Има ли вариант четвъртия в "А" група да играе в ЛИГА ЕВРОПА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Има ли вариант четвъртия в "А" група да играе в ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот PFC Litex » 21 апр 2013 16:04

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:....Класиралите се на второ и трето място започват от първи предварителен кръг на 4 юли - тези два отбора ще бъдат с яко нарушена подготовка за сезон 2013/2014 и ще се провалят в същия.

Защо ли тази мисъл ми навява спомена за лисицата и киселото грозде!?... :lol: Всъщност, "Левски" при никакви обстоятелства няма да започне от първия предварителен кръг, защото все още има достатъчно висок коефициент в Европа, което не важи за "Лудогорец", примерно. ;)

За каква лисица, за какво кисело грозде си се присетил?
Споделил съм нещо касаещо два отбора, а кои ще са може да се каже на 26 май.
Стартирането в турнирите не се определя по коефициента :!:
Коефициента единствено което определя е, дали отбор е поставен или непоставен

Напрактика, Левски остане ли без отличие ще стартира в ЕКТ на 04 юли.
Изображение

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 апр 2013 16:12

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:....Класиралите се на второ и трето място започват от първи предварителен кръг на 4 юли - тези два отбора ще бъдат с яко нарушена подготовка за сезон 2013/2014 и ще се провалят в същия.

Защо ли тази мисъл ми навява спомени за снощния мач, за увяхващите надежди под люляците, за лисицата и киселото грозде!?... :lol: Всъщност, "Левски" при никакви обстоятелства няма да започне от първия предварителен кръг, защото все още има достатъчно висок коефициент в Европа, което не важи за "Лудогорец", примерно. ;)

Гроздето може да е кисело, ако жребия те сблъска с грандовете Мура и Сараево още първи кръг.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 апр 2013 16:25

wolf написа:
PFC Litex написа:wolf, чети официални документи, а не извадки от сайтове
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/ ... 2-2013.pdf

Изображение

приложено в пример:
Левски става шампион и печели КБ, тогава един измежду Берое и Славия ще участва в ЕКТ и няма никакво значение, кой е завършил на 4-то място.

"Когато носителят на Националната купа е и шампион на страната, в турнира на Лига Европа участва клубът, който е класиран на най-предно място в класирането на шампионата на страната, след всички клубове, които са се класирали за Лига Европа".
Страница 14, Раздел Купа България. И какво стана? Пак съм прав. И е точно така както съм го цитирал. Колко пъти трябва да цитирам едно и също правило? Пак казвам не ме интересува Левски какво прави и какво не - обяснявам като за малоумни сигурно за 3ти път вече.

Litex е прав в случая, а това, което си цитирал не го виждам никъде да го пише.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2013 16:34

otsibarsa написа:Има ли вариант четвъртия в "А" група да играе в ЛИГА ЕВРОПА.Ако примерно Левски спечели купата и не стане шампион,а завърши на второ или трето място

Това е варианта

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 21 апр 2013 16:42

С това съдийство Левски е почти сигурен шампион. В четвъртък Берое и Славия ще излъчат най-вероятния последен участник в Лига Европа...

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 21 апр 2013 16:43

....както и очаквах :shock: .темата е пусната от села и паланки :) .много страх в душите на кЬнарите,много ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 21 апр 2013 17:16

mannoli написа:....както и очаквах :shock: .темата е пусната от села и паланки :) .много страх в душите на кЬнарите,много ;)

Изхарчи ли парите от финала в Бургас?

skarvi
Контакти:

Мнениеот skarvi » 21 апр 2013 17:30

този,който написа,че финалиста на Англия,Германия и т.н. да запомни добре имената на Уигън и Щутгарт защото тези отбори ще играят в евротурнирите именно като финалисти тази година.Така,че не знам кой пише глупости.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 апр 2013 17:40

Левски остава четвърти и печели купата - четвъртият играе за ЕКТ :) :) :)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 21 апр 2013 17:42

skarvi написа:този,който написа,че финалиста на Англия,Германия и т.н. да запомни добре имената на Уигън и Щутгарт защото тези отбори ще играят в евротурнирите именно като финалисти тази година.Така,че не знам кой пише глупости.

Финалиста за купата играе в ЛЕ само ако носителя на въпросната купа се е класирал за турнир от по-високо ниво => ШЛ! Ако Левски вземе купата и стане шампион, Берое или Славия ще играят в ЛЕ. Във всички останали случаи финалиста няма да играе в ЛЕ! Толкоз.

Върни се в “Ботев”