея рано рано ;) ;)

Етов не съм пил,ама каот ви бием ще пия едно за твое здраве :lol: Пък и д апднем пак ще пийна едно за твое здраве,ама отгава ще е от мъка :cry: Не ми ог пожелавай Етов...ЧУСТВАМ,ЧЕ МАЧЪТ Е 2:3 НАПРЕД МОРЯЦИ!!!!!!![/quСъжалявам братле ти позно.а резултата,с една малка подробност 3-2 за ЛОКО ;) Иначе мача който най -много затрудни ,до тука Локото,явно и при нас има лек спад в играта,но всичко е добре когато има хубав край :D Дуспата ,можеше да се даде или не ,така е видял съдията така е дал!!!!!!!!!Феновете на Черно Море дане се сърдят но толкова чести падания ,почти при всяка борба за първа топка е някъкси глупаво,от това губи само футбола!Честито на ЛОКОМОТИВ И УСПЕХ В ЕВРОТУРНИРИТЕ :D :D

Успех на нас ли пожелаваш :lol: иНАЧЕ НАШИТЕ ЛЕЖАХА,ЗАШОТО ТОЗ марков не псря да блъска...Грубичко играха вашите бранителчета още от 1 та минта/.........
Дано нашите изържат и да ви изместим от 3 място....Не се сърди,ама мене тоиз резултат и сам се сещаш не ме удовлетворява :lol:

Върни се в “Локо София”