Анкета: Новият капитан на Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Новият капитан на Левски!
Пламен Илиев естествено .
Няма лошо в тази тема, но така или иначе капитан на Левски вече има избран.
и той се казва как,защото ние простосмъртните не знаем
Втория капитан е Владо ,но Тонев каза че ще има избор на капитан.
и той се казва как,защото ние простосмъртните не знаем
Втория капитан е Владо ,но Тонев каза че ще има избор на капитан.
LEVSKI_FOREVER
Базил Де Карвальо 

-
- Контакти:
Какво значение кой е капитан?
Лентата не играе сама.
Да се вземат в ръце ,че ме е срам да кажа ,че съм от Левски.
Лентата не играе сама.
Да се вземат в ръце ,че ме е срам да кажа ,че съм от Левски.
zlatan написа:За мен новия капитан трябва да се казва Владо Гаджев и веднага казвам защо.
Той е тартора на едната от трите групички в Левски ,тази на Ангелов вече е минало и сега-Рамос,Пинто както и самия Ангелов вече са аут от първия отбор.На всички ни стана ясно че тези тримката не искат да играят за Илиан и в Пловдив и срещу Монтана и срещу ловчанлии.
Гаджев е много близък с Борето и съм сигурен че ще му дадат лентата ,а и това е единствения правилен вариант в момента.
Хората на Пелето ще бъдат аут още за контролата със Славия.
За поста на Пинто има двама не по-зле от него и Ели и Орлин ще играят поне с огромно желание.
За Рамос не се притеснявам ние три мача играем с десет души там място има дори юношката Пламен Илиев.
В средата задължително връщане на Владо в средата+Велев или Димов(Даниел).
Напред или с двамата тарани или варианта Михелич зад Базил или Силва.
Защо не Тигъра капитан(точно заради това с Пелето,защото тогава Владо пак ще накове останалите а точно в този момент няма времеза други експерименти,за това казвам че Гаджев е точния човек за капитан а и да си призная в мачовете пролетта той се впрягаше и искаше топката.
Мисля си че Илиан знае всички подлоги на Пелето в отбора и съвсем скоро ще ги разберем и ние.
Моля модовете да дадат шанс на тази тема-все пак днес новините са свъзани с Левски и е нормално тази активност от наша страна.
ЗАЩО ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ БЕ ? ТОЧНО ГАДЖЕВ Е ДУПКАТА НА ОТБОРА
СПЕСТИ УСИЛИЯ СРЕЩУ БОТЕВ ПРИ ВТОРИЯ ГОЛ
С МОНТАНА НИТО ЕДНО ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ ? КАПИТАН Е ЧОВЕК КОЙТО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТА ПРИ ЗАГУБА А НЕ ДА СЕ КРИЕ В ТУНЕЛЧЕТО СЛЕД ВСЕКИ МАЧ ? НАЛИ САМ КАЗА ПРЕДИ ВРЕМЕ КАТО НЕ МЕ ИСКАТЕ СЕ МАХАМ ? ДО КОГА ЩЕ ЛЕЖИМЕ НА СТАРА СЛАВА ? КАКВО КАТО Е ВКАРАЛ ВАЖНИ ГОЛОВЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ? ДА МУ СЕ ДАВА ПОСТОЯНЕН КАРТБЛАНШ ЛИ ?
КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ А НЕ ДА СЕ ПОДАРИ НА НАЙ СТАРОТО КУЧЕ !
НАЙ ДОБРЕ ДА ОТИДЕ ПРИ ЧОВЕК КОЙТО ВИДИМО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО А В ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ ПРИЗНАК ЗА ТОВА ДАВАТ ЕДВА ДВАМА ЧОВЕКА - ДЪСТЛИ И ПЛАМЕН ИЛИЕВ ? НИКОЙ ДРУГ !
- Daniel Levski
- Контакти:
Гласувах за Пламен Илиев, но може и Гаджев. Като по-скоро Гаджев да е втори капитан.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Новият капитан на Левски!
4akala написа:Нищо лично и не искам да обиждам никой,но тука повечето живеете в някакъв странен филм.Типично по български се съмнявате във всеки и във всичко.Защо Гаджев ви е трън в очите,той е израснал в Левски и знае какво значи Левски и не по-малко от нас иска да стане шампион на България и да участва в евротурнирите.Да не мислите,че не го боли и него за случващото се в любимият ни отбор и само защото не един и два пъти е реагирал на скандирания на фенове по негов адрес, повечето го мразите.Това задяване с феновете го изнервя и него както и нас и той не може да разгърне винаги потенциала си.Но Владо е един от малкото истински левскари в този отбор....
