Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sublimie+
Контакти:

Re: Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Мнениеот Sublimie+ » 04 мар 2013 11:42

:) Храни куче да те лае!

Радвайте се че Б.Б. и Титан се харесаха и се взеха. Иначе от ЦСКА сега щеше да е останал само малко снимков материал и видео архив!

Без Титан ЦСКА престава да съществува!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2013 13:21

Sublimie+ написа::) Храни куче да те лае!

Радвайте се че Б.Б. и Титан се харесаха и се взеха. Иначе от ЦСКА сега щеше да е останал само малко снимков материал и видео архив!

Ари, ве, а Левски без Батков ще просъществува нали?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 мар 2013 16:05

necessarypain написа:С риск отново да ме баннат / защото го правят за 5-ти път, когато кажа истината за определен отбор, странно, нали.../

1. Защо подяволите смятате, че нещо, което НЕ Е ваше и НИКОГА не може да бъде ваше...ВСЕ ПАК е ...ВАШЕ?
Направиха зала, която изкарва пари за държавата, колкото жалката сгория, която беше, къщата с педофила с 20-тте кучета и 3-те камиона отзад... да не говорим за нивата, която се водеше за стадион.

Трябва ли да намеся това, че като малък от този жалък отбор ме взеха ДИРЕКТНО от квартала ми, защото са видяли какъв талант имам...и трябва ли да намеся това, че ми ебаха майката освен на "кариерата", да кажем и на живота?

Трябва ли да споменавам, че имаше хора, които обясняваха, че съм имал най-много талант от цялата школа набор 91, но треньорите не ме пускаха в официалните мачове, защото родителите на НАЙ-ДОБРИЯТ ми ТОГАВА приятел и други деца...носеха КАРТОФИ, ПАРИ и други неща на треньорите, за да пускат дечицата им титуляри?

Радвам се, че ЦЯЛ ЖИВОТ съм бил ЛЕВСКАР и тогава ми ебаха майката като ТАКЪВ.
Затова ще мразя това отборче толкова много, ВИНАГИ!
Трябва ли да споменавам, че треньорите повече говореха по телефоните си, отколкото да гледат тренировките на децата?
Или да споменавам, че ги караха да тичат на 70%, отколкото да играят с топката?

Никой не е ощетил отборчето, което винаги е подкрепяно от властта.
Знаеш ли колко пари струват квадратите в борисовата градина? Знаеш ли колко незаконно е това, като цяло? Та нов стадион искате?

Хората казват, че каквото си посееш - това ще жънеш.
Цял живот сте се издържали на държавни пари, субсидии и помощи - сега ще се мъчите, ще гниете и ще фалирате.
Освен, ако Б(*П и ДП(* не дойдат на власт и не субсидират отново отрочето на....
Вие си знаете на кой, предполагам?

Щом си 91 набор няма как да се те взели без твоето желание
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 мар 2013 16:58

тоя е от комплексарите дето все някой друг им е виновен за жалкия животец .. :!:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 04 мар 2013 17:29

Кировец написа:
Sublimie+ написа::) Храни куче да те лае!

Ари, ве, а Левски без Батков ще просъществува нали?

Вероятно не, но не ми пука особено за ПФК Левски.
Въпросът е, че вместо да ги хулите, трябва краката да им целувате, защото те направиха невъзможното, за да запазят любимия ви отбор!

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 04 мар 2013 17:32

Всяко чудо за 3 дни, при тия всеки ден ново чудо. :lol:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 04 мар 2013 19:00

Чак сега разбрах защо държавата ни е на тоя хал след 23 години преход.Всички правителства вместо да си гледат реформите са се занимавали с това да подпират Левски и да пречат на ЦСКА.Благодаря ви че ми отворихте очите
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2013 21:33

vaskonti написа:Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.

Това са глупости и го знаеш много добре! Бойко НЕ МОЖЕ да докара никого! Няма нито ресурс, нито влияние за това! Банката дойде по коренно различна линия, но няма да повтарям неща, казани отдавна! И ако помислим реално– именно на вас ВИ СЕ НАМЕРИ СПОНСОР, който ви спаси от фалит и разпад! Вие сега пеете срещу тях и ги мразите( вие и военните мразехте, и Павлов, и Митал, и Черепа, И Любо, и Калпака, и Лупи), но не съзнавате простия факт, че без Титан спирате да съществувате! Вие само си мразите хората начело, без никога и с нищо да сте им помогнали! Едно време ний чистихме бурени, седалки слагахме, по 200-300 човека сме били всеки ден на Герена да помагаме-вие кога го направихте? Пари чакате само! За Дучето песни се пеят и сказки се разказват, за билети и още нещо! И да ти кажа-когато в един момент хората от клуба донесоха бири, вода и кебапчета, беше много сладко! Ний не за това бачкахме седмици наред, но елементарното уважение , че правиш нещо за Клуба си е нещо различно... Доста от нас от работата на Герена се качвахме направо на рейсовете за поредното гостуване! И тук има много хора, които ще го потвърдят! Какво направихте вие, освен онзи ден за пореден път да станете за срам, че си тръгнахте в 65 минута и си обсипахте играчите и поредния Месия с псувни?
Замислете се каква публика сте и какво давате, та да имате очи после да искате!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 04 мар 2013 22:38

sin4ec написа:
vaskonti написа:Разликата е, че вие като проплакахте, че нямате кинти и още след 1 седмица лично Бойко се ангажира и ви обзаведе със спонсор. А при нас стадиона го гледаха с електронен микроскоп да видят дали стръкчетата трева не са по-високи с 1 микрон от допустимото.

