перо, даже пристрастния бюреков коментатор първия път каза, че гол няма и после се осъзна и каза, че е 50 на 50. Фантазирай си, щом помага за болката...
А що не коментирате спестения червен картон на Луис Педро в 28мин за изритване без топка? Защо не коментирате спестения 2ри жълт на Галчев за балтиите около 59-60 минута? Вярно е също и че след това спести един жълт на Жоро Андонов за груб фаул, ама гола беше правилно отменен.
За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол
Има ли засада тук? Аре разбирачие кажете
Мачът свърши,пак бихме Ботев Пд,всичко друго е ала-бала и безмислено разтягане на локуми.
- Show Must Go On
Deluxx написа:
Браво за снимката

Даже и на този твой стоп кадър се вижда, че засада няма. да не говорим, че топката е подадена преди твоя стоп кадър. Свали розовите очила и се успокой - ще ви добутат до евротурнирите. После знаеш какво следва ............................. и срам.
ок след малко ще има точно когато я подава да видим дали ще кажеш че не е така. В момента ти си с жълти очила

точно в момента на паса,въпреки че дори и на предишната се вижда че няма засада
-
- Контакти:
Берое биха, но Ботев има ОГРОМЕН потенциал. За съжаление публиката на Берое се оказа изключително посредствена щом отново единственото им пеене бе ЕбХХХе ХХХХХ в ХХХХ и КХр за ХХХХХ в оле??? Пълни еничари, гости на стадиона си и изобщо без коментар. Не знам как такива олигофрени стъпват на националният стадион. Чудех се защо левскарите ги награбиха, ама тази измет заслужава много повече бой и тепърва ще видят много зор.
А относно засадата - няма никаква такава който има Auto Cad да си пусне линиите и ще види. При вторият гол на Берое техният играч е с 50% по напред от Костов в момента на паса
А относно засадата - няма никаква такава който има Auto Cad да си пусне линиите и ще види. При вторият гол на Берое техният играч е с 50% по напред от Костов в момента на паса

Виждам, че си с малък капацитет и съм го направил за такива като теб абе с една дума малоумници.
П.С- това е момента на паса от Неделев към костов
Deluxx написа:Виждам, че си с малък капацитет и съм го направил за такива като теб абе с една дума малоумници.
Малоумник си ти, грухтящо същество. От каква перспектива е снимката? Само не ми казвай, че камерата е на една линия с играчите! Ясно се вижда, че изостава от ситуацията, но въпреки това пак няма засада! Ако имаш малко мозък, би могъл да си представиш как ще изглежда ситуацията, ако камерата е на една линия с играчите и перспективата е друга.
Последна промяна от stanley56 на 10 апр 2013 22:53, променено общо 1 път.