Протестът на една туркиня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

eddie
Контакти:

Re: Протестът на една туркиня

Мнениеот eddie » 22 юни 2013 16:04

GOLEADOR написа:Премахването на двойното гражданство ще реши една голяма част от проблема кой е българин,турчин или марсианец.

Винаги съм го твърдял това и аз!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 22 юни 2013 16:07

1palq4o1 написа:
bg_user написа:Тази Емине, не е ли същата Емине?
http://ww.vbox7.com/play:6b65467f

Като гледам е същата.

И казва, че всичко трябва да е "перфетно направено", но на турски. 8-)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 22 юни 2013 16:07

...Защото, макар и етнически турчин, аз съм български гражданин!

Такова понятие етнически турчин не съществува. Турци е сборно понятие като американец. Турци са казвали на всички в османската империя. Турската нация се състои от много етноси - гърци, селджуци, българи,татари, араби, кюрди, арменци и др..

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 22 юни 2013 16:10

Конституцията на Република България забранява етнически партии! Точка по въпроса!
Това, че в констиуционния съд са бивши комунисти и агенти на ДС е проблем, който тъпърва предстои да решаваме!

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 22 юни 2013 16:49

ПФК Лудогорец написа:Това че сме от ДПС не ни прави турски граждани. Моля всеки да прочете статията на Емине и да се замисли !

Изчезвай от България бе мамул

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 22 юни 2013 16:51

ПФК Лудогорец написа:Това че сме от ДПС не ни прави турски граждани. Моля всеки да прочете статията на Емине и да се замисли !

Защо гласувате за ДПС като виждате, че доган си гледа интереса и не му пак за теб

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 22 юни 2013 16:53

Зад фасадата на партията ДПС се крие торирститчна организация и впоследствие - олигархично-мафиотска такава.Недейте ми говорете,че БЪЛГАРИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА не подкрепят тази партия.Не,подкрепят я!Подкрепят я,ако ще и камъни да валят.Затова викам турци сте,защото АКО НЕ СЕ ЗАСТАНЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СРЕЩУ ПРОТИВНАТА ПАРТИЯ ДПС И ВСЕКИ ПОДКРЕПЯЩ Я ТО ПОСЛЕДИЦИТЕ ЩЕ СА ФАТАЛНИ ЗА НАШАТА СТРАНА!Не ми пука кой управлява,стига само ДПС да е натикано в ъгъла,без НИКАКВА влас,БЕЗ НИТО ЕДИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,просто една кръгла нула.Боко го направи,вярвах,че БОЛЕН САЙДЕРА никога няма да допусне ДПС на власт,но се излъгах.Затова протести,протести срещу партията ДПС,всеки нейн член,всеки нейн симпатизант,всеки ней човек назначен където и да е.От ДПС ли си значи си турчин,боклук,терорист,измекяр,българомразец,убиец,мръсник,мафиот,престъпник,кръволок....с една дума - подчовек.Лично аз,като обикновен гражданин до сетния си дъх ще се биря както мога с ДПС и всичко идващо и излизащо от тази партия!БОЙКОТИРАМ ВСЕКИ НЕЙН ЧЛЕН И СИМПАТИЗАНТ,ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ПРАВИТЕ ТАКА.ДПС=АНТИБЪЛГАРИЯ.ДПС=АТАКА=БОЛЕН САЙДЕРА=АХМЕД ДУХАН=ЛЮТВИ ЛЯЙНЯН
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

CSKA.SOFIA
Контакти:

Мнениеот CSKA.SOFIA » 22 юни 2013 17:01

Специално тази емине сега гледах клип, където агитира на турски език. Това е забранено! И това го знаят, но се правят на ударени. Да ви ..... на всичките турци

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 юни 2013 17:07

Някой май се гаври с българите. Не всички сме като Сергей&Волен ;-)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

nick1965
Контакти:

Мнениеот nick1965 » 22 юни 2013 17:08

bg_user написа:Тази Емине, не е ли същата Емине?
http://ww.vbox7.com/play:6b65467f

Същата е :-) !! Боже, а аз се обръщам към нея на Вие :-)))))))

Върни се в “Свободна зона”