Това са глупости и го знаеш много добре! Бойко НЕ МОЖЕ да докара никого! Няма нито ресурс, нито влияние за това! Банката дойде по коренно различна линия, но няма да повтарям неща, казани отдавна! И ако помислим реално– именно на вас ВИ СЕ НАМЕРИ СПОНСОР, който ви спаси от фалит и разпад! Вие сега пеете срещу тях и ги мразите( вие и военните мразехте, и Павлов, и Митал, и Черепа, И Любо, и Калпака, и Лупи), но не съзнавате простия факт, че без Титан спирате да съществувате! Вие само си мразите хората начело, без никога и с нищо да сте им помогнали! Едно време ний чистихме бурени, седалки слагахме, по 200-300 човека сме били всеки ден на Герена да помагаме-вие кога го направихте? Пари чакате само! За Дучето песни се пеят и сказки се разказват, за билети и още нещо! И да ти кажа-когато в един момент хората от клуба донесоха бири, вода и кебапчета, беше много сладко! Ний не за това бачкахме седмици наред, но елементарното уважение , че правиш нещо за Клуба си е нещо различно... Доста от нас от работата на Герена се качвахме направо на рейсовете за поредното гостуване! И тук има много хора, които ще го потвърдят! Какво направихте вие, освен онзи ден за пореден път да станете за срам, че си тръгнахте в 65 минута и си обсипахте играчите и поредния Месия с псувни?

Разсмя ме :) Ако ние сме публиката, каквато ни описваш, вие сте три-пъти по-зле. Продажници(помниш историята с билетите), наркопласьори(фен-клубът използва името ви, за да пласира на децата дрога), платени лакей на ганьо(отборът ви е зле, нямате успехи, в нета масово недоволство, а който изкара плакат срещу ганя, бива бит и **** от своите), псувните, те са ви запазен патент, то не бяха Гаджев( и на бой му скачат), по преди и Гонзо, дето ви се води легенда... Дучето може да е всякакъв, но такъв вие нямате и никога няма да имате. Две думи и за собствениците. Само Мултаците имаха ресурса(власт и пари), да направят нещо значимо, но бързо ги подкараха от новата власт... Единственото, в което ни превъзхождате и то тотално, са лъжите и изопачаването на фактите, там нямате равни от историческа гледна точка, примери-бол :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2013 09:27

sin4ec написа:

Кое са глупости? Че Батков проплака, че няма пари? Че точно 1 седмица по-късно Бойко излезе и каза, че ви е намерил спонсор? Че Батков лично благодари на Бойко? Че самите ви фенове издигнаха плакат "Благодарим Ви г-н Борисов" точно 2 седмици след като го псуваха на майка? Кое от тия неща не са верни? А може би руснаците просто харесват сините ви очи и виждат колко сте прекрасни и честни(най-вече)? Това ли всъщност е истината? :) Не знам кой какво е намерил за ЦСКА, но знам, че властта беше създала ЗАКОН, осигуряващ пълен и неприкосновен монопол на ваш спонсор. Интересно срещу какви ли условия е създаден този монопол? Освен това, ако властта подпира ЦСКА защо ЦСКА е в такова предфалитно състояние? Заради "алчните и тъпи" собственици? Заради "претенциозните" фенове? Айде моля ти се, не на мен тия! Тия приказки пробутвай на 15 годишните лапета.
Защо вие, след като се оплакахте от липса на пари, с дълг от 19 милиона към Батков(по негови думи), изведнъж се оказвате не с дълг, ами с 30 милиона за стадион, а за селекцията за над 1 милион изобщо няма да отварям дума. Как става тоя номер за 1 година от -19 милиона до +30? Интересно защо до момента никой и дума не е обелил от къде идват тия пари? Не ми пробутвай писанията по форумите - говоря за официална информация! Ще ти напомня, че финансовия феърплей изисква клубовете да не са на загуба в определени граници. Интересно вашия отчет какво ще покаже в следващите 2-3 години? Ами тази година? В тази връзка ми е чудно дали няма лек конфликт на интереси шеф в Левски да е шеф на институция, която е основен спонсор на Министерството на спорта, което пък се занимава с лицензите, включително лиценза на Левски?
Също така ще ти напомня, че на ЦСКА беше признат за загуба един заем от 5 милиона, което допълнително натежа при недаването на лиценза. От кога заем се признава за загуба? Това ли е "подпирането" на ЦСКА от страна на държавата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”