22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: 22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 15:00ч.

Мнениеот luxorus » 12 апр 2013 12:41

ЦСКА за нищо не играе,но пък няма да пуснат на Етър,просто защото този отбор няма да е в А група догодина,за да си върне вересиите.Снощи гледах мача ви с Гората,от "Футбола" който показвате останах с впечатлението че не сте мръднали в това отношение от 2 години.Хаос пълен,но знам че ви е болна тема това.Шампиони няма как да станете,но мача ще си го вземете с 2,3-0.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2013 14:37

luxorus написа:ЦСКА за нищо не играе,но пък няма да пуснат на Етър,просто защото този отбор няма да е в А група догодина,за да си върне вересиите.Снощи гледах мача ви с Гората,от "Футбола" който показвате останах с впечатлението че не сте мръднали в това отношение от 2 години.Хаос пълен,но знам че ви е болна тема това.Шампиони няма как да станете,но мача ще си го вземете с 2,3-0.

Заради резултатите от последните 3 кръга, бях на мача с нагласата за един голям фалш, а именно един Х, за да се запази всичко , както си е !
Всичко грешат в един глас, за да няма сърдити, като това се случва в последните 3 кръга ....... Фелайнито е време да развява бялото знаме, че скоро ако ни разследват футбола, може направо да го закриват .............

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 12 апр 2013 14:40

ЦСКА*** написа:
astra написа:Ако днес СТ.Младенов водеше ЦСКА - биехме разград с разлика, но при това недуразомение Радуканов казвам ,че в Сливен ще бием адски трудно с 1 гол разлика.
1-2.

Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!

Напълно съм съгласна мнението на ЦСКА***. И аз мисля че играе добре отбора и съм доволна и то напълно.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2013 14:46

emi_cska написа:
ЦСКА*** написа:
astra написа:Ако днес СТ.Младенов водеше ЦСКА - биехме разград с разлика, но при това недуразомение Радуканов казвам ,че в Сливен ще бием адски трудно с 1 гол разлика.
1-2.

Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!

Напълно съм съгласна мнението на ЦСКА***. И аз мисля че играе добре отбора и съм доволна и то напълно.

Направи ли ви впечетление, кой беше играча , който игра най-много с топката вчера?
За какви подавания говориме тогава.....

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 апр 2013 16:20

ФК "Фейзи" е коварен отбор тая пролет-истинска енигма...всякакви чужденци-турци, малийци, зимбавийци,папуаси, аборигени-всякакви.. :lol: ...ЦСКА ако ги подцени,може да загубят някоя и друга точка
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2013 16:33

luxorus написа:ЦСКА за нищо не играе,но пък няма да пуснат на Етър,просто защото този отбор няма да е в А група догодина,за да си върне вересиите.Снощи гледах мача ви с Гората,от "Футбола" който показвате останах с впечатлението че не сте мръднали в това отношение от 2 години.Хаос пълен,но знам че ви е болна тема това.Шампиони няма как да станете,но мача ще си го вземете с 2,3-0.

Що пък да не играе за нищо ЦСКА? 6 точки по малко имат от нас и те изобщо не са много. Формата на Левски е далече по зле и изобщо не ги виждам в тройката даже. .
Програмата на ЦСКА е малко по-добра,99% съм сигурен, че дербито ще бъде спечелено от червените, ако се справят с Ботев и Берое има реална възможност конкурентите за титлата да са по вече от два отбора.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 апр 2013 16:34

Който е доволен от играта на ЦСКА срещу Лудогорец просто е гледал някой друг мач. От самолет се вижда, че отбора издъхва физически след 70та минута. Не знам, какво са тренирали през зимата, но явно има нещо грешно. В Търново ще победим, отбора ни е по-силен, но за титлата трябва малко чудо. Бием ли Левски вече може да се говори за първото място, но сега точките са ни още малко.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 апр 2013 21:17

emi_cska написа:
ЦСКА*** написа:
1-2.

Вие гледахте ли мача снощи или си говорите ей така ?
ЦСКА играе трагично в последните мачове, всяка топка се изнася от Черни или Грънчов с шут и напред каквото стане. Нямаме един нормален халф който да може да подаде добър пас или да направи двойно със свой съотборник. Просто не ми се коментира играта ни !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 апр 2013 22:44

fen-fen написа:

Що пък да не играе за нищо ЦСКА? 6 точки по малко имат от нас и те изобщо не са много. Формата на Левски е далече по зле и изобщо не ги виждам в тройката даже. .
Програмата на ЦСКА е малко по-добра,99% съм сигурен, че дербито ще бъде спечелено от червените, ако се справят с Ботев и Берое има реална възможност конкурентите за титлата да са по вече от два отбора.

няма да спечелят дербито. Ти в съзнателния си живот помниш ли някога ЦСКА да е побеждавал Левски два пъти за едно първенство? :lol: И Левски и миналия сезон беше много зле, а те водеха с 8 точки и бяха на гребена на вълната, а ги бихме.Дербито няма да го вземат, в това съм убеден на хиляда процента, и съм готов да се обзаложа ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 апр 2013 11:23

emi_cska написа:
ЦСКА*** написа:
1-2.

Девойче, съвсем си се американизирала, загубила си представа за стойностен футбол.
За мен доста безидейно играха.Просто не знаеха как да вкарат гол.То тренера си няма понятие, ние искаме футбалерите да имат :) .

Върни се в “ЦСКА”