Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски 30.03 15.00 ТВ7
не е толкова невъзможно да се бие Левски,очевидно е че те с Илиан Илиев не могат да спечелят голям мач или както той каква такъв с високо напрежение,т.е това означава препълнен стадион и да ги почнат още от загрявката + ако 6-7 цистерни да полееят терена преди мача както го правят обикновенно във варна + малко футбол или статични положения +борба .ето я формулата
- Red thunderstorm
AlexandrePato написа:0:3 най-малко,с тоя дървар като тренер,Черно Море няма никакъв шанс
Именно! Време е за треньорска смяна и в "морето"! Кольо Спасов може да бие ФК-то от Подуене! В противен случай Жорж така ще се надупи за 0:5, че после сам ще бяга като бит пе**раст!

джони написа:не е толкова невъзможно да се бие Левски,очевидно е че те с Илиан Илиев не могат да спечелят голям мач или както той каква такъв с високо напрежение,т.е това означава препълнен стадион и да ги почнат още от загрявката + ако 6-7 цистерни да полееят терена преди мача както го правят обикновенно във варна + малко футбол или статични положения +борба .ето я формулата
евала физик

джони написа:не е толкова невъзможно да се бие Левски,очевидно е че те с Илиан Илиев не могат да спечелят голям мач или както той каква такъв с високо напрежение,т.е това означава препълнен стадион и да ги почнат още от загрявката + ако 6-7 цистерни да полееят терена преди мача както го правят обикновенно във варна + малко футбол или статични положения +борба .ето я формулата
Бихте един път от 16 години и вече и акъл взехте да давате...
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Red thunderstorm
Гочето1913 написа:Паднем ли от ЦСКА и аз неща никакви оправдания! Битка за всеки сантиметър от първата до последната минута!
Гочето1913 написа:Ако ще играем този мач като мъже,да се борим за всяка педя терен, да излизаме на терена и да го играем, ако Зафиров ще ляга на ЦСКА , да не излизаме и да губим служебно с 0:3!
Нещо ги няма тези надъхващи фрази! Що ли?
OOP написа:След много борба в калта 1-0 за моряците
А дано да познаеш!
За да победи Левски, в този мач разчитам само на качествата на Гонзо
Гонзо е интелигентен "тренер" и няма начин да не подготви някоя тактическа изненада на другият капацитет Илиянчо ,който със своят неограниечен футболен капацитет веднага ще е разгадае

- Stanimir-74
ЦСКА-р написа:УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ! Лека по-лека настигаме "лидерите", нема да им се верва в края на сезона!
Съгласен съм, за първи път пожелавам успех на Гонзо! 1:1 е добре

- captain_drifuss
- Контакти:
the_blue_fan написа:Bartolomej написа:Лоша работа . И двата отбора са в незавидна ситуация така , че най-вероятно Х
"така, че "Виж сега, не знам дали Левски е в незавидна ситуация, но твоя отбор и граматиката ти определено са !
Сега не изключвам възможност някои разбирачи, да тръгнат да разясняват схеми как Гонзо ще ляга на Левски, как Черно Море няма да играе този мач. Очаквам такива мнения. Иначе ЧМ до колкото знам са в криза и нищо чудно да ги бием с 0:2 или 1:3
присмял се хърбел!!! ти нямаш една запетайка сложена на място!
- Levskar_90