Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7
Гледах днес Ботев и Монтана.Ботев не са нищо особено,целия им отбор се върти около 3 играча.Вандер е най-слабия от тримата,а не е и във фрома ми се струва.Истински опасните са Неделев и дядо Иван.Първия за наш късмет Мърльо го е забил на крилото,а той е типичен офанзивен халф с позиция зад нападателя,там обаче е налаган сина Хмариян.Дядо Иван е обаче класата там,подава,вкарва,преки,всичко,с него задължително трябва да се справим,може би Камазола да му е персонален пазач,просто не бива да го оставяме да играе,да поеме,да подаде,в никакъв случай,с бутане с тяло трябва да го сваляме моментално(за да няма картони) и здраво да го мачка Камазола а 1-ва топка.Неутрализираме ли Цветков и Неделев ще ги бием без проблеми,категоричен съм в това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Жозе, ти ли си? 

- sudromanista73
- Контакти:
Пичове от Варна,въпреки уважението към отборът ви реалностите в момента говорят категорично в наша полза.Не знам от къде идва това ваше самочувствие след четири мача и една точка,но вие си знаете...Мога само да кажа,че мача е твърда 1-ца като не виждам да ни вкарате и гол.И с този тренер за мен не ви чака нищо добро.
sudromanista73 написа:Пичове от Варна,въпреки уважението към отборът ви реалностите в момента говорят категорично в наша полза.Не знам от къде идва това ваше самочувствие след четири мача и една точка,но вие си знаете...Мога само да кажа,че мача е твърда 1-ца като не виждам да ни вкарате и гол.И с този тренер за мен не ви чака нищо добро.
Ами,дай ви пишем направо 3т. като,така ти говорят звездите.

pucky написа:ShooterMan написа:... Неутрализираме ли Цветков и Неделев ще ги бием без проблеми,категоричен съм в това.
ако вкарате лакти, колена и съдиите са приели, че това е ръгби, а не футбол, може и да ни биете.
най-отвратителният отбор сте като игра в цялата А група. поне като гости не си позволявате това, което правите във варна, а именно - ръгби. аз се надявам поне 5-ца да ви ушием.
п.п. липсата на публика ще е голям + за вас!
За липсата на публика се сърдете на себе си и на сините ви приятелки.А ръгби,или не,има кой да преценява и това не си ти.Варна се пише с голяма буква,най малкото от уважение-показвам,ако не знаеш-Варна.Така е правилно.А щом смятате да ни ушивате каквото и да е,да вземем да не идваме ли?Лично аз съм против да се наказват отбори да играят пред празни трибуни.Играта е за феновете и има много други начини да бъде наказан един отбор.Например лишаване от домакинство,голяма парична глоба и сигурно има още за които не се сещам в момента.Но да накажеш един отбор да играе без фенове е глупаво.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:44, променено общо 1 път.
Ботевисти...Черно море..въпреки проблемите си остават труден за преодоляване отбор..ако мислите че ей така идват да паднат в Пловдив - много се лъжете !
Имат дух, имат здрава защита, ако уплътнят малко средата.....важното е да хванат Иван Цветков - мисля че той и е най-класния играч на Ботев, и всичко добро идва от него !
Успех за Черно море..точката ще им трябва, иначе и Ботев са ми симптаични, но много полетяха в облаците, време е някой да ги приземи, защо не и Черно море да са това
. Липсата на публиката на Ботев може и да им повлияе

Имат дух, имат здрава защита, ако уплътнят малко средата.....важното е да хванат Иван Цветков - мисля че той и е най-класния играч на Ботев, и всичко добро идва от него !
Успех за Черно море..точката ще им трябва, иначе и Ботев са ми симптаични, но много полетяха в облаците, време е някой да ги приземи, защо не и Черно море да са това

-
- Контакти:
Недей много да знаеш за ръгби,кеч,борба,има си съдия.Във футбола има и ТВЪРДА ИГРА,не само циркаджийските номера на вашия плажен шезлонг Вандер и 100-те му симулации по време на мач щом се опре до противников играч.Какви 5-ци те гонят,вие да не сте Барселона?Нещо много насериозно сте се взели,имате точно 2 играча и половина,на много по-силни отбори от вашия сме правили сечено.Хич недей си мисли,че като еденици не сме класа над вас!Да,класа над вас сме като еденици,случиха се и се случват много неща в нашия клуб,които правят ръстта на този отбор невъзможен,но ако не ви помогне съдията....ви чака един УЖАСНО труден мач,а по традиция вас точно ви млатим дето ви хванем,попиляваме ви от бой и тук и там,от вас редовно ни бяха най-сигурните 3 точки навън,за 10 години имахте само една победа над нас и усурнайси загуби.Ще говорим след мача,но сте се самозабравили,ще има приземяване.Това,че няма да имате публика е във ваш стил,редовно правите всякакви номера и изпълнения,така,че не се учудвам.Наистина ще е плюс за нас,за което благодарим
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Недей много да знаеш за ръгби,кеч,борба,има си съдия.Във футбола има и ТВЪРДА ИГРА,не само циркаджийските номера на вашия плажен шезлонг Вандер и 100-те му симулации по време на мач щом се опре до противников играч.Какви 5-ци те гонят,вие да не сте Барселона?Нещо много насериозно сте се взели,имате точно 2 играча и половина,на много по-силни отбори от вашия сме правили сечено.Хич недей си мисли,че като еденици не сме класа над вас!Да,класа над вас сме като еденици,случиха се и се случват много неща в нашия клуб,които правят ръстта на този отбор невъзможен,но ако не ви помогне съдията....ви чака един УЖАСНО труден мач,а по традиция вас точно ви млатим дето ви хванем,попиляваме ви от бой и тук и там,от вас редовно ни бяха най-сигурните 3 точки навън,за 10 години имахте само една победа над нас и усурнайси загуби.Ще говорим след мача,но сте се самозабравили,ще има приземяване.Това,че няма да имате публика е във ваш стил,редовно правите всякакви номера и изпълнения,така,че не се учудвам.Наистина ще е плюс за нас,за което благодарим
Добре се надъхваш,така и трябва-но дали ти верват

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
snakebite написа:Ботевисти...Черно море..въпреки проблемите си остават труден за преодоляване отбор..ако мислите че ей така идват да паднат в Пловдив - много се лъжете !![]()
Успех за Черно море..точката ще им трябва, иначе и Ботев са ми симптаични, но много полетяха в облаците, време е някой да ги приземи, защо не и Черно море да са това. Липсата на публиката на Ботев може и да им повлияе
Скоро и вие ще слезнете Таско

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg