Горе долу отговорих на това, което си написал. Вие си знаете къде е проблема, но не търсите решаването му. Странна е тази апатия
Апатията е по трибуните, сред масовия бургазлия. А на Събев никога не му е пукало за мнението на "фена".
Все пак сме близко до ръководството си ( и мноооого далеч от Събев)и имаме споделени идеи. Лустрото на Балъковия Черноморец само тежи в момента. На сегашния Черноморец симпатизирам заради начина по-който оцелява (въпреки цоцането от мащехата му (Събев) и поради наличието на един голям човек, като Херо.
А иначе вие, като фенове вменявате някаква виновност в нас заради "бездействие" , което касае и самите вас...Ами хайде, дерзайте за да си върнете стадиона де ! По тази логика трябва ли да ви виним, че нашия стадион загнива, защото вие не си ползвате вашия ?. Нямате основание да ни обвинявате в бездействие. Нашите действия са насочени най-вече към представителния ни отбор и неговото оцеляване...А от това да си играем на Акациите няма нищо по - хубаво. Предложихме и ресурс за тази цел. Пред Киряков, но там нещата, ако знаеш, колко са заплетени и как са навързани ум ще ти се загуби. Схемите са правени от години, години, години...Аз лично съм сигурен и дори убеден, че това лято ще се случат шеметни неща в Бургас и накрая вместо да си мерим пишките по трибуните и вие и ние ще се мъчим да си съберем мандибулите от евентуалното развитие на футболния пъзел в Бургас. Прокрадват ми се мисли, съмнения и слухове, които бих коментирал само, ако станат факт.
До тогава - можем само да си чешем езиците и пръстите по клавиатурите. Ама и това е нещо.