02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 02.05 Локо Сф - Черно море - 15.30 - четвъртък - НЮЗ7
Онзи номер на Гигов къде си взе Антон Генов и ни закла с дузпата за 1:1 в София е причината.Ние заслужавахме да играем в ЕКТ,на терена ви биехме с 1:0,бихме ви и във Варна с 1:0!Това беше истинска гавра с Черно Море и Варна и докато не си отмъстим по подходящ начин точно на отборът,който беше виновен аз считам този отбор за един от големите врагове на Черно Море.Писнало ми е да ни грабят труда на терена все едни и същи - Левски,ЦСКА,Литекс,Лудогорец и Локо Сф и Славия в по-малка степен.Това обаче са просто мачове,но онова не беше просто мач!Тогава ни бе отнето ЗАСЛУЖЕНО участие в ЕКТ и Гигов ТРЯБВА да си плати!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
allez_les_blues написа:FLANKER написа:Абе моряци,защо тази злоба бе? Онова говедо, където ни нарича отборче не искам да го коментирам.Сараево ще му покаже правилния път.Вие защо? Нали ако уговаряхме мачове, нямаше да сме на това дередже. Стига с тази злоба!
ааа, викаш друго си е да отпаднеш от Вроцлав(Шльонск)![]()
![]()
Да те са ШАМПИОНИ а не някакви безименници.
-
- Контакти:
Безименници като БОРАЦ ЧАЧАК ли 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
С Борац е единичен случай, а не рецидив!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

ShooterMan написа:Онзи номер на Гигов къде си взе Антон Генов и ни закла с дузпата за 1:1 в София е причината.Ние заслужавахме да играем в ЕКТ,на терена ви биехме с 1:0,бихме ви и във Варна с 1:0!Това беше истинска гавра с Черно Море и Варна и докато не си отмъстим по подходящ начин точно на отборът,който беше виновен аз считам този отбор за един от големите врагове на Черно Море.Писнало ми е да ни грабят труда на терена все едни и същи - Левски,ЦСКА,Литекс,Лудогорец и Локо Сф и Славия в по-малка степен.Това обаче са просто мачове,но онова не беше просто мач!Тогава ни бе отнето ЗАСЛУЖЕНО участие в ЕКТ и Гигов ТРЯБВА да си плати!!!
На този мач Генов , ако ни подпираше щеше да свири поне някоя от съществуващите още преди това дузпи и въобще нямаше да се стига до гол във ваша полза щото така или иначе се играеше пред вашта врата цял мач и за това се стигна до вашата контра ,ако ни беше оставил да поведеме още в началото без да ни спъва с измислени положения във ваша полза , щяхме да отидеме на разлика . Вместо да му благодарите ,че ви добута до равен . А и дузпата си беше 1000% . Тези твой терзания както и тези на заралии не мога да ги разбера мразете ни защото знам ,че и ние мразим отборите на които сте привърженици а именно Левски и ЦСКА . Сигурен съм че имаш профил в които се развява я червено я синьо знаме .
ShooterMan написа:Безименници като БОРАЦ ЧАЧАК ли
Че беше срам беше ама, ако някой са го рязали в Европа както нас нека се обади .Ако не ни бяха порязали и с тях щяхме да продължим въпреки срамното представяне, а по това време бяхме най-добрия отбор в БГ -смятай вие къде сте били.
- ralimavridov
- Контакти:
Днес играхме добре.Ако имаме късмета да не получим ранен гол мисля,че можем да вземем точка.Нахвърляте се на Железните,НО нека не забравяме как една година ни пуснаха в последния кръг,мисля за 2-3 на Надежда и така останахме в групата.Върнахме си с лихвите когато им даде дузпата онзи мръсник.Пито,платено.Аз смятам да бегам за празниците на някъде и ще си оставя няколко часа за да изгледам на живо този мач.Имам две гостувания на Надежда и двете са загуби.Мисля този път да вземем нещичко,а?
Днес "Брус Лий" Инканго ми хареса на върха на атаката.Дано да вкара и в София.
Успех Моряци!!!
100 ГОДИНИ ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!
Днес "Брус Лий" Инканго ми хареса на върха на атаката.Дано да вкара и в София.
Успех Моряци!!!
100 ГОДИНИ ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!
james написа:ShooterMan написа:Онзи номер на Гигов къде си взе Антон Генов и ни закла с дузпата за 1:1 в София е причината.Ние заслужавахме да играем в ЕКТ,на терена ви биехме с 1:0,бихме ви и във Варна с 1:0!Това беше истинска гавра с Черно Море и Варна и докато не си отмъстим по подходящ начин точно на отборът,който беше виновен аз считам този отбор за един от големите врагове на Черно Море.Писнало ми е да ни грабят труда на терена все едни и същи - Левски,ЦСКА,Литекс,Лудогорец и Локо Сф и Славия в по-малка степен.Това обаче са просто мачове,но онова не беше просто мач!Тогава ни бе отнето ЗАСЛУЖЕНО участие в ЕКТ и Гигов ТРЯБВА да си плати!!!
На този мач Генов , ако ни подпираше щеше да свири поне някоя от съществуващите още преди това дузпи и въобще нямаше да се стига до гол във ваша полза щото така или иначе се играеше пред вашта врата цял мач и за това се стигна до вашата контра ,ако ни беше оставил да поведеме още в началото без да ни спъва с измислени положения във ваша полза , щяхме да отидеме на разлика . Вместо да му благодарите ,че ви добута до равен . А и дузпата си беше 1000% . Тези твой терзания както и тези на заралии не мога да ги разбера мразете ни защото знам ,че и ние мразим отборите на които сте привърженици а именно Левски и ЦСКА . Сигурен съм че имаш профил в които се развява я червено я синьо знаме .
Е с последното си изречение направо изби рибата.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Мога само да ти кажа приятелю локомотивец,че моряците мразят и в червата Левски и ЦСКА.Нямало е случай в който да не викам срещу тях независимо с кого играят - от Рилски Спортист,че до Бешикташ или Галатасарай!Ако имат мач наоколо отивам да подкрепям другия отбор,ако финала за Купата беше в Бургас щях да ида да подкрепям Берое(имам работа в БС по това време и нямаше да ги пропусна).Дори когато Камбуров се гавреше с Подуене от ваше име сигурно съм се радвал повече от мнозина ваши.До гроб ще имам 2 смъртни врага - Левски и ЦСКА,никога няма да ме видиш в едно с тях,никога!!!Както аз,така и останалите моряци! 

FLANKER написа:Абе моряци,защо тази злоба бе? Оня, където ни нарича отборче не искам да го коментирам.Сараево ще му покаже правилния път.Вие защо? Нали ако уговаряхме мачове, нямаше да сме на това дередже. Стига с тази злоба!
Вие дори и с подаръците от Славия и Монтана едва кретате.Факт.