Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот we are the champions » 12 апр 2013 10:48

Син до гроб_ написа:
we are the champions написа:За първи път му чувам името даже къде е бил треньор преди това ?

Бил е все помощник-на Кокала когато станахме шампиони и след това в Локо Пловдив пак с него.

Ясно ,мерси :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 апр 2013 11:00

Успех на момчето, всичко е по-добре от ИлИл дори аз да съм треньор на отбора! Не лошите резултати изядоха главата на Илиан а ината и неразбирането спрямо ценностите на клуба! Загуба или равен винаги може да направиш, но да играеш такъв антифутбол е недопустимо! Да пазиш резултата срещу Пирин ГД и Берое е срам за Левски, да играеш винаги на контра атака и да нямаш и грам идея кво да правиш с тая пуста топка е катастрофа! Илиан се опита да превърне Левски в Берое, защото просто това му е визията за играта, защитата, страх, блъскане, ръгане и никакъв футбол, никакъв! Но това в Левски няма как да успее, рано или късно се случва това което стана, напускаш палубата сам и без на никой да му пука за тебе!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 12 апр 2013 11:01

kalotedi написа:Ники Митов винаги си е бил старши.Знам за него,че е страшно куче.Това инфо е от кухнята.Никой от футболистите не може да го отрече.Успех и дано да са прави тези,които твърдят,че той е човекът за ЛЕВСКИ.Аз Му вярвам.

Много хубаво , щом винаги той е бил старши , значи приказката ще продължи :)

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 12 апр 2013 11:03

Ето и пълният текст на декларацията:

Преминахте всички граници! Вашите безобразия пречупиха и най-силните от нас. Вие сте не просто жалки футболисти и треньори. Вие сте недостойни и като човеци. С цената на всичко няма да позволим клоуни като вас да представят ЛЕВСКИ в неговия 100-годишен юбилей!

Не ни пука за скапаната тенекиена купа. Не ни интересува първото място в това фалшиво, измислено и пародийно първенство. За какво първенство всъщност си говорим, щом бездушници като вас имат шанс да спечелят титлата?

Като ЛЕВСКАРИ ние сме възпитани в съвсем други ценности, непознати за вас. В ЛЕВСКИ няма място за страх и преклонени глави. ЛЕВСКИ винаги е бил еталон за мъжество, за дързост, за нападателен, красив и агресивен футбол.

Да пазиш резултат на ГЕРЕНА от 60-ата минута срещу Берое и да ти треперят краката - това е вън от представите за реалност. Да пазиш резултат с Гоце Делчев от 50-ата минута, да си загубил абсолютно всяко едно дерби в първенството, да си отпаднал от Сараево, но хората да продължават да те търпят и да те подкрепят навсякъде... СТИГА ВЕЧЕ!

В Левски никога няма да се толерират страхливите сиви мишки. Вие не сте нашата кръвна група. Вие не сте нито професионалисти, нито ЛЕВСКАРИ. Вие нямаме нищо общо с нас. Нямате нищо общо с идеалите, каузата и смисъла на този вековен клуб.

Ние, публиката на Левски, единственият останал пазител на ценностите и морала на този велик клуб, ви ЗАПОВЯДВАМЕ, от следващия мач, от събота, срещу Локомотив София, да ПРЕМАХНЕТЕ „Л"-то от фланелките. Сложете на негово място емблемата на някоя модна къща, нещастници, но НЯМА да ви позволим да носите Л-то на сърцето си! Няма да ви позволим да се гаврите с тази фланелка, носена от десетки достойни спортисти, бранили и прославяли името на Левски! И от хиляди привърженици, които ежедневно дават и парите, и здравето си, и живеят, и се радват, и плачат за този отбор...