Sorry, ама въобще не съм съгласен с това, че Гаджев го боли истински за Левски - той беше първият, който се изнесе от големият тогавашен отбор на юношите на Левски, при това без съгласието на ръководството на отбора и като не можа да се утвърди в Гърция се върна при нас. Освен това играе, когато на него му е кеф, в останалото време игране, но по нашите нерви. И кое е това лайно, че да показва среден пръст на публика? Ще го заболи истински от Левски ако някой левскар го нашари със шамари. Наистина не е лош играч, когато реши да играе, но това става доста рядко, в повечето време пречи на другите да играят. Освен това в непредубедения запалянко остана горчив привкус от мача с Миньор, в който Лекето играеше доста голяма роля, и за която май не получи полагаемата му се награда. Един път щом е предал ще предаде и друг път!
За мен капитан трябва да е Пламен Илиев - истински левскар до мозъка на костите, който гори в играта и наистина го боли за отбора, а не това леке. Лекето трябва да бъде изметен веднага от отбора.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Глас за Пламен Илиев 

ЗАЩО ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ БЕ ? ТОЧНО ГАДЖЕВ Е ДУПКАТА НА ОТБОРА
С МОНТАНА НИТО ЕДНО ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ ? КАПИТАН Е ЧОВЕК КОЙТО ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТА ПРИ ЗАГУБА А НЕ ДА СЕ КРИЕ В ТУНЕЛЧЕТО СЛЕД ВСЕКИ МАЧ ? НАЛИ САМ КАЗА ПРЕДИ ВРЕМЕ КАТО НЕ МЕ ИСКАТЕ СЕ МАХАМ ? ДО КОГА ЩЕ ЛЕЖИМЕ НА СТАРА СЛАВА ? КАКВО КАТО Е ВКАРАЛ ВАЖНИ ГОЛОВЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ? ДА МУ СЕ ДАВА ПОСТОЯНЕН КАРТБЛАНШ ЛИ ?
НАЙ ДОБРЕ ДА ОТИДЕ ПРИ ЧОВЕК КОЙТО ВИДИМО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО А В ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ ПРИЗНАК ЗА ТОВА ДАВАТ ЕДВА ДВАМА ЧОВЕКА - ДЪСТЛИ И ПЛАМЕН ИЛИЕВ ? НИКОЙ ДРУГ !
не че не съм съгласен с теб,но в този момент без Ангелов,без Пелето и евентуално без него може да стане малко рисково.
не че не съм съгласен с теб,но в този момент без Ангелов,без Пелето и евентуално без него може да стане малко рисково.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:За мен новия капитан трябва да се казва Владо Гаджев и веднага казвам защо.
Той е тартора на едната от трите групички в Левски ,тази на Ангелов вече е минало и сега-Рамос,Пинто както и самия Ангелов вече са аут от първия отбор.На всички ни стана ясно че тези тримката не искат да играят за Илиан и в Пловдив и срещу Монтана и срещу ловчанлии.
Гаджев е много близък с Борето и съм сигурен че ще му дадат лентата ,а и това е единствения правилен вариант в момента.
Хората на Пелето ще бъдат аут още за контролата със Славия.
За поста на Пинто има двама не по-зле от него и Ели и Орлин ще играят поне с огромно желание.
За Рамос не се притеснявам ние три мача играем с десет души там място има дори юношката Пламен Илиев.
В средата задължително връщане на Владо в средата+Велев или Димов(Даниел).
Напред или с двамата тарани или варианта Михелич зад Базил или Силва.
Защо не Тигъра капитан(точно заради това с Пелето,защото тогава Владо пак ще накове останалите а точно в този момент няма времеза други експерименти,за това казвам че Гаджев е точния човек за капитан а и да си призная в мачовете пролетта той се впрягаше и искаше топката.
Мисля си че Илиан знае всички подлоги на Пелето в отбора и съвсем скоро ще ги разберем и ние.
Моля модовете да дадат шанс на тази тема-все пак днес новините са свъзани с Левски и е нормално тази активност от наша страна.
Брат може ли само да ти дам да прочетеш една статия за Пинто, това че не е във форма не означава че трябва да играе срещу Илиян, та то в тези няколко мача май по тая логика всички играха срещу него...смешно е. Нуньо игра цял пролетен полусезон миналата година със спукана кост и после му правиха операция, всеки път когато имаше съприкосновение с левия му крак изпитваше неистови болки и то се виждаше и по ТВ в предавание мачове, моля те не пиши неща без да си сигурен в тях.. аз съм играл и играя организиран футбол и мога да ти кажа пък че в мача с Ботев просто го изнервиха и затова постъпи така.....http://gong.bg/view_article.php?article_id=278251