Ботев-Литекс 28.04.13.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Литекс 28.04.13.
Иска ми се да бием, ама знам ли? 3-та поредна загуба за Литекс няма да е добре за тях. Този мач е непредвидим.
KategorieC написа: Такива временни проектчета като Литекс и Лудогорец не ми ги говорете, ако ще и 50 титли да си купят.
Фен съм на Берое!
Това последното можеще и да не го казваш, толкова типично и толкова компексарско мнение на фен на Берое! Когато ни стигнете титлите и купите тогава имаш право да се обаждаш

По темата: очаквам Х или победа за Литекс! Макар че към момента така като гледам шансовете ни за Европа ги оценявам на не повече от 10%
- bulgaro
- Контакти:
Тази пролет не съм бил по-притеснен за изхода на мач.
От Литекс може да се очаква всичко, от тотално смачкване на Левски София в три последователни мача, до пълно обезличаване от посредствения тим на Славия.
Мачът е троен и предвид силните нападения на двата отбора, предричам повече от три гола.
От Литекс може да се очаква всичко, от тотално смачкване на Левски София в три последователни мача, до пълно обезличаване от посредствения тим на Славия.
Мачът е троен и предвид силните нападения на двата отбора, предричам повече от три гола.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- Raoul_Duke
tsonpen написа:KategorieC написа: Такива временни проектчета като Литекс и Лудогорец не ми ги говорете, ако ще и 50 титли да си купят.
Дербито е точно този мач, защото и двата отбора играят атрактивно и атакуващо.
Всяко нещо е временно! Без тези "проектчета" футболът в България щеше да е съвсем различен и за мен напълно безинтересен. Ботев Пловдив щеше да играе например със Светкавица, а самото възраждане на жълтите можеше да не се е състояло без конкуренцията и примера на "временните проектчета". Или най-малкото щеше да е различно.
100 години тънахме в мизерия и играехме само с отбори като Светкавица и чакахме вас, за да ни "светнете" как да се случат нещата

Ние, когато сме играли и сме ПОБЕЖДАВАЛИ отбори като Байерн и Барса, вас са ви знаели само в махалите в региона, а днес станахте стожери на родния футбол

Не знам какво приемаш, ама трябва да намалиш дозата. Не е истина направо, една купена титла в "сръбска скара", колко бързо им изстреля самочувствието нагоре на тия

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]

Deluxx написа:Дербито на кръга било това? Ще ме извиняваш ам не е. Победа за Литекс
Двата отбора играят малко футбол, за разлика от всички останали. И тук публиката ще е колкото на вашия мач. Така че ще избера този мач а не вашия, ако бяха по едно и също време.
Raoul_Duke написа:100 години тънахме в мизерия и играехме само с отбори като Светкавица и чакахме вас, за да ни "светнете" как да се случат нещата![]()
Ние, когато сме играли и сме ПОБЕЖДАВАЛИ отбори като Байерн и Барса, вас са ви знаели само в махалите в региона, а днес станахте стожери на родния футбол![]()
Не знам какво приемаш, ама трябва да намалиш дозата. Не е истина направо, една купена титла в "сръбска скара", колко бързо им изстреля самочувствието нагоре на тия
Факт е, че преди да стартира вашият проект за възраждане от миналата година, единствените отбори, които направиха сериозни проекти във футбола за последните 1-2 десетилетия са Литекс и Лудогорец (може би и Черноморец). Това са силни отбори, без които първенството нямаше да е същото и щяха да са заменени от много по-слаби. Неуважението към тези отбори издава липса на възпитание и комплекс.
Със заядливия си коментар ме изкушаваш да направя един анализ на една 100 годишна история, но ще се въздържа. Всеки има с какво да се гордее и срещу всяко нещо може да се изплюе по някоя мръсотия, както ти направи в коментара си.
[center]
[/center]