Последното нещо, което правим за вас е да ви посъветваме, за ваше добро, и ако имате поне една, последна останала капка чест и достойнство, да се изметете на секундата от любимия ни отбор. Прекратявайте си договорите, плащайте неустойки ако трябва, търсете си други отбори, най-добре да са заводски, изявяващи се в аматьорските дивизии. Махайте се на секундата от ЛЕВСКИ...за да са ви „мирни главите". Иначе - иначе ще ви направим живота черен!

НАСТОЯВАМЕ отборът да доиграе сезона единствено и само с юноши на отбора.

Искаме да обърнем внимание и на действията на полицията. За пореден път станахме свидетели на произвол, облечен в полицейски униформи. Съобщението на МВР по случая е направо трогателно...за тези, които не са запознати с подробностите. По стара традиция обаче полицията спестява всички факти, сред които и най-важният - защо за пореден път брутално бяха бити хора на общо основание.

Обединени привърженици на ЛЕВСКИ

ПОДКРЕПЯМ 100%
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 апр 2013 11:16

За съжаление не виждам волята на това ръководство за справяне с треньорския проблем!

За мен този помощник си е чисто и просто измиване на ръцете.На Левски София му е нужен истински лидер,МОТИВАТОР с желязна ръка,който да тропа по масата и да дига съблекалнята във въздуха.Това е шоковата терапия от която имат нужда сините играчи.Мисля,че имаме и необходимия потенциал да доиграем сезона,а след това...ЧИСТКА и целенасочена политика с трансферите и юношите!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 12 апр 2013 11:18

Според мен,след като сега в Левски 80% от титулярите са чужденци,новият треньор също трябва да е чужденец.Аз си мисля за В.Грозни.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 12 апр 2013 11:39

Asterix написа:Отново станахме свидетели как няколко баберика сменят тренер в България :(

Произнася се и се пише БАБЕРЕК!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 12 апр 2013 11:47

sirius123 написа:
-Ivan- написа:Родом от Белово,моят роден град.Голям Цесекар,запален армеец.Като такъв го знаят всички.Сега нормално да е от Левски.Пожелавам му успех,все пак сме от един град.Нека спечели максиламел брой точки,но да загуби дербито и да завърши зад ЦСКА :!:

Вие , снощи се оакахте. Ако бяхте били , щяхте да станете шампиони. За втори пореден път един и същ провинционален отбор ви постави прът към титлата. Спукахте топката от ритане.

" Не ни интересува първото място в това фалшиво, измислено и пародийно първенство."?????? Преди мача не говорехте така!!! Фалшиво го направиха БФС и съдиите, но може би за да спасят Етър от изпадане???:))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 апр 2013 11:56

koleto написа:
-Ivan- написа:Родом от Белово,моят роден град.Голям Цесекар,запален армеец.Като такъв го знаят всички.Сега нормално да е от Левски.Пожелавам му успех,все пак сме от един град.Нека спечели максиламел брой точки,но да загуби дербито и да завърши зад ЦСКА :!:

Помощник-треньорът на Левски Николай Митов e роден е на 18 август 1972 г. в град Смолян. Като футболист е играл в Хебър Пазарджик (1990-1991), Левски (1992-1994), Академик София (1994-1995), Магдебург Германия (1995-1998), Септември (1998-1999), Миньор Перник (пролет 2000), Холщайн-Кил – Германия (2000-2001). Работил е като треньор в Лийдс Юнайтед Южна Африка (2004-2005), Хебър Пазарджик (2005-2006), ДЮШ Левски (2006-2008), Локомотив Мездра (2008), Левски (2008-2009), ДЮШ Левски (2009-2010), Славия София (2010-2011), Локомотив Пловдив (2011-2012). Шампион с Левски за 2009 г.

Тоя е играл в Хебъра ? хмм ще разпитам ...ама не ми се вярва

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 12 апр 2013 12:05

Много жалко за Николай Митов, момчето има качества, но в Левски няма да му позволят да работи нормално! Като знам Боримиров и Тонев какви маймуни са, ще го съсипят!

Върни се в “Архив”