tsonpen написа:terata написа:uppercut написа:Защо пък Берое да не ги опънат 2-1
Защото съдията няма да го позволи

Прогноза 0-2 за гостите, с поне един червен картон за домакините и дузпа за Лудогорец.
А в Бургас съдията как позволи, многознайко? А равенствата в София и във Враца? Я гледал, я не цял мач на Лудогорец, но е събрал в себе си цялата компетентност по темата. Дори не знае кой ще е съдия, но знае, че нямало да позволи. Сигурно са им имлантирали на всичките по един чип. Или им раздават по едно зелено хапче преди мача. Ммм?
Все пак благодарим за интереса и присъствието

Може пък да почнеш да гледаш всички мачове на Лудогорец, както си се запалил.
Според мен Лудогорец ще вземе мача, защото практикува най-добрия футбол в България за момента. Това не променя факта, че е подпиран от съдиите и използва всякакви позволени и непозволени лостове, за постигането на целите си. Видя се от всички, че първият гол срещу Черно море беше нередовен, само tsonpen и още един-двама от вашия форум тълкуват футболните правила, пречупени и изкривени през техните диоптри. И докато тези един-двама са просто заслепени от фенски пристрастия, ти tsonpen, определено си на хранилка към клуба. Само, че не не усещаш/те, че по този начин се облякохте с ненависта и омразата на голяма част от футболните фенове в страната. А в началото ви харесваха и ви се възхищаваха! Бяхте бялата лястовица, надеждата за нещо ново и различно във все по-затъващото ни в ниско качество, еднообразие и пошлост футболно първенство.
Сигурен съм, че щяхте да се ползвате с много по-голямо уважение, ако поне вие, феновете, се разграничавахте от начина , по който постигате целите си. Така, както постъпиха феновете на Реал Мадрид и Моуриньо вчера. Млади сте, зелени сте, може и да се научите.
И да, нормално е да има интерес към вас, при положение, че сте водачи в класирането, при положение, че мачовете ви са на екран, при положение, че във всеки ваш мач има меко казано нещо съмнително. За съжаление обаче, не сте харесвани.
Прогнозата ми... Резултата според мен ще е нула на нещо. Ако Берое разчитат само на Венци Христов в нападение, на съотборниците му ще се наложи да му изработят поне десет положения, за да вкара едно. Хубчев може много добре да нахъса отбора си за битка, но пък това вероятно ще доведе до картони, които съдията (който и да е той) няма да се посвени да покаже и още след първата третина, беройци ще бъдат обезкървени и ще трябва да се съобразяват в единоборствата в оставащото време. И тогава Лудогорец ще постигнат своето.