- Raoul_Duke
tsonpen написа:Raoul_Duke написа:100 години тънахме в мизерия и играехме само с отбори като Светкавица и чакахме вас, за да ни "светнете" как да се случат нещата![]()
Ние, когато сме играли и сме ПОБЕЖДАВАЛИ отбори като Байерн и Барса, вас са ви знаели само в махалите в региона, а днес станахте стожери на родния футбол![]()
Факт е, че преди да стартира вашият проект за възраждане от миналата година, единствените отбори, които направиха сериозни проекти във футбола за последните 1-2 десетилетия са Литекс и Лудогорец (може би и Черноморец). Това са силни отбори, без които първенството нямаше да е същото и щяха да са заменени от много по-слаби. Неуважението към тези отбори издава липса на възпитание и комплекс.
Със заядливия си коментар ме изкушаваш да направя един анализ на една 100 годишна история, но ще се въздържа. Всеки има с какво да се гордее и срещу всяко нещо може да се изплюе по някоя мръсотия, както ти направи в коментара си.
Даам, така е, невъзпитан простак съм и имам комплекс от Л-ц, разкри ме. Цял живот съм си мечтал Великия и вековен БПФК да е точно като Л-ца

И искам да ти кажа, че тая година ще стискам палци да станете пак шампиони... Тва понеже ми е много голям комплекса към вас

Че направихте някои хубави неща за БГ-футбола - ок, така е. Ама след една измислена и ПАЗАРЕНА титличка да се имаш за някакъв стожер и основоположник на нещо си

И това, че сте направили еди какво си преди някой друг, не значи, че без вас нямаше да се случи

Последна промяна от Raoul_Duke на 27 апр 2013 11:02, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[/offtopic]

Много ама много труден мач,Литекс са корав отбор. Едно е ясно стадиона пак ще се пука по шевовете
Raoul_Duke написа:Даам, така е, невъзпитан простак съм и имам комплекс от Л-ц, разкри ме. Цял живот съм си мечтал Великия и вековен БПФК да е точно като Л-ца![]()
![]()
![]()
И искам да ти кажа, че тая година ще стискам палци да станете пак шампиони... Тва понеже ми е много голям комплекса към вас![]()
Че направихте някои хубави неща за БГ-футбола - ок, така е. Ама след една измислена и ПАЗАРЕНА титличка да се имаш за някакъв стожер и основоположник на нещо сиНямам комплекси, просто са ми смешни такива напъни и тия, дето се взимат много насериозно. С изненада установявам, че и вие сте сред тях - никому неизвестните до оня ден. Та вие даже не можахте есента да ни биете като хората... Цяла България видя колко сте жалки. И вие и поръчковите съдии, с които дойдохте... Откъде това самочувствие да се чуди човек. Явно не случайно ви викат трупа "селска чест".
И това, че сте направили еди какво си преди някой друг, не значи, че без вас нямаше да се случиПросто сте го направили по-рано, нищо повече. Ако има с кой да се сравняваме и от кого да взаимстваме, то това ще е някой от географски ширини съвсем различни от вашите!
Кой кого е бил не казва всичко. През есента, макар и като домакини, играхте много по-слобо от Лудогорец. Сега ще видим как е.
Но пък много ревахте и за мен гнусното в този мач беше организираният рев за две спорни положения. И не само това, но и обвинявате директно Лудогорец. Все едно сега да обвиним Миньор или 3 пъти "Левски".
Казваш: "Просто сте го направили по-рано". Така и вие нещо сте направили по-рано и в един доста по-голям град.
Имам против това в думите ти, което е пряк упрек към Лудогорец и обида за феновете на отбора. Миналият сезон Лудогорец заслужено е шампион и носител на Купата. Ясно е, че трябва наистина да имаш качества за да вземеш и трите трофея в една година. Разбира се и малко късмет. Лудогрец игра срещу отслабен състав на Миньор Перник, но пък го спираха непозволено на Армията. Имаше си и форма на заговор в края на сезона. Бил съм на такива мачове и съм го видал с очите си, като неокосената трева на стадиона на ЦСКА, предоставен специално за мача на Локо Сф от ЦСКА. Бързаш да се изказваш категорично, но не си посветил толкова време на Лудогорец, колкото ние, феновете му. Затова не е редно да квалифицираш така негативно, както и аз няма да го направя с отбора на който симпатизираш. Нужно е повече уважение. Ние не сме ви градския съперник! Сред феновете на двата отбора едва ли има толкова много елементи, които да попречат на едно нормално общуване, дори и по време на директен мач между отборите.
[center]
[/center]

- greenlandia
Дано победите,така ще изпреварите омразните чорбари! Ние също ще Ви помогнем като ги бием в Стара Загора.
Успех!!!
Успех!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